03 / 05 / 2024

Ankara Yenimahalle Akköprü imar durumu

Ankara Yenimahalle Akköprü imar durumu

Ankara İli Yenimahalle İlçesi Akköprü Mahallesi sınırlar içerisindeki bazı alanların imar planı değişikliği onaylandı..

Ankara Yenimahalle'de 17.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara Yenimahalle'de yer alan arsayı 17 milyon 250 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Merkez Ankara Yenimahalle adres!

Merkez Ankara Yenimahalle projesinde daire fiyatları 500 bin TL'den başlıyor. Peki Merkez Ankara nerede? İşte Merkez Ankara Yenimahalle adres...

TOKİ Ankara Yenimahalle kura çekilişi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Yenimahalle Yakacık projesinde yer alan konutların kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ Ankara Yenimahalle 2019 kura çekilişi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Yenimahalle 2019 projesinde yer alan konutların kura çekilişi yarın gerçekleştirilecek.

Ankara Yenimahalle'ye 3 yeni kültür merkezi!

Ankara Yenimahalle Belediyesi Susuz, Karacakaya ve Memlik mahallelerinde yeni kültür merkezleri inşa etti. 

TMSF, Akköprülü Otomotiv'in Van'daki arsasını satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Akköprülü Otomotiv A.Ş'nin Van'daki arsasını satışa çıkardı.

TOKİ Ankara Yenimahalle 2019 kura çekilişi ne zaman?

Ankara Yenimahalle Yakacık'ta TOKİ tarafından 50 bin sosyal kampanyası kapsamında 451 konut inşa edilecek. TOKİ Ankara Yenimahalle 2019 kura tarihi açıklandı. Peki TOKİ Ankara Yenimahalle 2019 kura çekilişi ne zaman? İşte yanıtı...

Ankara Yenimahalle parselasyon planı askıya çıkarıldı!

Yenimahalle Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Ankara Yenimahalle 84355/2 nolu parselasyon planı askıya çıkarıldı. Karar Resmi Gazete'de yayınlandı.

TOKİ Ankara Yenimahalle 2019 projesi 24 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Ankara Yenimahalle 2019 nerede?TOKİ Ankara Yenimahalle 2019 fiyatları ne kadar?TOKİ Ankara Yenimahalle 2019 başvuruları ne zaman bitecek? TOKİ Ankara Yenimahalle 2019 kurası ne zaman çekilecek? İşte TOKİ Ankara Yenimahalle 2019 projesi 24 soruda tüm detaylarıyla...

TOKİ Ankara Yenimahalle 2019 başvuru detayları!

TOKİ Ankara Yenimahalle 2019 başvuru detayları haberimizde yer alıyor. Projede toplam 451 adet konut bulunuyor.

Ankara Yenimahalle parselasyon planı askıda!

Yenimahalle Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü; Ankara Yenimahalle 84138/47 nolu kesin parselasyon planını askıya çıkardı. Karar Resmi Gazete'de yayınlandı.

Ankara Yenimahalle'de 5.1 milyon TL'ye satılık arsa!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara Yenimahalle'de yer alan arsayı satışa çıkarıyor.

TMSF, Akköprülü Otomotiv'in Van'daki arsasını satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Akköprülü Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin Van Tuşba'daki arsasını satışa çıkardı.

Ankara Yenimahalle Akköprü imar durumu Haberi

Ankara Yenimahalle Akköprü imar durumu

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından alınan karar gereğince Ankara İli Yenimahalle İlçesi Akköprü Mahallesi sınırlar içerisinde bazı alanlarda "Ticaret + Konut Alanı, Park ve Yol" kullanım kararlarını getiren imar değişikliği onaylandı.

Mülkiyeti Karayolları Genel Müdürlüğü ve Maliye Hazinesine ait Ankara İli Yenimahalle İlçesi Akköprü Mahallesi 1768 ada 82, 83, 84, 85 ve 86 parseller, 5050 ada 4 parsel ve 6243 ada 2 parsel ile Varlık Mahallesi 6250 ada 1 ve 2 parsellere ilişkin "Ticaret + Konut Alanı, Park ve Yol" kullanım kararlarını getiren 1/25.000 ölçekli Başkent Ankara Nazım İmar Planı Değişikliği, 1/5.000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1.000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği için tıklayın