20 / 05 / 2024

Ankara Yanimahalle site ve apartman yöneticiliği eğitimi

Ankara Yanimahalle site ve apartman yöneticiliği eğitimi

Yenimahalle Belediyesi ve Yenimahalle Kent Konseyi işbirliğinde “Halk yönetime katılıyor, Yenimahalle gelişiyor” sloganıyla Ankara’da bir ilke imza atıldı.

Konut sitesi aidatları yüzde 50 arttı! Ankara'da aidatlar 10 bin TL'ye kadar yükseldi!

Ankara'da konut site aidat artışlarının genel olarak İstanbul ile benzer seviyelerde, yaklaşık yüzde 50 oranlarında olduğunu belirten EVA Gayrimenkul Değerleme’den Değerleme Koordinatörü Serkan Bal, Ankara'da aidatların 10 bin liraya kadar yükseldiğini açıkladı. 

Apartman ve site görevlileri için 'acil önlem' çağrısı!

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Meclisi MHP Grup Başkanvekili Murat Ilıkan, koronavirüs tedbirleri kapsamında apartman ve site görevlileri için acil önlem alma çağrısında bulundu.

Ankara İncek Loft sakinleri brunch etkinliğinde buluştu!

Akfen İnşaat'ın Ankara'da hayata geçirdiği İncek Loft projesinde yaşayan site sakinleri hafta sonu yapılan brunch etkinliğinde bir araya geldi.

Ankara Yanimahalle'de site ve apartman yöneticiliği eğitimi verildi!

Yenimahalle Belediyesi ve Yenimahalle Kent Konseyi işbirliğinde “Halk yönetime katılıyor, Yenimahalle gelişiyor” sloganıyla Ankara’da bir ilke imza atıldı.

Ankara Kazan'da 20 milyon metrekarede imar revizyonu yapıldı!

Kazan Belediye Başkanı Ertürk, büyük bir risk alarak elini taşın altına koydu ve imarda revizyona gidilmesini istedi. Kazan’da site tarzı, yüksek katlı binaların yapımı için hazırlanan yeni imar Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından onaylandı.

Ankara Oran'daki harabe iş merkezinde yıkım olacak mı?

Ankara Hürriyet’in “Harabe iş merkezi” başlığıyla gündeme getirdiği Oran’da atıl durumdaki iş merkezinde iki yıldır hiçbir gelişme olmadı. Yıkım için 41 kişiden ‘olur’ alan site yönetimi, bir kişinin muvafakat vermemesi nedeniyle çaresiz kaldı.

Ankara'da site yönetimi aleyhinde dava açan vatandaş davayı kazandı!

Ankara'da bir sitede yönetim onarım için ev sahibiyle birlikte kiracıya da fatura çıkarınca açılan davada mahkeme ret kararı verdi.

Sinpaş'tan Ankara'ya kayak pistli site!

Ankara’da İncek Life ve Altınoran’ın yanı sıra 3 proje daha planlayan Sinpaş Holding, toplam 14 bin konut hedefliyor. Bir başka proje bölgeye kayak merkezi yapmak.

Ankara Çankaya projesinin inşaatı devam ediyor!

Başkent Ankara'nın merkezindeki site olarak tek yeni proje olma özelliği taşıyan Ankara Çankaya, gayrimenkul yatırım ortaklığı sektörünün en önemli oyuncularından Yapı Kredi Koray imzasını taşıyor

Şehrin merkezinden vazgeçemeyenlerin projesi; Ankara Çankaya

Başkent'in merkezindeki site olarak tek yeni proje olma özelliği taşıyan Ankara Çankaya, gayrimenkul yatırım ortaklığı sektörünün en önemli oyuncularından Yapı Kredi Koray imzasını taşıyor. İşte detaylar...

Timtaş Yönetim Ankara'da bölge müdürlüğü açtı!

İnşaat ve de yapılaşma anlamında en büyük yatırımların olduğu şehirlerin başında gelen Ankara’ ya profesyonel site yöneticiliği alanında hizmet veren Timtaş Yönetim bölge müdürlüğü açtı.

Boğaziçi Yönetim'in Ankara'daki site yönetim kadroları iftarda bir araya geldi!

Boğaziçi Yönetim A.Ş'nin Ankara’da Yonetim Hizmeti Sunduğu Site Yönetim Kadroları Düzenlenen Iftarda Bir Araya Geldi .yaklaşık 200 den fazla davetlinin katıldığı iftara Toplu Konut İdaresininden bir çok önemli isim iştirak etti.

Boğaziçi Yönetim Ankara Site Yönetim Kadroları iftarda bir araya geldi!

Boğaziçi Yönetim A.Ş'nin Ankara'da Yonetim Hizmeti Sunduğu Site Yönetim Kadroları Düzenlenen İftarda Bir Araya Geldi.Yaklaşık 200 den fazla davetlinin katıldığı iftara Toplu Konut İdaresininden bir çok önemli isim iştirak etti.

Ankara Yanimahalle site ve apartman yöneticiliği eğitimi Haberi

Ankara Yanimahalle site ve apartman yöneticiliği eğitimi

Yenimahalle Belediyesi ve Yenimahalle Kent Konseyi işbirliğinde “Halk yönetime katılıyor, Yenimahalle gelişiyor” sloganıyla Ankara’da bir ilke imza atıldı. Yenimahalle’de katılımcılığı, demokrasiyi, ortak akla dayanan uzlaşma kültürünü ve yaşam kalitesini yükseltmek amacıyla, Yıldız Kenter Tiyatro Salonu’nda “Site ve apartman yöneticiliği eğitimi” konulu tanıtım ve bilgilendirme toplantısı yapıldı. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ve Kent Konseyi Başkanı Atila Çınar’ın ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya; Belediye Başkan Vekili Mehmet Kartal, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, Sivil Toplum Kuruluşlarının yöneticileri, site ve apartman yöneticileri katıldı.

Yenimahalle’de Sorunlar Ortak Akılla Çözülüyor

Yaşar’dan hoşgörü mesajı


Türkiye’nin bir hukuk devleti olduğunu hatırlatarak konuşmasına başlayan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar “8 yıldır belediye başkanlığı yapıyorum en üzüldüğüm konu aynı apartmanda yan yana oturan arkadaşların birbirini resmi olarak şikayet etmeleri. Apartman ailedir, bir...