30 / 04 / 2024

Ankara Yapı Fuarı nerede

Ankara Yapı Fuarı nerede

Yapı malzemeleri sektörüne iddialı bir giriş yapan Vefa’nın yeni markası Ekobord, Ankara Yapı Fuarında sektör profesyonelleri ile bir araya geliyor. Ekobord, Ankara Yapı Fuarı'nda çevre dostu ürünleriyle dikkat çekiyor.

Ankara Yapı Fuarı, 23 Ekim’de başlıyor!

Yapı Fuarı – Turkeybuild Ankara, 23 - 26 Ekim tarihlerinde Congresium - ATO Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenecek. Yapı Fuarı - Turkeybuild Ankara bölgenin en büyük yapı buluşması olarak öne çıkıyor.

Ankara Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi inşaatı hızlandı!

Akyurt'ta yapımı süren Başkent’in ekonomisi ve turizmine büyük katkı sağlaması planlanan Ankara Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nin inşaatı hızla sürüyor.

Ankara Uluslararası Fuar Alanı’nın inşaatı hızla devam ediyor!

Ankara ekonomisi ve turizmine büyük katkı sağlayacak Ankara Uluslararası Fuar Alanı’nın yapım çalışmaları aralıksız devam ediyor.İnşaat çalışmalarının yıl sonu tamamlanması planlanıyor. 

Türkiye İnşaat Teknolojileri Endüstriyel Yapı Fuarı bugün!

Türkiye İnşaat Teknolojileri Endüstriyel Yapı Fuarı (TEBİF), Congresium Ankara Uluslararası Kongre ve Fuar Merkezi'nde düzenlenecek. 

Türkiye İnşaat Teknolojileri Yapı Fuarı 19 Nisan'da!

Türkiye inşaat Teknolojileri Yapı Fuarı  bu yıl 19 Nisan'da Ankara Congresium'da kapılarını açacak.  Artı2 Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı İpekçi, Türk yapı sektörünün işçilik ve malzeme kalitesi konusunda dünya ile yarıştığını ifade etti.

Türkiye İnşaat Yapı Fuarı 19 Nisan'da yapılacak!

Türkiye İnşaat Teknolojileri Endüstriyel Yapı Fuarı (TEBİF) 19-22 Nisan'da Congresium Ankara Uluslararası Kongre ve Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilecek. 

Turkeybuild İstanbul Yapı Fuarı bugün sona eriyor!

Yapı sektörünü bir araya getiren Turkeybuild İstanbul Yapı Fuarı bugün sona eriyor. Fuarcılık şirketi ITE Group, Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul, Yapı Fuarı- Turkeybuild Ankara ve Yapı Fuarı- Turkeybuild İzmir’i düzenliyor.

Yapı Fuarı - Turkeybuild Ankara bu akşam sona eriyor!

Ankara ve bölgesinin en büyük organizasyonu Yapı Fuarı Turkeybuild Ankara açıldı. Fuar, bu akşam sona erecek.

Ankara Yapı Malzemeleri, İnşaat ve Emlak Günleri başladı!

Ankara Etimesgut'ta düzenlenecek Yapı Malzemeleri, İnşaat, Dekorasyon ve Emlak Günleri bugün başladı. 100'e yakın markanın ürün ve hizmetleri ile yer alacağı yapı fuarı 29 Mayıs'a kadar sürecek.

AKMÜB 28. Ankara inşaat yapı fuarına katıldı!

Aksaray Müteahhitler Birliği ülkemizde açılan önemli fuarlara katılıyorlar. AKMÜB Aksaray Müteahhitler Birliği 28.si düzenlenen TURKEYBUILD Ankara inşaat yapı fuarı ve iş geliştirme gezisi düzenledi.

28. Yapı Fuarı'na yoğun ilgi!

Yapı Fuarı – Turkeybuild Ankara’ya, sektör profesyonelleri yoğun ilgi gösterdi. 28. kez düzenlenen ve yapı sektörünün en yeni ürün, hizmet ve teknolojilerinin sergilendiği fuarı 24.562 kişi ziyaret etti

28. Yapı Fuarı'nı 24.5 bin ziyaret etti!

Yapı sektörünün başkent buluşması 28. Yapı Fuarı – Turkeybuild Ankara’yı 24.562 kişi ziyaret etti. Geçtiğimiz hafta ATO Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenen fuara sektör profesyonelleri yoğun ilgi gösterdi.

28.Yapı Fuarı Turkeybuild Ankara açıldı!

Orta Anadolu Bölgesi’nin en büyük yapı fuarı "Yapı Fuarı – Turkeybuild Ankara", 1 Ekim Perşembe günü Congresium ATO Kongre ve Sergi Sarayı’nda açıldı.

28. Yapı Fuarı Ankara'da açıldı!

Bu yıl 28.’si düzenlenen, 9 milyar dolarlık inşaat malzemeleri pazarına sahip Orta Anadolu Bölgesi’nin en büyük yapı fuarı Yapı Fuarı – Turkeybuild Ankara, 1 Ekim Perşembe günü Congresium ATO Kongre ve Sergi Sarayı’nda açıldı.

Ankara Yapı Fuarı nerede Haberi

Ankara Yapı Fuarı nerede

Çevreci ve geniş kullanım alanına sahip ürünleri ile dikkatleri üzerine çeken Ekobord’un standı yoğun ilgi görüyor.  


Vefa Holding bünyesinde faaliyet gösteren yeni nesil fibercement levhalar üreten Ekobord, 23 – 26 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilen Ankara Yapı Fuarı’nda sektör ile buluşuyor. Ekobord, ürünlerini 2. salonda yer alan 111 numaralı standında ziyaretçilerine tanıtıyor.


Ekobord’un bu yılbaşından itibaren seri üretime başladığını belirten Vefa İcra Kurulu Başkanı Turan Koçyiğit, fibercement levhaların üretildiği Bilecik’teki tesislerinin tam kapasite ile üretime devam ettiğini söyledi. Ekobord fibercement levhaların, Vefa markalarının sunduğu ürün ve hizmetler arasında çok önemli bir yeri olan ön üretimli yapılarda kullanılan en temel malzemelerden biri olduğunun altını çizen Koçyiğit, “Ürettiğimiz yapılarda kullandığımız ana malzemelerden biri olan levhayı artık kendi tesislerimizde üretiyoruz” dedi.


Bol seçenekli çözümler sunuyor


Ekobord...