10 / 05 / 2024

ankara vip hamam

ankara vip hamam

Çamlıdere Belediyesi Ankara'ya, Türkiye'nin en büyük hamamlarından birini inşa ettiriyor. 31 Ağustos’ta ihalesine çıkılan ve 17 Eylül’de sözleşmesi imzalanan en büyük hamam ve sosyal tesisi 5 milyon 70 bin liraya yaptırılıyor.

Ankara'ya 5 milyon TL'lik hamam inşa ediliyor!

Çamlıdere Belediyesi Ankara'ya, Türkiye'nin en büyük hamamlarından birini inşa ettiriyor. 31 Ağustos’ta ihalesine çıkılan ve 17 Eylül’de sözleşmesi imzalanan en büyük hamam ve sosyal tesisi 5 milyon 70 bin liraya yaptırılıyor.

Altındağ Hamamönü’ne tarihi dokuya uygun çarşı!

Gerçekleştirilen restorasyon çalışmalarının ardından Ankara’nın turizm ve ticaret merkezi haline gelen Hamamönü bölgesine, tarihi dokuya uygun yepyeni bir çarşı inşa ediliyor. Bölgedeki ticari hayata daha fazla canlılık kazandırması beklenen çarşının inşaatı büyük bir hızla ilerliyor.

Ankara'da Sivil Dayanışma Platformu açıldı!

Başbakan Binali Yıldırım, Altındağ Hamamönü'nde düzenlenen Sivil Dayanışma Platformu Ankara Ofisi'nin açılış törenine katıldı.

Ankara Aksoy VIP Konutları fiyatlar!

Ankara Aksoy VIP Konutları fiyatları 350 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Üçgen Mimarlık İnşaat imzasını taşıyan Aksoy VIP Konutları, bu yıl ortasında teslim edilecek...

Ankara Hamamönü Avrupa'da tanıtıma dahil oldu!

Altındağ Belediyesi tarafından restore edilerek Ankara turizmine kazandırılan ve 2011 yılında Avrupalı Seçkin Turist Destinasyonu seçilen Hamamönü, Avrupa'nın tanıtım ağına dahil oldu.

Sofa Loca Ankara daire fiyatları!

Sofa Loca Ankara daire fiyatları haberimizin içerisinde yer alıyor. Projede fitness, squash salonu, spor salonları, hamam ve kapalı yüzme havuzunun yanı sıra, havuz başı kafeterya, 7/24 güvenlik ve her daireye kapalı otopark bulunuyor...

İncek Life Ankara projesi!

İncek Life Ankara projesinde yarı olimpik kapalı yüzme havuzu, wellness alanları, hamam, güvenlik, bakım ve onarım, sauna ve buhar odaları, çocuk kulübü, alışveriş alanları, kapalı SPA ve fitness alanı bulunuyor...

Ankara Hamamönü’nde konak yangını korkuttu!

Ankara'da Hamamönü’ndeki tarihi konakta çıkan yangın, bölgede paniğe neden oldu. Biri restoran iki binanın zarar gördüğü yangının ardından, kundaklama iddiasıyla ev sahibinin oğlu gözaltına alındı.

Ankara Hamamönü'ndeki tarihi konakta dün gece yangın çıktı!

Ankara Hamamönü'nde bulunan tarihi bir konakta dün gece yangın çıktı. Alevler ekiplerin zamanında müdahalesiyle yakınındaki diğer binalara sıçramadan söndürüldü. Yangın sonrası konakta maddi hasar oluştu.

Ankara'da tarihi konakta yangın çıktı!

Yangın, gece saat 04.30 sularında Ankara Altındağ'da meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Hacettepe Mahallesi, Hamamönü Sokağı'nda bulunan tarihi bir konakta, henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı.

Coldwell Banker Ankara'da ofis açtı!

Gayrimenkul danışmanlığı alanında hizmet veren Coldwell Banker, Türkiye'de büyümeye devam ediyor. 2013 yılında Türkiye piyasasına giriş yapan Coldwell Banker, Ankara'nın Kavaklıdere ilçesinde VIP ofisini açtı.

Coldwell Banker Ankara'da VİP Ofis açtı!

Profesyonel gayrimenkul danışmanlığı alanında dünyanın en büyük firmalarından olan Coldwell Banker, Türkiye'de hızla büyümeye devam ediyor. Coldwell Banker Ankara VIP Gayrimenkul Ofisi törenle hizmete girdi.

Ankara İncek Ede Tower ödeme koşulları!

Ankara İncek Ede Tower ödeme koşulları kapsamında banka kredisi kullanılıyor. Projede; kapalı yüzme havuzu, fitness, hamam,jakuzi, spor sahaları, kafeteryalar, sauna, fin hamamı gibi sosyal imkanlar mevcut...

ankara vip hamam Haberi

ankara vip hamam

Çamlıdere Belediyesi, 2017'de iki kez ihaleye çıktığı sosyal tesis ve hamam işi için 31 Ağustos 2018 tarihinde yeniden ihaleye çıktı. Sözcü gazetesinden Deniz Ayhan'ın haberine göre, Hükümet yetkililerince kamuda tasarruf ve ihalesi yapılan fakat başlamayan projelerin durdurulacağı açıklamaları yapılırken, Belediyenin ihalesi sonuçlandı ve 17 Eylül 2018 tarihinde sosyal tesis, otel ve hamam projesi için pazarlık usulü ihaleyle anlaşmaya varıldı. İhalenin pazarlık usulüne geçilmesine ilişkin olarak ise “Doğal afetler, salgın hastalıklar, can veya mal kaybı tehlikesi gibi ani ve beklenmeyen veya idare tarafından önceden öngörülemeyen olayların ortaya çıkması üzerine ihalenin ivedi olarak yapılmasının zorunlu olması” gösterildi.

Belediye, yüklenici mimarlık firmasına 5 milyon 70 bin lira ödeyecek. Projenin yaklaşık maliyeti ise 5 milyon 825 bin 48 lira olarak belirtildi.

3500 metrekare kapalı alan...