02 / 05 / 2024

ankara Yahyalar Aile Yaşam Merkezi

ankara Yahyalar Aile Yaşam Merkezi

Ankara Büyükşehir Belediyesi kentte hayata geçirdiği Yahyalar Aile Yaşam Merkezi’ni başkentli vatandaşların hizmetine açtı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden sosyal yardım alanlara Ramazan öncesi nakit desteği!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayı öncesinde sosyal yardım alan ailelere destek sağlamak amacıyla ödeme yaptı. Toplamda 199 bin 175 aile, Başkent Kartı üzerinden 99 milyon 587 bin 500 TL tutarında ödeme aldı.

Aile Bakanlığı'ndaki gibi başvuruya gerek yok! Tüm ailelere bu kadar para verilecek, bakın

Aile Bakanlığı tarafından vatandaşlara yönelik devam eden ödemelerin yanı sıra Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden de vatandaşları rahatlatacak bir ödeme adımı geldi.

Aile Bakanlığı'ndan sonra onlar da harekete geçti! İhtiyaç sahibi ailelere para verecekler

Aile Bakanlığı'nın ihtiyaç sahibi ailelere yönelik yardımlarının ardından Ankara Büyükşehir Belediyesi de harekete geçti. Belediye, ihtiyaç sahibi ailelere yönelik yardım ödemesi gerçekleştirecek.

Ankara'da kentsel dönüşüm mağduru aile 17 yıldır tapularını alamadı!

2004 yılında eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in başlattığı kentsel dönüşüm çerçevesinde kendilerine tapu sözü verilen Şeremet ailesi, henüz tapularını alamadı.

Ankara'da 6 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Ankara Yenimahalle Belediye Başkanlığı, Ankara Aşağı Yahyalar'da yer alan gayrimenkulü 5 milyon 958 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Ankara'ya yeni aile yaşam merkezi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi, kente yeni bir aile yaşam merkezi kazandırdı.

Ankara Büyükşehir'den imar barışı için danışma merkezleri!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Aile Yaşam Merkezleri ve Gençlik Merkezleri’nde “İmar Barışı Danışma Merkezleri” hizmet veriyor.

Ankara'da imar barışı için danışma merkezleri kuruldu!

Ankara Büyükşehir Belediyesine bağlı Aile Yaşam Merkezleri ve Gençlik Merkezlerinde “İmar Barışı Danışma Merkezleri” hizmet vermeye başladı.

Ankara Beşikkaya Aile Sağlığı Merkezi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Altındağ Belediyesi Beşikkaya Aile Sağlığı Merkezi'ni hizmete açtı.

Ankara Eymir Aile Yaşam Merkezi bu yıl açılacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Gölbaşı Belediyesi'nin yeni projeleri bu yıl hizmete girecek.

Ankara Yahyalar Aile Yaşam Merkezi açıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi kentte hayata geçirdiği Yahyalar Aile Yaşam Merkezi’ni başkentli vatandaşların hizmetine açtı.

Mamak Zübeyde Hanım Aile Merkezi açıldı!

Ankara Mamak'ta hayata geçirilen Zübeyde Hanım Aile Merkezi'nin açılışı yapıldı. Merkezde kadınlara kültür, sanat, eğitim ve spor alanında hizmet verilmesi planlanıyor.

Ankara Etimesgut'a 2 yeni yaşam merkezi!

Ankara Etimesgut'un Ahimesut ile Elvan mahalleleri yeni yaşam merkezlerine kavuşuyor. Ahi Elvan Aile Yaşam ve Eğitim Merkezi’nin inşaatında sona gelindi.

ankara Yahyalar Aile Yaşam Merkezi Haberi

ankara Yahyalar Aile Yaşam Merkezi


Ankara Büyükşehir Belediyesi, her yaştan Başkentli'nin aynı anda faaliyette bulunabildiği aile yaşam merkezlerinden dokuzuncusu olan Yahyalar Aile Yaşam Merkezi’ni hizmete açtı. Yenimahalle sınırları içinde hizmete giren Merkez’de bir yandan üye kayıtları devam ederken, bir yandan da yeni üyelere hizmet veriliyor. 


Akyurt, Araplar, Çubuk, Planet, Sincan, Pursaklar, Kazan ve Kuşcağız aile yaşam merkezlerinin ardından, geçtiğimiz haftalarda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla düzenlenen toplu açılış töreniyle hizmete giren Yahyalar Aile Yaşam Merkezi, bölge halkının sosyal, kültürel ve sportif hizmetlerini karşılayacak. 


Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal Hizmetler Dairesi bünyesinde hizmet veren aile yaşam merkezleri, çocuklar, gençler, hanımlar, yetişkinler, engelli ve yaşlıların nitelikli zaman geçirebilecekleri en önemli merkezlerin başında yer alıyor.

Son olarak hizmete giren Yahyalar Aile Yaşam Merkezi, aynı anda 1200 kişinin; eğitimden kültüre, spordan...