03 / 05 / 2024

ankara ulus yeraltı tüneli

ankara ulus yeraltı tüneli

Ankara Ulus’ta trafiğin yer altına alınarak, meydanın yayalaştırılması projesi için çalışmalar başlatıldı. Ön hazırlığının yapılmasının ardından projeye ilk kazma vurulacak.

Milli Emlak'tan Ankara'da yüzde 20 indirim ve 8 taksitle beş arsa!

Ankara Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Ulus Emlak Müdürlüğü Ankara'da yer alan 5 arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu satış ihalesi 20 Aralık'ta yapılacak.

Ankara'da 8 taksitle emlak vergisi ve KDV'den muaf imarlı arsa fırsatı!

Ankara Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Ulus Emlak Müdürlüğü, Ankara Altındağ'da yer alan arsayı 8 taksitle satışa çıkardı. Söz konusu arsa emlak vergisinden de muaf.

Ankara'da İmarlı 7 arsa satılacak! Hem yüzde 20 indirim hem de 8 taksitle arsa fırsatı! 

Ankara Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Ulus Emlak Müdürlüğü Ankara'da yer alan 7 arsayı satışa çıkardı.

Cam fiyatları bir yılda yüzde 300 arttı

Ankara Ulus’ta camcılık yapan birçok esnaf girdi maliyetlerinin giderek artmasıyla birlikte cam fiyatlarına geçen yıldan bu yana yüzde 300 zam yapıldığını söyledi. Camcı esnafı artan fiyatlardan şikayet ederken kar marjının da düştüğünü söyledi.

Ulus Emlak Müdürlüğü Ankara'da 54 adet gayrimenkul satacak! 8 adet taşınmaz kiralayacak!

Ulus Emlak Müdürlüğü tarafından Ankara ili, Kalecik, Altındağ ve Elmadağ'da yer alan 54 adet gayrimenkul satılacak ve 8 adet taşınmaz da kiraya verilecek. İşte o ilan...

Ulus Emlak Müdürlüğü'nden Ankara'da hazineye ait 1 adet arsa satılık!

Ulus Emlak Müdürlüğü tarafından, Ankara ili, Çankaya ilçesi, Karşıyaka mahallesinde bir adet hazineye ait arsa ihale ile satılacak.

Milli Emlak Ankara'da 8 taksitle arsa satıyor! Ticaret alanı imarlı arsalar için son fırsat!

Ankara Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Ulus Emlak Müdürlüğü, Ankara Mamak'ta yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı.

İller Bankası, Merkez Ankara'ya taşındı!

Ankara Ulus’ta yer alan tarihi binası 2017 yılında yıkılan ve kiracı durumuna gelen İller Bankası, Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan olan Pasifik İnşaat’ın projesi Merkez Ankara’daki yeni adresine taşındı. 

Ankara Büyükşehir Belediyesi 207 dükkanı kiraya veriyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Anafartalar Çarşısı ve Ulus semtindeki toplam 207 dükkanı ihale usulü ile 3 yıl kiralayacak. İhaleye ilişkin bilgiler haberimiz de..

Ankara Ulus'ta 8.9 milyon TL'ye 3 yıllığına kiralık 200 iş yeri!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Ankara Ulus'ta yer alan 200 adet iş yeri için kiralama ihalesi düzenliyor.

Ankara kentsel dönüşüm planlarında yeni gelişme! 

Mimarlar Odası Ankara Şubesi, Ulus'taki Atıfbey-Hıdırlıktepe-İsmetpaşa Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje alanı için yapılan imar değişikliklerinin iptali için açtığı davayı kazandı.

Ulus'ta tarihi alanda devam eden inşaat meclis gündeminde!

Ankara Ulus'taki tarihi bir alanda devam eden inşaat meclis gündemine taşındı. CHP'li Hakverdi, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kirasını 1 senedir ödemeyen eski futbolcu Suat Kaya mahkemelik oldu!

Türk futbolunun efsane isimlerinden Suat Kaya'nın başı bir süredir kira nedeniyle dertte. Ankara Ulus'taki evinin kirasını 2020 yılının Nisan ayından beri ödemeyen Kaya ev sahibi tarafından mahkemeye verildi. 

ankara ulus yeraltı tüneli Haberi

ankara ulus yeraltı tüneli

Büyükşehir Belediyesi, Ulus Meydanı'nda 2 tünel yol yapılarak, trafiğin alta alınmasını öngören "Ulus Meydanı ve Çevre Düzenleme Ulaşım Projesi"nin ön hazırlığının yapılması konusunda Belediye Meclisi'nden yetki aldı. Büyükşehir Belediye Meclisi'nin, Ali İhsan Ölmez başkanlığında yapılan toplantısında, Büyükşehir Genel Sekreter Yardımcısı ve Fen İşleri Daire Başkanı Vedat Üçpınar, Meclis üyelerine, projeyle ilgili sunum yaptı. Üçpınar, Meclis'ten ön projeyle ilgili yetki almak istediklerini, aldıktan sonra da "yapılabilirlik etütleri" doğrultusunda oluşacak ön projenin ilgili kurullara gideceğini belirterek, bu kurullardan geçtikten sonra da uygulama projesi aşamasına geçileceğini anlattı. Proje kapsamında 2 tünel yol bulunduğunu ve trafik akışının bu yollardan sağlanarak üst kısmın yayalaştırılacağını belirten Üçpınar, şu bilgileri verdi: "Opera Kavşağı'na gelmeden önce Ekrem Barlas Köprüsü'nü 100 metre geçtikten sonra, resmi ismi Necmettin Erbakan...