23 / 07 / 2024

Ankara Tüm Emlakçılar Odası Başkanı Hacı Ali Taylan

Ankara Tüm Emlakçılar Odası Başkanı Hacı Ali Taylan

Ankara Tüm Emlakçılar Odası Başkanı Hacı Ali Taylan emlak sektörünün hiç bir zaman değer kaybetmeyeceğini belirtti. Taylan, "30 yıldır oda başkanlığının yanı sıra emlakçılık yapıyorum." dedi.

Ev sahibi olmak isteyenler dikkat! Konut fiyatları düşecek mi? 

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam yaptığı açıklamada konut fiyatlarının yüzde 25 düşeceğini kaydetti.

ATEM, barınma sorunu yaşayan öğrenciler için kolları sıvadı! Ev sahipleri ile tek tek görüşülecek!

Devlet yurtlarına yerleşemeyen öğrenciler için ev ihtiyacının ortaya çıkacağına işaret eden Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam ev sahiplerine seslendi.

Ev kiralayacaklar dikkat! Başkent Ankara'nın en ucuz semtleri ATEM Başkanı Hakan Akçam açıkladı!

Yaptığı açıklamada başkent Ankara’da konut açığından kaynaklı kira fiyatlarının yüksek olduğunu dile getiren Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, Ankara'nın en ucuz semtlerini açıkladı.

Üniversitelerde ikinci öğretim programları kapatıldı: Kira fiyatları etkilenebilir

Yüksek Öğretim Kurumu tarafından alınan kararlar devlet üniversitelerdeki ikinci öğretim programları kapatıldı. Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam ikinci öğretim programlarının kapatılmasıyla bu şehirlerdeki kira fiyatlarının da etkileneceğini söyledi. 

Konut sektörü temsilcileri 'bunu yapmazsak herkes için çok geç olabilir' dedi: 2 yıl boyunca kira artışları durdurulsun!

Ankara Tüm Emlakçılar Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, konut ve kira bedelleri ile ilgili konuştu ve fahiş fiyatlara karşı önerilerini sıraladı. İşte o açıklama...

ATEM Başkanı Akçam: Zam sınırının kalkması ile kiralar yüzde 20 arttı!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, 1 Temmuz itibarıyla kira fiyatlarında uygulanan yüzde 25 zam sınırının kalkması ile kira fiyatlarında fahiş artışlar meydana geldiğini açıkladı.

Yüzde 25 kira sınırlaması bitti, fırsatçılar harekete geçti!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, yüzde 25 kira sınırlaması bittikten sonra, emlak kiralamak ve satmak isteyen fırsatçıların hemen harekete geçtiğini söyledi. 

ATEM'den Ticaret Bakanlığı'na çağrı: Yetki verin sekiz ay da kaçak emlakçıları bitirelim!

Ticaret Bakanlığı'nın gayrimenkul sektöründeki çalışmaları ve denetimleri devam ediyor. Bakanlık, sahte ilan dolandırıcılığının önüne geçebilmek için yeni kararını duyurmasının ardından Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası Bakanlıktan yetki istedi.

Kaçak emlakçılar tarih oluyor! Yetki belgesi olmayan ilan veremeyecek!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, Ticaret Bakanlığı'nın yetki belgesi olmadan faaliyet gösterilemeyeceğini açıklaması üzerine kaçak emlakçıların artık tarihe karışacağını söyledi. 

ATEM Başkanı Akçam: İlan portalları emlak danışmanlarını mağdur ediyor!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, İlan portallarının emlak danışmanlarını mağdur ettiğini belirterek, tüm Türkiye’de ilan portallarına tepki gösterileceğini açıkladı.

ATEM Başkanı Hakan Akçam: Gayrimenkulde dengeler değişecek!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, yeni hazırlanan ve TBMM'ye Kurban Bayramı’ndan önce sunulması beklenen torba yasaya ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Sahte gayrimenkul ilanları için Bakanlık kolları sıvadı! Temmuzda yeni düzenleme bekleniyor...

Gayrimenkul satışlarında sahte ilan dolandırıcılığına engel olmak için Ticaret Bakanlığı kolları sıvadı. Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, yetki ve yetkilendirme belgesi doğrulamanın Temmuz ayı içerisinde zorunlu olacağını tahmin ettiklerini söyledi.

Konutta yeni vergi sistemi yatırımcıları yurt dışına yöneltecek!

TBMM’ye gelmesi beklenen vergi reformuna göre konutu yatırım aracı olarak kullananlardan daha fazla vergi alınması planlanıyor. Vergi reformunun detayları netleşmese de  taslağa ilişkin bilgileri Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, değerlendirdi.

Ankara Tüm Emlakçılar Odası Başkanı Hacı Ali Taylan Haberi

Ankara Tüm Emlakçılar Odası Başkanı Hacı Ali Taylan

Ankara Tüm Emlakçılar Odası Başkanı Hacı Ali Taylan, 'yazın ev alınır' anlayışının artık eskide kaldığını anlatarak, "Kışın da ev alınır" dedi.  Emlak sektörünün hiç bir zaman değer kaybetmeyeceğini belirten Taylan, "30 yıldır oda başkanlığının yanı sıra emlakçılık yapıyorum. Bütün karlı yatırımların başında zaman aşımına uğramayacak tek yatırım emlak" dedi.


YILIN HER ANINDA SATIŞ


Şu an ev almak için uygun bir ortam olduğunu anlatan Taylan, "Eğer gayrimenkul ihtiyacı varsa zaten beklemenin bir anlamı yok. Kendileri için en doğru gayrimenkulu buldukları anda ister bugün ister yarın ister 5 ay sonra alınmalı. Varlığına varlık katan insanların çoğu gayrimenkul zenginidir. Bütün yatırımların ve kazançların sebebi gayrimenkuldür. Artık gelişen Ankara ile birlikte yılın her anında satış ve kiralama yapılıyor" dedi.


Yabancı yatırımcıların yavaş yavaş Ankara'ya yöneldiğini söyleyen...