27 / 04 / 2024

Halk GYO Ankara Yenişehir binasının değeri ne kadar?

Halk GYO Ankara Yenişehir binasının değeri ne kadar?

Halk GYO Ankara Yenişehir binasının değeri belli oldu. İşte Halk GYO Ankara Yenişehir binasının piyasa değeri...



Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda  Ankara  Yenişehir Binası 2021 Yılsonu Değerleme Raporu hakkında açıklama yaptı. 

Halk GYO, Ankara Çankaya'da Cumhuriyet Mahallesi 1046 ada 27 parselde 1 bağımsız bölüm numaralı 'Depolu Dükkan' ile 2 bağımsız bölüm numaralı 'Çatı Aralı Otel' nitelikli taşınmazlara ait değerleme raporunu yayınladı. 

Ana gayrimenkul, şehrin ana arterlerinden olan Atatürk Bulvarı üzerinde 205,00 metrekare yüzölçüme sahip arsa üzerinde yer alıyor. Bölgede 8-10 katlı apartman tipi yapılar bulunuyor. Binanın yakın çevresinde SGK Müdürlükleri, İl Defterdarlığı, Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü gibi çeşitli kamu kuruluşları, banka şubeleri vb. özel kuruluşlar yer alıyor. 

Halk GYO Ankara Yenişehir binasının değeri ne kadar?

Halk GYO Ankara Yenişehir binasının değeri belli oldu. Halk GYO Ankara Yenişehir binasının piyasa değeri 18 milyon 600 bin TL olarak belirlendi. Gayrimenkuller için KDV hariç aylık toplam 137 bi TL kira değeri takdir edildi. 

1 nolu bağımsız bölüm iş yeri için kira değeri aylık 98.000,00 TL, 2 nolu bağımsız bölüm otel için kira değeri aylık 39.000,00 TL olarak belirlendi. 

Halk GYO'nun KAP açıklaması:
Şirketimiz portföyünde yer alan Ankara merkezli "Yenişehir Binası"na ait 2021 yılsonu değerleme raporu ektedir.

Dosya için tıklayın


 


Geri Dön