06 / 05 / 2024

Ankara Yapı Malzemeleri İnşaat ve Emlak Günleri

Ankara Yapı Malzemeleri İnşaat ve Emlak Günleri

Ankara Etimesgut'ta düzenlenecek Yapı Malzemeleri, İnşaat, Dekorasyon ve Emlak Günleri bugün başladı. 100'e yakın markanın ürün ve hizmetleri ile yer alacağı yapı fuarı 29 Mayıs'a kadar sürecek.

Ankara Yapı Malzemeleri, İnşaat ve Emlak Günleri başladı!

Ankara Etimesgut'ta düzenlenecek Yapı Malzemeleri, İnşaat, Dekorasyon ve Emlak Günleri bugün başladı. 100'e yakın markanın ürün ve hizmetleri ile yer alacağı yapı fuarı 29 Mayıs'a kadar sürecek.

Kratos, Ankara Yapı Fuarı’nda inşaat sektörüyle buluştu!

Kratos, Ankara Yapı Fuarı’nda inşaat sektörüyle buluştu. Takviye malzemeleri sektöründe dünya lideri olan Kordsa Global, uzmanlık ve de deneyimini yeni ürünü Kratos’la yapı sektörüne taşıyor.

Ekobord, Ankara Yapı Fuarı'nda çevre dostu ürünleriyle dikkat çekiyor!

Yapı malzemeleri sektörüne iddialı bir giriş yapan Vefa’nın yeni markası Ekobord, Ankara Yapı Fuarında sektör profesyonelleri ile bir araya geliyor. Ekobord, Ankara Yapı Fuarı'nda çevre dostu ürünleriyle dikkat çekiyor.

Yapıtek Boya Peyzaj Dekorasyon İnşaat Nakliyat Hafriyat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapıtek Boya Peyzaj Dekorasyon İnşaat Nakliyat Hafriyat Yapı Malzemeleri Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Arif Altınışık Şube Müdürlüğü'nde 200 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Yükseller PVC Hırdavat İnşaat Yapı Malzemeleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yükseller PVC Hırdavat İnşaat Yapı Malzemeleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Ali Sadık tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 21 Ekim'de kuruldu.

Çınar Müteahhitlik İnşaat ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çınar Müteahhitlik İnşaat ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Kenan Dönmez, Hakan Yiğit, Osman Yiğit tarafından 120 bin TL'lik sermaye ile 20 Ekim'de kuruldu.

Akçakent İnşaat ve Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akçakent İnşaat ve Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hacı Bülbül tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 16 Ekim'de Ahmet Gacu İş Hanı'nda kuruldu.

Tekcanlar İnşaat Yapı Malzemeleri Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekcanlar İnşaat Yapı Malzemeleri Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsmail Cem Elpek tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 16 Ekim'de Pendik, Ahmet Yesevi Mahallesi'nde kuruldu.

Yapay Yapı Malzemeleri Mekanik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapay Yapı Malzemeleri Mekanik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kadir Özoğul tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 16 Ekim 2014 tarihinde Ümraniye'de kuruldu.

Kratos, Ankara Yapı Fuarı’nda inşaat sektörüyle buluşuyor!

Kratos, Ankara Yapı Fuarı’nda inşaat sektörüyle buluşuyor. Takviye malzemeleri sektöründe dünya lideri olan Kordsa Global, uzmanlık ve deneyimini yeni ürünü Kratos ile yapı sektörüne taşıyor.

MPE İnşaat ve Yapı Malzemeleri Elektrik Hırdavat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MPE İnşaat ve Yapı Malzemeleri Elektrik Hırdavat Ticaret Limited Şirketi, Salim Coşkun tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 9 Ekim'de Bahçelievler, Siyavuş Paşa Mahallesi'nde kuruldu.

Onuray İnşaat ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onuray İnşaat ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Türkgenç tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 2 Ekim 2014 tarihinde Beylikdüzü, Yakuplu Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Yapı malzemeleri yönetmeliğinde değişiklik yapıldı!

Yapı malzemeleri yönetmeliğinde değişiklik yapılmasına dair yönetmelik bugün 29137 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Yönetmelik hükümlerini artık Bayındırlık ve İskan Bakanlığı değil, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yürütecek...

Ankara Yapı Malzemeleri İnşaat ve Emlak Günleri Haberi

Ankara Yapı Malzemeleri İnşaat ve Emlak Günleri

ETİMESGUT Belediyesi Türk Beyleri Kent Meydanı 26-29 Mayıs tarihleri arasında "Yapı Malzemeleri, İnşaat, Dekorasyon ve Emlak Günleri'ne ev sahipliği yapacak. Etimesgut Belediyesi, Birleşik inşaat Müteahhitleri Federasyonu ve Etimesgut İnşaat Müteahhitler Derneği tarafından düzenlenecek yapı bazaara, Ankara'nın her bölgesinden yoğun bir katılım hedefleniyor. 


YAPI YA AİT HER ŞEY BU FUARDA 

100'e yakın markanın ürün ve hizmetleri ile yer alacağı yapı fuarında ziyaretçiler; inşaat, yapı ve dekorasyona dair aradıkları her şeyi bulabilecekler. Katılımcılar, açacakları stantlarda ürün ve hizmetleri ile boy gösterecekler, ziyaretçiler de birbirinden farklı model ve tarzlarda sahne alan markaları tanıtma ve alışveriş yapma şansı yakalayacaklar. Yapılan yeni projelerden, tamamlanmış konsept projelere, yatırım bekleyen arsalardan örnek dairelere kadar birçok proje yapı bazaarda yer alacak. 


ÇOK ÖNEMLİ BİR ORGANİZASYON 

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, yapı...