23 / 07 / 2024

Ankara ve İstanbul motorlu tren seferleri

Ankara ve İstanbul motorlu tren seferleri

1948 yılında Ankara ve İstanbul arasında motorlu tren seferleri başlamış. Fransa'dan alınan tren 270 bin liraya mal olmuş. Yugoslavya ve Çekoslovakya'dan da toplam üç tren daha alınacakmış.

Milli Emlak'tan Ankara ve Bolu'da 37 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık araziler!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Bolu'da yer alan arazileri satışa çıkardı. Bolu'da yer alan arazinin satış fiyatı 37 bin TL, Ankara'da yer alan arazinin satış fiyatı ise 60 bin 500 TL olarak açıklandı.

Milli Emlak başkent Ankara ve Düzce’de 12 adet gayrimenkul satıyor! Fiyatlar 37 bin 350 TL’den başlıyor

Milli Emlak, Ankara ve Düzce’deki 12 adet arsa ve araziyi 37 bin 350 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. İşte satış ile ilgili ayrıntılar…

Ankara ve bir şehirde daha konut imarlı arsa fırsatı!

Ankara ve Kayseri'de yer alan konut alanı imarlı arsalar satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 23 Temmuz ve 1 Ağustos'ta yapılacak.

Belediyeler Ankara'da 5 konut, İstanbul'da arsa ve gayrimenkul satacak!

Ankara ve İstanbul'da yer alan gayrimenkuller satışa çıkarıldı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 18 Temmuz 2024 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ'den İstanbul ve Ankara'ya 343 yeni konut müjdesi! 5 yeni kampanya için düğmeye basıldı!

Dar gelirli vatandaşların yüzünü güldürmeye devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul ve Ankara projeleri için start verdi. Merakla beklenen TOKİ Ankara ve İstanbul projelerinde 343 konut yer alacak.

Ankara ve Zonguldak'ta satılık 12 arsa! 8 taksitle arsa fırsatı için son tarih 27 Haziran!

Ankara ve Zonguldak'ta yer alan 12 adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 25 Haziran ve 27 Haziran tarihlerinde yapılacak.

Ankara ve bir ilde daha satılık 23 arsa! İki şehirde imarlı arsa fırsatını kaçırmayın!

Ankara ve Kahramanmaraş'ta yer alan 23 adet arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Arsaların satış ihaleleri 26 Haziran ve 27 Haziran'da yapılacak.

Ankara ve Şanlıurfa'da 10 adet arsa satılıyor! Arsa arayanlar bu tarihe dikkat! 

Ankara ve Şanlıurfa'da 10 adet arsa Belediyeler tarafından satılıyor. Peki iki şehirdeki arsaların satış fiyatları kaç TL? İşte detaylar...

Milli Emlak Ankara ve bir şehirde daha arazi satıyor! KDV'den muaf arazi arayanlara müjde!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Zonguldak'ta yer alan iki adet arazi için satış ihalesi düzenliyor. Yatırımcıların merakla beklediği ihaleler Haziran ve Temmuz'da yapılacak.

Milli Emlak'tan başkent Ankara ve bir şehirde daha arazi müjdesi! Haziran 2024 fırsatını kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Denizli'de yer alan arazileri satışa çıkardı. Söz konusu arazilerin satış ihaleleri Haziran ayı içerisinde yapılacak.

İki büyükşehirdeki 5 adet arsa satılıyor! Metrekaresi 10 bin TL'den başlayan fiyatlarla! 

Ankara ve İstanbul'da yer alan 5 adet arsa metrekaresi 10 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Peki arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar... 

TOKİ'den İstanbul ve Ankara'ya bin yeni konut müjdesi! Tarihler resmen açıklandı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul ve Ankara'da toplamda bin yeni konut inşa edecek. Merakla beklenen projelerin ihaleleri Mayıs ve Haziran aylarında yapılacak. İşte TOKİ Ankara ve İstanbul projeleri ile ilgili detaylar...

Milli Emlak'tan Ankara ve bir şehirde daha KDV'den muaf arsa fırsatı! 15 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Kütahya'da yer alan arsalar için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arsaların fiyatları 15 bin TL'den başlıyor.

Ankara ve İstanbul motorlu tren seferleri Haberi

Ankara ve İstanbul motorlu tren seferleri



Motorlu Tren Seferleri Yarın Sabah Başlıyor


   Motorlu tren tecrübe seferi seçkin davetliler, İstanbul ve Ankara basın mensupları tarafından dün yapılmıştır. Sabah 8'de Ankara'dan hareket eden tren vasati saatte 115 km. gitmek suretiyle 1.15'de Haydarpaşa'ya gelmiştir. 

   Fransa'dan alınan 270 bin liraya mal olan ve saatte 140 km. süratle giden motorlu tren 119 kişi taşımaktadır. Haftada iki sefer yapacak olan motorlu trene, iki Yugoslavya'dan bir de Çekoslovakya'dan alınmak suretiyle üç tren daha ilave edilecek, böylelikle Ankara - İstanbul yolu imkan nispetinde kısa bir zamanda katedilmeye çalışacaktır.


(1948 yılında Reşat Altın 41 liraymış.)


Her Gün  26 Haziran 1948



Abdullah Kutalmış...