29 / 04 / 2024

Ankara termal projeleri

Ankara termal projeleri

Ankara Sanayici İş Adamları Derneği Başkanı Barış Aydın ve Yönetim Kurulu üyeleri Kazan Belediyesi'ni ziyaret etti. Başkan Lokman Ertürk ve Başkan Yardımcılarının hazır bulunduğu ziyarette Kazan'a yapılacak yatırımlar değerlendirildi.

TOKİ Ankara projeleri için yeni tarih belli oldu! Tam 290 konutluk iki yeni projeyi kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Ankara 2023 projeleri için yeni tarih belli oldu... Tam 290 konutluk iki yeni projeyi kaçırmayın...

Ankara'da satışta olan konut projeleri Mayıs 2023!

Konut piyasasının hareketlendiği şu günlerde başkent Ankara'da da 67 konut projesinin satışı devam ediyor.  İşte Ankara'da satışta olan konut projeleri Mayıs 2023...

TOKİ Ankara projeleri için tarih belli oldu! O ilçelere 1.048 ucuz konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığnın Ankara projeleri için tarih belli oldu.

Ankara-Sivas, Bursa-Osmaneli ve Konya-Karaman YHT projeleri mecliste!

Ankara-Sivas, Bursa-Osmaneli ve Konya-Karaman hızlı tren hattı projeleri ile Gebze-Darıca metro hattı projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Tarhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ankara İncek projeleri masaya yatırıldı!

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek İncek Toki 1. Etap konutlarını ziyaret ederek site sakinlerine projeler hakkında bilgi verdi.

TOKİ'den İstanbul, Ankara ve İzmir'e 2 bin 689 yeni konut!

Yeni konut projeleri için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul, Ankara ve İzmir'de 2 bin 689 yeni konut hayata geçirecek.

Kanal Ankara projesi için ilk adım atıldı!

Tartışmalara yol açan Kanal İstanbul ve Kanal Çeşme Projeleri ardından şimdi 'Kanal Ankara' projesi için adım atıldı...

TOKİ 100 bin konut Ankara 2020 projeleri hangi ilçelerde?

TOKİ tarafından hayata geçirilecek olan 100 bin yeni konutla dar ve orta gelirli aileler ev sahibi olacak. Peki TOKİ 100 bin konut Ankara 2020 projeleri hangi ilçelerde inşa edilecek.

Yeni konut projeleri en çok İstanbul'dan aranıyor!

Yeni konut projeleri en çok İstanbul ve Ankara'dan aranıyor. Hürriyet Emlak Projeland verilerine göre, ortalama 8.629 TL metrekare fiyatıyla İstanbul liste başında yer alıyor.

Ankara'da 22.5 milyon TL'ye satılık termal otel!

Kahramankazan Belediye Başkanlığı, Ankara Kahramankazan Kayı Mahallesi'nde yer alan termal oteli satışa çıkardı.

Yatırımcının hedefinde yeni konut projeleri var

Hürriyet Emlak Projeland verilerinden derlenen bilgilere göre yeni konut projeleri en çok İstanbul ve Ankara’dan aranıyor...

İstanbul ve Ankara'dan göç edenler İzmir'i seçiyor!

İstanbul ve Ankara'dan göç edenler İzmir'i tercih ediyor. Yoğun göç ve markalı konut projeleri ile kentte yatırımların artması bekleniyor.

Ankara Demetevler'e çok katlı otopark projesi!

Ankara Yenimahalle Belediyesi, yeni dönem projeleri arasında bulunan 'Demetevler Mahallesi Çok Katlı Otopark Projesi' ile bölgenin trafik sorununu çözecek.

Ankara termal projeleri Haberi

Ankara termal projeleri

Belediyenin yaklaşık 6 milyar dolarlık savunma sanayi projesini işadamlarına anlatan Ertürk, projenin Mart ayında hayata geçeceğini kaydetti. Ertürk, "Projenin her şeyi hazır. Yaklaşık 30 bin kişiye istihdam sağlayacak. Kazan, Türkiye'nin ikinci büyük projesiyle dev bir yatırıma imza atacak" diye konuştu. 


TERMALE BÜYÜK YATIRIMLAR 

Kazan'ın termal yatırımlarla Ankara'da merkeze en yakın termal suyun bulunduğu ilçe olacağını belirten Ertürk, "Çok büyük tesisler, 5 yıldızlı oteller, tatil köyleri konusunda görüştüğümüz gruplar var. Termal turizmin merkezi olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz" dedi. Ankara'nın memur kenti olmaktan çıktığını belirten Ertürk, "Sanayinin geldiği konumda bizim bölgemiz bunun için bulunmaz bir fırsat oldu. Önümüzdeki günlerde Gazi Üniversitesi'nin kampüsünün Kazan'a gelmesi ile ilgili büyük bir yatırım yapıyoruz. Kendi öz kaynaklarımızla ihaleye çıkıyoruz. Önümüzdeki 5 yıl, Kazan nüfusunun 100 binleri...