29 / 04 / 2024

ankara yeni park yatırımları

ankara yeni park yatırımları

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 2016'da 8 yeni parkı daha hizmete açarak, bu alanlara diktiği ağaç ve diğer bitkilerle, Başkent'e 70 kilometrekare daha yeşil alan kazandırmış oldu.

Halk GYO'nun Ankara Yenişehir ve İzmir Konak 1 binasının 2023 yıl sonu değeri ne kadar?

Halk GYO'nun Ankara Yenişehir ve İzmir Konak 1 binasının 2023 yılsonu değeri belli oldu. İşte Halk GYO'nun Ankara Yenişehir ve İzmir Konak 1 binasının değeri...

Halk GYO Ankara Yenişehir binasının değeri ne kadar?

Halk GYO Ankara Yenişehir binasının değeri belli oldu. İşte Halk GYO Ankara Yenişehir binasının piyasa değeri...

Ankara Yeni Adalet Sarayı için görüşmeler başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Ankara Yeni Adalet Sarayı Yapım Projesi için bir araya geldi. Bakan Kurum, "İnşallah Cumhuriyetin 100. yılında bu dev eseri Başkent'imize kazandıracağız" diye konuştu.

Ankara Yeni 19 Mayıs Stadı 2 yılda tamamlanacak!

Ankara 19 Mayıs Stadyumu geçen yıl için çürük raporunun açıklanmasıyla yıkılmıştı. Mevcut yerine yapılması kararlaştırılan Yeni 19 Mayıs Stadı'nın detayları belli oldu.

Halk GYO Ankara Yenişehir binası 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan İzmir merkezli "Ankara Yenişehir Binası"nın 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Ankara Yeni Adalet Sarayı yapım projesi protokolü imzalandı!

Adalet Bakanı Gül ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, iş birliğiyle inşa edecekleri Ankara Yeni Adalet Sarayı'nın yapım projesi protokol imza törenine katıldı...

Ankara Yeni Boyut Konutları sakinleri tapularını aldı!

Ankara Yenimahalle İlkyerleşim Mahallesi’nde yer alan Yeni Boyut Konutları sakinleri tapularına kavuştu.

Çankaya'da yıkılan gecekonduların yerine yeni yaşam alanı!

Ankara Çankaya Belediyesi tarafından planlı yapılaşmaya katkı sunarken yıkılan gecekonduların yerine yeni yaşam alanları kazandırılıyor. Bölge okul alanları ve yeni park yapımına ayrılıyor.

Merkez Ankara yeni kampanya detayları!

Merkez Ankara yeni kampanya detayları haberimizde yer alıyor. Projede toplam 2020 konut bulunuyor.

Bursa'da ilk yarıda 8 yeni park hizmete açıldı!

Bursa'nın yeşilini Nilüfer'de yeniden canlandırmayı hedefleyen Nilüfer Belediyesi, 2018 yılının ilk yarısında birçok yeni parkı, vatandaşların hizmetine sundu... 

Ankara yeni camilerle göz kamaştırıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi, Yenimahalle İlçesi Pamuklar Mahallesi'nde yeni bir cami inşa etti.

Ünye Belediyesi'nden 3 yeni park!

İlçeye yeni parklar kazandırmaya devam eden Ünye Belediyesi 3 yeni çocuk parkı daha inşa etti.

Bilecik'e 13 yeni park!

Çocuklara yeni oyun alanları kazandırmaya devam eden Bilecik Belediyesi 13 adet Çocuk Parkı ile Bilecik Belediyesi Pıtırcık Çocuk Oyun Evi'ni hizmete açıyor.

ankara yeni park yatırımları Haberi

ankara yeni park yatırımları


Ankara Büyükşehir Belediyesi, 2016'da 8 yeni parkı daha hizmete açarak, bu alanlara diktiği ağaç ve diğer bitkilerle, Başkent'e 70 kilometrekare daha yeşil alan kazandırdı. Böylelikle Başkent'te kişi başına düşen yeşil alan miktarı, 20 metrekarenin üzerine çıktı.

Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından başarıyla yürütülen yeşil alan çalışmalarında, her yıl olduğu gibi 2016 yılında da bir ilçe büyüklüğünde yeşil alan ve park daha oluşturularak, Ankaralıların hizmetine sunuldu.

Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezindeki Çukurambar'a engelsiz olarak yapılan Görme Engelliler, Ayyıldız parkları ile İncek ve Batıkent Milli İrade parklarının yanı sıra Şereflikoçhisar, Kalecik, Evren gibi uzak ilçelerle birlikte, 2016'da toplam 8 yeni park açtı, 3 alanın da düzenlemesini yaptı.

Parklarda yeşil alan miktarlarını geniş tutan Büyükşehir Belediyesi, yeni açtığı ve düzenlemesini yaptığı parklara 14 bin...