10 / 05 / 2024

Ankarada arıtma tesisinde su temini

Ankarada arıtma tesisinde su temini

ASKİ Genel Müdürü İrfan Kaya: “Abonelerimize 1-31 Temmuz 2014 tarihleri arasında; İvedik, Pursaklar ve Çubuk İçme Suyu Arıtma Tesislerinin yanı sıra bölgesel arıtma tesislerinden verilen su her zaman olduğu gibi yine tertemiz ve pırıl pırıl” dedi.

Manisa'ya 8 yeni atıksu arıtma tesisi inşa edilecek!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Manisa merkezde hayata geçirilen atıksu arıtma tesisinde incelemelerde bulundu.

Sakarya Şerbetpınarı Arıtma Tesisi tamamlandı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Karasu ve Kocaali bölgesine hizmet sunacak olan Şerbetpınarı İçmesuyu Arıtma Tesisinde testlere başladıklarını belirtti.

Kocaali Atıksu Arıtma Tesisi 50 milyon liraya mal olacak!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş yaptığı açıklamada Kocaali ilçesine hizmet sunacak olan Kocaali Atıksu Arıtma Tesisinde çalışmaların devam ettiğini açıkladı.

Manisa Atıksu Arıtma Tesisi'nin yüzde 50'si tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün, Manisa’nın geleceğine yaptığı yatırımlardan biri olan merkez atıksu arıtma tesisinde betonarme imalatların yüzde 50’si tamamlandı

Ordu Akkuş Arıtma Tesisi yenilendi!

Ordu ilinin dört bir köşesinde yatırım faaliyetlerini sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi, Akkuş İlçesi İçme Suyu Arıtma Tesisinde başlattığı revize çalışmalarını tamamladı.

Kocaali Atıksu Arıtma Tesisi 50 milyon TL'ye mal olacak!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, Kocaali ilçesine hizmet sunacak olan Kocaali Atıksu Arıtma Tesisinde önemli bir aşamaya geçtiklerini açıkladı.

Kocaali Atıksu Arıtma Tesisi'nde çalışmalar hızlandı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Rüstem Keleş, Kocaali’ye hizmet sunacak olan Kocaali Atıksu Arıtma Tesisinde çalışmaların hızlı bir şekilde ilerlediğini açıkladı.

Şerbetpınarı İçmesuyu Arıtma Tesisi'nde sona gelindi!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Karasu ve Kocaali ilçelerine hizmet sunacak olan Şerbetpınarı İçmesuyu Arıtma Tesisinde devam eden çalışmaları inceledi.

Manisa Gelenbe Atıksu Arıtma Tesisi yenilendi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Kırkağaç’ın Gelenbe Mahallesi’nde bulunan ve kollektör hattında arıza bulunan atıksu arıtma tesisinde onarım çalışmasını tamamlayarak faaliyete aldı.

Manisa Karaağaçlı, arıtma tesisine kavuşuyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün Karaağaçlı Mahallesi’nde inşa ettiği içme suyu arıtma tesisinde çalışmalar hızla sürüyor. Saatte 65 metreküp su arıtılacak olan tesis sayesinde vatandaşlar daha kaliteli içme suyu tüketecek.

Karaağaçlı'ya içme suyu arıtma tesisi yapılıyor!

anisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün Şehzadeler ilçesinin Karaağaçlı Mahallesinde inşa ettiği içme suyu arıtma tesisinde çalışmalar hızla sürüyor.

Geyve-Pamukova Atıksu Arıtma Tesisi tamamlandı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Pamukova ve Geyve’ye hizmet sunacak olan Geyve-Pamukova Atıksu Arıtma Tesisinde çalışmaların tamamlandığını açıkladı.

Manisa Kırkağaç'a atıksu arıtma tesisi geliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Kırkağaç İlyaslar’a kazandırılacak olan atıksu arıtma tesisinde İller Bankası yetkilileri ile bir araya geldi. Sahada yapılan incelemeler sonrasında ihale öncesi tespit toplantısı yapıldı.

Ankarada arıtma tesisinde su temini Haberi

Ankarada arıtma tesisinde su temini

Başkent’in içme ve kullanma su ihtiyacını karşılayan ASKİ Genel Müdürlüğü, abonelerine her zaman olduğu gibi temiz ve güvenli su vermeye devam ediyor. 


ASKİ Genel Müdürü İrfan Kaya: “Abonelerimize 1-31 Temmuz 2014 tarihleri arasında; İvedik, Pursaklar ve Çubuk İçme Suyu  Arıtma Tesislerinin yanı sıra bölgesel  arıtma tesislerinden verilen su her zaman olduğu gibi yine tertemiz ve pırıl pırıl” dedi.  


Genel Müdür Kaya, ASKİ tarafından şehre verilen içme suyunun temiz, kaliteli ve içilebilir nitelikte olduğunu belirterek,  “Abonelerimiz musluklarınızdan akan suyu güven içinde tüketsin.  Sürekli olarak fiziksel, kimyasal ve bakteriyolojik analizleri yapılan suyumuz Dünya standartlarına uygundur” diye konuştu.   


ASKİ laboratuarlarında fiziksel kimyasal ve bakteriyolojik su analizleri sonucunda, şehir şebeke suyunun kalitesinin kontrol altında tutulduğunun altını çizen Kaya, şunları söyledi:


 “Başkent’in içme suyu gereksinimini karşılarken...