03 / 05 / 2024

Ankara Tüm Emlakçılar Odası Başkanı Hacı Ali Taylan

Ankara Tüm Emlakçılar Odası Başkanı Hacı Ali Taylan

Ankara Tüm Emlakçılar Odası Başkanı Hacı Ali Taylan emlak sektörünün hiç bir zaman değer kaybetmeyeceğini belirtti. Taylan, "30 yıldır oda başkanlığının yanı sıra emlakçılık yapıyorum." dedi.

ATEM Başkanı Hakan Akçam açıkladı! İkinci el konut fiyatları yüzde 30 düştü!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası Başkanı Hakan Akçam konut fiyatlarında yaşanan değişime ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Akçam, ikinci el konut fiyatlarının yüzde 30 düştüğünü söyledi.

ATEM Başkanı'ndan konut krizi için net açıklama: Sorunlarımızı çözecek yer TBMM!

Ankara Tüm Emlakçılar Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, konut krizinin aşılmasına yönelik; “TBMM çatısı altında konutla ilgili olan sorunların da görüşülmesini teklif ediyoruz” dedi.

Konut piyasasında son dakika! Büyük firmalar zarar ediyor, orta ve küçük firmalar ayakta kalmaya çalışıyor!

İnşaat alanının köklü markası Emlak Konut, 2023 yılında 4,1 milyar TL net zarar açıkladı. Köklü firmanın 2023’ü zararla kapatmasını Ankara Tüm Emlakçılar Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam değerlendirdi. 

ATEM Başkanı'ndan konut sorununa 17 maddelik çözüm!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, son birkaç yıldır gündemden düşmeyen yüksek kiralar ve sürekli artan konut fiyatlarına yönelik değerlendirmelerde bulundu.

ATEM Başkanı konut almak isteyenleri uyardı: Konut alırken evdeki bulgurdan olmayın!

Konut fiyatlarında yaşanan artıştan dolayı vatandaşlar ev sahibi olabilmek için yeni arayışlara girdi. Arsa sahiplerinin müteahhit firmalarla anlaşarak arsa payı karşılığı ev sahibi olmaya çalıştıklarını ifade eden Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam uyarılarda bulund

ATEM Başkanı'ndan Belediyelere çağrı: Konut sektöründeki sorunlar sizlerin katkılarıyla çözülecek! 

Ankara Tüm Emlakçılar Esnaf Odası (ATEM) Başkanı 31 Mart’ta yapılan yerel seçime ilişkin değerlendirmelerde bulundu.  Konut sektöründe yaşanan sorunların belediyelerin de vereceği katkılarla çözüleceğini söyleyen Akçam, ATEM olarak belediyelerle iş birliği yapmaya açık olduklarını ifade etti.

İstanbul Boğazı'ndaki tüm yalılar kamulaştırılmalı ve halka açılmalı!

İstanbul Boğazı'nı çevreleyen yalıların değerleri 200 milyon TL'ye ulaştı. Mimar Şenol Gökner, tüm yalıların kamulaştırılmasını önerdi. İşte Gökner'in o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Kıbrıs'ta kanun değişiyor, Türk yatırımcıların önü açılıyor!

Ankara Tüm Emlakçılar Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, KKTC’de değiştirilmesi planlanan Mülkiyet Kanunu’na ilişkin açıklamalarda bulundu.

Ali Kurt: 201 milyon dolar borçla devraldığımız KİPTAŞ'ın tüm borçlarını sıfırladık!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada  KİPTAŞ'ı 201 milyon dolar borçla devraldıklarını belirterek, şirketin tüm borçlarını sıfırladıklarını söyledi. 

Konut fiyatları düştü, satışlar arttı! Geçen sene konut fiyatları yüzde 109, Ankara'da yüzde 126 arttı!

Ankara Tüm Emlakçılar Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam 2024 konut piyasasıyla ilgili ''2024’te ev fiyatlarında düşüş beklediğimizi ifade etmiştik. Beklediğimiz düşüş ocak ayında başladı ve şubat ayında da bir önceki aya göre daha fazla konut satışı gerçekleşti.” dedi.

Konut sektörünü ayaklandırmak için yeni çözüm yolu aranıyor! Servet vergisi alınabilir!

Ankara Tüm Emlakçılar Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam son günlerde sıkça konuşulan servet vergisinin çıkarılmasına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Akçam, servet vergisinin çıkarılması gerektiğine değinerek, ekonomide yaşanan sorunların bu vergiyle giderilebileceğini belirtti. 

ATEM Başkanı Akçam: DASK genişletilmeli, zorunlu afet sigortası şart!

Zorunlu Deprem Sigortası’nın yetersiz kaldığını ifade eden Ankara Tüm Emlakçılar Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam kapsamının genişletilmesi gerektiğini söyledi.

Gayrimenkul fiyatları yüzde 50 düşer mi?

Ankara Tüm Emlakçılar Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam gayrimenkul fiyatlarında yaşanan yükseliş sonrası fiyatlarda düşüş yaşanma ihtimaline yönelik değerlendirmelerde bulundu.

Ankara Tüm Emlakçılar Odası Başkanı Hacı Ali Taylan Haberi

Ankara Tüm Emlakçılar Odası Başkanı Hacı Ali Taylan

Ankara Tüm Emlakçılar Odası Başkanı Hacı Ali Taylan, 'yazın ev alınır' anlayışının artık eskide kaldığını anlatarak, "Kışın da ev alınır" dedi.  Emlak sektörünün hiç bir zaman değer kaybetmeyeceğini belirten Taylan, "30 yıldır oda başkanlığının yanı sıra emlakçılık yapıyorum. Bütün karlı yatırımların başında zaman aşımına uğramayacak tek yatırım emlak" dedi.


YILIN HER ANINDA SATIŞ


Şu an ev almak için uygun bir ortam olduğunu anlatan Taylan, "Eğer gayrimenkul ihtiyacı varsa zaten beklemenin bir anlamı yok. Kendileri için en doğru gayrimenkulu buldukları anda ister bugün ister yarın ister 5 ay sonra alınmalı. Varlığına varlık katan insanların çoğu gayrimenkul zenginidir. Bütün yatırımların ve kazançların sebebi gayrimenkuldür. Artık gelişen Ankara ile birlikte yılın her anında satış ve kiralama yapılıyor" dedi.


Yabancı yatırımcıların yavaş yavaş Ankara'ya yöneldiğini söyleyen...