08 / 05 / 2024

ankara toki cami

ankara toki cami

Kuzey Ankara'ya 15 bin kişilik camii inşa ediliyor. Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında, Türkiye’nin en görkemli eserlerinden biri olacak olan “Kuzeykent Merkez Camii ve Külliyesi” inşa ediliyor.

Ankara Sincan'a TOKİ'den 994 konutluk dev proje! Proje hazırlandı! Geri sayım başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından kentsel dönüşüm kapsamında Ankara Sincan'a 994 adet konut, 8 Kapıcı dairesi, 12 adet dükkan, 1 adet İlkokul, 1 adet Ortaokul ve 1 adet de Cami inşaatı ve çevre düzenlenmesi yapılacak.

TOKİ'den Ankara'ya 994 konutluk yeni proje müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı başkent Ankara'da 994 konutluk yeni proje inşa edecek. TOKİ Ankara projesinde konutların yanı sıra dükkan, ilkokul, ortaokul ve cami de yer alacak.

TOKİ Ankara Çubuk 2023 kuraları ne zaman çekilecek? Ankara TOKİ Aşağıçavundur kuralarında son dakika! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Çubuk 2023 kuraları ne zaman çekilecek sorusunun yanıtı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. İşte Ankara TOKİ Aşağıçavundur kura çekilişi ile ilgili son dakika detayları...

Ankara TOKİ kurası ne zaman çekilecek? Ankara’da TOKİ evleri hangi semtlerde yapılacak?

TOKİ Ankara kura tarihleri, tüm Ankaralılar tarafından merak edilmektedir. İşte TOKİ Ankara kura tarihlerine dair detaylar!

Ankara TOKİ 18 bin 450 konut için kura tarihi belli oldu! Ankara kura çekimi ne zaman yapılacak? 

Milyonlarca vatandaş TOKİ 5. etap çekiliş tarihini merak ediyor. Bu kapsamda Ankara TOKİ 18 bin 450 konut için kura çekimi tarihi belli oldu! Ankara kura çekimi ne zaman yapılacak? İşte detaylar...

TOKİ Ankara kura tarihi! Ankara TOKİ kurası ne zaman çekilecek?

Ankara’da TOKİ’ye başvuru yapan kişiler, TOKİ Ankara kura tarihlerini merakla araştırılıyor. İşte detaylar!

Ankara TOKİ 2022 nerede yapılacak? İşte TOKİ Ankara konut projesi detayları!

TOKİ sosyal konut projelerinin ilk temelleri atıldı. Temeller Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Ankara'nın Sincan ilçesinde düzenlenen toplu törenle atıldı. Peki Ankara TOKİ 2022 nerede yapılacak? İşte detaylar!

Ankara TOKİ başvurusu başladı mı? TOKİ Ankara kura çekilişi ne zaman başlıyor? İşte detaylar!

TOKİ Ankara kura çekilişi gündemde yer alan konular arasında bulunuyor. İşte TOKİ Ankara kura çekilişine dair detaylar!

TOKİ Ankara gençlik merkezi ihalesi bugün!

Konut yatırımları dışında kamu yatırımlarını da hızlandıran Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı başkent Ankara'da hayata geçireceği gençlik merkezi ve cami projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ'den Ankara Mamak'a cami ve gençlik merkezi!

Yeni projeler için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara Mamak'ta cami ve gençlik merkezi inşa edecek.

TOKİ Ankara'da 91 bin 594 konutun inşasını tamamladı! 

TOKİ başkent Ankara'da inşasına başladığı 100 bin 87 konutun 91 bin 594'ünü tamamladı. Ayrıca kent genelinde 7 hastane, 191 okul, 59 cami, 5 kütüphane, 7 öğrenci yurdu, 22 spor salonu ve 38 kamu kurumu da inşa edildi. 

TOKİ'den Ankara'ya 305 yeni konut müjdesi!

Ankara İli Sincan İlçesi Saraycık Mahallesi 4. Bölge 3. Etap 305 Adet Konut, 2 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ'den Ankara'ya 305 yeni konut müjdesi!

Ankara İli Sincan İlçesi Saraycık Mahallesi 4. Bölge 3. Etap 305 Adet Konut, 2 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi (E- İhale) ihalesi 4 Kasım 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

ankara toki cami Haberi

ankara toki cami

Başkent’in en önemli giriş noktalarından Esenboğa Havaalanı Yolu üzerinde bulunması nedeniyle prestij projesi olarak adlandırılan Kuzey Yıldızı, modern binaları, alttan ısıtmalı yolları, köprüleri, ışıklandırmaları ve son olarak kullanıma açılan 750 bin metrekare büyüklüğündeki muhteşem rekreasyon alanının ardından bu kez de yapımına başlanılan 65 bin metrekare büyüklüğündeki Kuzeykent Merkez Camii ve Külliyesi ile göz kamaştırıyor.


“Külliye kültürü Ankara’da yaşayacak”


Kuzey Ankara Projesi kapsamında gerçekleştirilen Merkez Camii ve Külliyesi’nin sadece Başkent’e değil Türkiye’ye de hizmet verecek özellikte olacağını kaydeden Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, “Atalarımızdan bize kalan en önemli kültürel miraslardan biri olan, camisi, kütüphanesi, dinlenme yerleriyle ilim, sosyal yapılar ile ibadethanelerin iç içe bulunduğu külliye kültürünü Kuzey Ankara’da yaşatacağız” dedi.


Selimiye Camii ve Külliyesi başta olmak üzere birçok külliyenin Osmanlı’dan miras kalan en...