02 / 05 / 2024

ankarada bina aydınlatması

ankarada bina aydınlatması

Ankara’nın tarihi ve simgesel binalarının gece aydınlatmaları kapsamında geçtiğimiz yıl AŞTİ, Anayasa Mahkemesi, Dışişleri Bakanlığı Binası, Milli Kütüphane, Büyükşehir Belediye Binası, TOBB ve Ümitköy Köprüsü özel sistemlerle ışıklandırıldı...

Nissan Qashqai'de yüzde sıfır faiz kampanyası başladı! Bu fırsat bir daha gelmez! 5 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Keskin LED aydınlatması ve 19 inç alaşımlı jantlarıyla öne çıkmayı başaran Nissan Qashqai'de yüzde sıfır kampanyası başladı! Böyle bir fırsat bir daha gelmez! Peki, Nissan Qashqai fiyatları ne kadar oldu? İşte 5 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Volkswagen Golf fiyatları kaç lira? Bir otomobil efsanesi! İşte 14 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Volkswagen Golf, sportifliği, dinamikliği ve dijitalliği ile dikkat çekiyor. LED farları, dış ambiyans aydınlatması ve yeni logosu ile göz dolduran Golf, Türkiye'den en çok satan otomobil. 

İstanbul depremi için ürküten açıklama: 48 bin bina yıkılacak!

Aydın'ın turistik ilçesi Kuşadası'nda gerçekleştirilen Deprem ile Kentsel Dönüşüm Kurultayı'nda açıklama yapan AKUT Vakfı Başkanı Nasuh Mahruki "Beklenen İstanbul depreminde yıkılacak iki bina enkazının başına koyacağımız, deprem bilgisi olan bir kurtarıcı bile bulamayacağız" diye konuştu.

Aydın Efeler'de bir metruk bina yıkıldı! 

Aydın Efeler Belediyesi, Mesudiye Mahallesi’nde bulunan 3. Derece Arkeolojik Sit Alanı içindeki metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi. 

Maden kalitesi bina sağlığı için önemli!

İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB) Başkanı Aydın Dinçer binaların hammaddesinin maden olduğunu belirterek maden kalitesinin bina sağlığını etkilediğini dile getirdi.

Depremin Kuşadası bilançosu: 17 bina ağır, 314 bina orta hasarlı!

Sisam’ açıklarında yaşanan, İzmir’de yıkımlara sebep olan 6.9 büyüklüğündeki depremin etkilediği Aydın Kuşadası’nda 2 bin 738 bina için hasar başvurusunda bulunuldu. Depremde ağır hasar gören 17 bina tahliye edildi.

Avcılar'da ağır hasarlı bina 4 aydır yıkılmayı bekliyor!

İstanbul'da yaşanan 5,8 büyüklüğündeki depremde ağır hasar gören Avcılar'daki bina 4 aydır yıkım için bekliyor. 

Aydın Baruş depremde hasar görünce bina değiştiren okulları ziyaret etti!

Malatya Valisi Aydın Baruş, Elazığ Sivrice ilçesinde meydana gelen 6.8 şiddetindeki depremde hasar görüp binalarını değiştiren Hafize Özal Kız Meslek Lisesi ile Feyzullah Taşkınsoy Ortaokulu'nu ziyaret etti...

Aydın Koçarlı Belediye binası yıkılıyor!

Aydın Koçarlı Belediyesi, belediye binasının yıkım çalışmalarına başladı. Yıkılan bina sonrasında yeni yapılan binada Belediye ve Emniyet Müdürlüğü hizmet verecek.

Aykar Bina Endüstrisi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aykar Bina Endüstrisi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 99 bin TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Faruk Aydın tarafından kuruldu.

Aydın'da bina çöktü! 2 kişi yaralandı!

Aydın'ın Efeler'e bağlı Umurlu Mahallesi'nde tek katlı bina çöktü. Olay sonucunda 2 kişi yaralandı.  

Aydın Doğan Londra'dan 46 milyon sterline bina aldı!

Doğan Medya Grubu'nu, 916 milyon dolara Demirören Holding'e satan Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan 46 milyon Sterlin'e Londra'da bina aldı.

İstanbul yeni havalimanının aydınlatması Günsan’a emanet!

Türkiye’nin en önemli projeleri arasında yer alan İstanbul yeni havalimanının aydınlatma kontrolünü Günsan üstlendi. Günsan yeni havalimanında Eqona, Nemliyer ve modüler seri model anahtar ve priz ürünleriyle yer alacak.

ankarada bina aydınlatması Haberi

ankarada bina aydınlatması


Ankara’nın tarihi ve simgesel özelliği bulunan binalarının cepheleri özel sistemlerle aydınlatılarak, Başkentin gece manzarası estetik hale getiriliyor.


Ankara’nın tarihi ve simgesel binalarının gece aydınlatmaları kapsamında geçtiğimiz yıl AŞTİ, Anayasa Mahkemesi, Dışişleri Bakanlığı Binası, Milli Kütüphane, Büyükşehir Belediye Binası, TOBB ve Ümitköy Köprüsü özel sistemlerle ışıklandırıldı.


Çalışmalar Adalet Sarayı, Büyükşehir Belediyesi Basın Merkezi, Diyanet İşleri Başkanlığı, Kocatepe Camii, Kuzey Ankara Anfi Tiyatro, Kuzey Ankara Tip-5 Camii, Milli Piyango Binası, Pursaklar Merkez Camii, Saray Süleymaniye Camii ve SGK İl Müdürlüğü’yle devam ediyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Daire Başkanlığı, özel sistemlerle yaptığı aydınlatma çalışmalarını Başkent’teki 34 ayrı tarihi ve simgesel özelliği bulunan binalarda sürdürecek.


Toki...