04 / 05 / 2024

ankara yenimahalle atıl durumdaki gecekondu yıkımı

ankara yenimahalle atıl durumdaki gecekondu yıkımı

Çiğdemtepe Mahallesi Aydan Caddesi’ nde 12 ve Anadolu Bulvarı’ nda ise 13 olmak üzere toplam 25 gecekondunun yıkıldığı çalışmalar sonunda, mahalle sakinleri rahat bir nefes aldı...

TOKİ, İstanbul ve Ankara'daki sağlık tesis alanı imarlı 2 arsayı satışa çıkardı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Şile ve Ankara Yenimahalle'deki sağlık tesis alanı imarlı arsaları satışa çıkardı. Arsaların toplam satış bedeli 758 milyon 845 bin 619 TL olarak belirtildi.

Ankara Atılım Üniversitesi Akademik Personel alımı yapacak! İşte kadro dağılımı ve başvuru şartları…

Ankara Atılım Üniversitesi Akademik Personel alımı yapacağını duyurdu. İşte kadro dağılımı ve başvuru şartları…

Ankara-Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Hattı'nın temeli bugün atılıyor! Ankara-Kayseri Hızlı Tren Hattı ne zaman tamamlanacak?

Ankara-Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Hattı'nın temeli bugün atılıyor. Ankara-Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Hattı'yla Ankara-Kayseri arası 2 saate düşecek. Peki Ankara-Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Hattı ne zaman açılacak? İşte Ankara-Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Hattı'yla ilgili merak edilenler...

Ankara Yenimahalle'de 19.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Ankara Satış Memurlığı, Ankara Yenimahalle, İvedik Köy Mahallesi'nde yer alan arsa 19 milyon 468 bin 90 TL bedelle satışa çıkarıldı.

Ankara Yenimahalle'de 25.6 milyon TL'ye satılık fabrika ve arsa!

Ankara Satış Memurluğu, Ankara Yenimahalle'de yer alan fabrika ve arsayı 25 milyon 605 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Ankara Yenimahalle'de 45.7 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

T.C. Ankara Satış Memurluğu, Ankara Yenimahalle'de yer alan gayrimenkulü 45 milyon 668 bin 400 TL olarak belirlendi.

Ankara Yenimahalle'de 12.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Ankara Satış Memurluğu Ankara Yenimahalle'de yer alan arsayı 12 milyon 864 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Ankara Yenimahalle'de 19.6 milyon TL'ye satılık arsa!

Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Ankara Yenimahalle'de yer alan arsayı 19 milyon 650 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Ankara Yenimahalle'de 8.8 milyon TL'ye satılık arsa!

DSİ V. Bölge Müdürlüğü, Ankara Yenimahalle'de yer alan arsayı 8 milyon 848 bin 950 TL bedelle satışa çıkardı.

Ankara Yenimahalle'de 19.6 milyon TL'ye satılık arsa!

Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Kale Emlak Müdürlüğü, Ankara Yenimahalle'de yer alan arsayı 19 milyon 650 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Ankara Yenimahalle Belediyesi'nden kira ödemelerine yüzde 50 indirim!

Ankara Yenimahalle Belediyesi, 2021 yılı ilk meclis toplantısında belediyeye ait mülkler için kira ödemelerinde yüzde 50 indirim yapılmasına karar verdi. 

Ankara Yenimahalle'de 17.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara Yenimahalle'de yer alan arsayı 17 milyon 250 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Merkez Ankara Yenimahalle adres!

Merkez Ankara Yenimahalle projesinde daire fiyatları 500 bin TL'den başlıyor. Peki Merkez Ankara nerede? İşte Merkez Ankara Yenimahalle adres...

ankara yenimahalle atıl durumdaki gecekondu yıkımı Haberi

ankara yenimahalle atıl durumdaki gecekondu yıkımı


Ankara Yenimahalle Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı yıkım ekipleri, atıl durumda olan ve tinercilerin barınak olarak kullandığı toplam 25 gecekonduyu yıktı.


Belediye ekipleri, tinercilerin uğrak yeri olan gecekondulara müdahale etti. Çiğdemtepe Mahallesi Aydan Caddesi’nde 12 ve Anadolu Bulvarı’nda ise 13 olmak üzere toplam 25 gecekondunun yıkıldığı çalışmalar sonunda, mahalle sakinleri rahat bir nefes aldı. Yıkımlar dolayısıyla Yenimahalle Belediyesi'ne teşekkür eden vatandaşlar, özellikle akşam saatlerinde sokağa çıkmaktan korktuklarını belirtti. Tinercilerin harabe haline gelen evleri işgal etmesinin kendilerini rahatsız ettiğini söyleyen vatandaşlar, “Yıllardan beri bu evler boştu. Zaman içerisinde tinerci yuvası haline geldi. Yenimahalle Belediyesi şikayetlerimizi göz ardı etmedi ve yıkımı başarıyla gerçekleştirdi. Artık sokağa çıkarken tedirgin olmayacağız. Belediye yetkililerine teşekkür ediyoruz.'' dedi. 



Yenimahalle...