30 / 04 / 2024

ankara valisi kim oldu

ankara valisi kim oldu

Emniyet Genel Müdürü olan Mehmet Kılıçlar, 15/9/2014 tarihli karar ile Ankara Valiliğine atandı. Peki, Yeni Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar kimdir? İşte Ankara'nın yeni valisi Mehmet Kılıçlar..

Ankara'da 326 eğitim tesisinin açılışı yapılacak!

Ankara Valisi Vasip Şahin bugün saat 13.00'te 326 eğitim tesisinin açılışının yapılacağını belirtti.

Ankara-Sivas YHT Hattı'nda sona geliniyor!

Sivas Valisi Salih Ayhan, Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattının inşaat alanında incelemelerde bulundu. Ayhan, hattın yıl sonunda tamamlanacağını belirtti.

Ankara-İstanbul YHT Tünel 26 projesi 2022 açılacak!

Bilecik Valisi Bilal Şentürk, Ankara-İstanbul TCDD Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattında devam eden ‘Tünel 26’ projesinin 2022 yılında hizmete açılacağını söyledi.

Merkez Ankara projesi 18 soruda tüm detaylarıyla!

Merkez Ankara projesini kim yapıyor? Merkez Ankara projesini kim yapıyor? Merkez Ankara'da kaç daire var? Merkez Ankara fiyatları ne kadar? Merkez Ankara ne zaman teslim edilecek? İşte Merkez Ankara projesi 18 soruda tüm detaylarıyla...

Ankara-Niğde otoyolu 2020'de açılacak!

Niğde Valisi Şimşek, "Gölbaşı'ndan başlayıp, Niğde Gölcük kavşağında sona erecek otoyol tamamlandığında Ankara-Niğde arasında mesafe kısalacak, yolda geçirdiğimiz vakit bize kalacak, daha önemlisi vatandaşlarımız bu sayede daha huzurlu ve güvenli bir yolculuk yapmış olacak" dedi...

Ankara'da 365 okulun inşaatı devam ediyor!

Ankara Valisi Çubuk, Kaymakamı Uğur Sezer ile bir araya geldi. Eğitim yatırımları hakkında bilgi alan Vali Çubuk, Ankara'da 365 okulun inşaatının devam ettiğini açıkladı.

Ankara Eryaman Stadyumu'nun yüzde 70'i tamam!

Ankara Valisi Ercan Topaca ve Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Eryaman'da inşa edilen stadın yüzde 70'i tamamlandı. Başkan Gökçek, 22 bin kişilik stadyumun inşaatını gezdi.

Ankara Seyranbağları Huzurevi Mayıs'ta tamamlanacak!

Ankara Valisi Ercan Topaca, Seyranbağları Huzurevi inşaatını inceleyerek, son durum hakkında bilgi aldı.

Ankara Altındağ'a yeni okul müjdesi!

Ankara Valisi Sayın Ercan Topaca’dan müjdeli haber. Altındağ’da inşa edilecek yeni okulların tespiti için gerçekleştirilen toplantıda, Ankara Valisi Ercan Topaca, inşa edilecek yeni okullarla birlikte Altındağ’daki tüm okullarda hızla tekli eğitime geçileceğini müjdeledi.

Ercan Topaca Ankara'da inşaatları inceledi!

Ankara Valisi Ercan Topaca, yapımı devam eden Botanik Park alanı ve Akyurt Polis Meslek Yüksekokulu (MYO) inşaatında incelemede bulundu.

Ankara-Sivas YHT hattı 2018 yılında açılacak!

Sivas Valisi Davut Gül, Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren İnşaatı'nın, Yıldızeli ilçesi Köklüce köyü mevkisindeki şantiyesinde incelemelerde bulundu. Şantiyedeki işçilerle kahvaltı yapan Gül, daha sonra firma yetkilisinin proje hakkında hazırladığı sunumu izledi.

Katar'daki inşaat sektöründe olağanüstü bir hamle dönemi yaşanacak!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, özel uçak "ANA" ile saat 22.40'ta Katar'a gitti. Davutoğlu'nu Esenboğa Havalimanı'ndan Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar, İl Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan ve diğer yetkililer uğurladı.

Samsun-Ankara tren hattı 700 kilometre kısalacak!

Samsun-Ankara Hızlı Tren Projesi ile ilgili yerinde gözlem yapmak amacıyla Ankara-Konya Hızlı Tren seyahati yapan medya temsilcileri, ilgili gözlemlerini sabah kahvaltısında Samsun Valisi İbrahim Şahin’e aktardı.

ankara valisi kim oldu Haberi

ankara valisi kim oldu

Yeni Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar kimdir?

Emniyet Genel Müdürü olan Mehmet Kılıçlar, 15/9/2014 tarihli karar ile Ankara Valiliğine atandı. Peki, Ankara'nın Yeni Valisi Mehmet Kılıçlar kimdir? 


Vali-Emniyet Genel Müdürü Mehmet KILIÇLAR, 1965 yılında Tokat’ta doğdu. 1984 yılında  Ankara  Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat Bölümünden mezun oldu.


1985 yılında Samsun Kaymakam Adayı olarak göreve başladı. Sırasıyla Yozgat-Sarıkaya ve Ankara-Haymana Kaymakam vekilliği, Giresun-Yağlıdere, Elazığ-Kovancılar Kaymakamlıkları, İçişleri Bakanlığı Mülkiye Başmüfettişliği, Başbakanlık İnsan Hakları Başkanlığı İçişleri Bakanlığı Temsilciliği ve İçişleri Bakanlığı Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı görevlerinde bulundu.

30.12.2005-22.12.2008 tarihleri arasında Mardin Valisi, 22.12.2008-11.08.2011 tarihleri arasında Eskişehir Valisi olarak görev yaptı. 11 Ağustos 2011 tarihinden itibaren de Emniyet Genel Müdürlüğü görevini yürütmekte olan Mehmet Kılıçlar 15/9/2014 tarihli karar ile Ankara Valiliğine atandı.


1990-1991 yılları arasında ABD’de 1 yıl süreli...