16 / 05 / 2024

ankarada bulunan gayrimenkul icrayla satılıyor

ankarada bulunan gayrimenkul icrayla satılıyor

Çankaya'da bulunan taşınmazın değeri 1 milyon 3 bin 706 TL...

İhtiyati tedbiri bulunan gayrimenkul satılır mı? İhtiyati tedbir ne demek?

İhtiyati tedbiri bulunan gayrimenkulün satış durumu, bazı kişiler tarafından merak edilir. Bunun için öncelikle ihtiyati tedbirin ne anlama geldiğini bilmek önemlidir. Hukuki süreçlerde bazı durumlarda hakkın alınmasını sağlayan ihtiyati tedbiri kararı gayrimenkuller için de alınabilir.

Ordu Belediyesi'nden 36 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu Şahincili'de bulunan Çarşı Kompleksi ve Alışveriş Merkezi'ni satışa çıkardı. Üzerinde LC Waikiki, MM Migros alışveriş mağazaları bulunan gayrimenkulün toplam satış bedeli 36 milyon TL olarak belirlendi. İhalesi 16 Aralık 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Adana Çukurova'da 6 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Çukurova İlçe Belediye Başkanlığı, 100.Yıl Mahallesi'nde bulunan gayrimenkulü satışa çıkardı. İhalesi 14 Aralık'ta gerçekleşecek gayrimenkulün satış bedeli 6 milyon TL olarak belirlendi.

Konya Vakıflar'dan yapım karşılığı kiralık gayrimenkul!

Konya Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Konya Karatay'da bulunan gayrimenkulü yapım karşılığı kiraya verecek. İhalesi 9 Aralık 2016 tarihinde gerçekleşecek gayrimenkulün bedeli 3 milyon 383 bin 350 TL olarak belirlendi.

Sefaköy'de 10.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İstanbul İli Küçükçekmece İlçesi, Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Sefaköy'de bulunan gayrimenkulü satışa çıkardı. Ticaret ve hizmet alanı olarak ayrılan arsanın satış bedeli 10 milyon 505 bin TL olarak belirlendi.

Bursa Nilüfer'de 4.4 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

T.C. Bursa 2. Sulh Hukuk Mah. Satış Memeurluğu, Bursa Nilüfer'in Çalı Mahallesi'nde bulunan gayrimenkulü satışa çıkardı. İhalesi 30 Kasım 2016 tarihinde gerçekleşecek gayrimenkulün satış bedeli 4 milyon 405 bin 976 TL olarak belirlendi.

Ankara Gölbaşı'nda 11.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Gölbaşı Belediye Başkanlığı, Ankara Gölbaşı'nda bulunan gayrimenkulü satışa çıkardı. Özel eğitim alanı olarak planlanan gayrimenkulün satış bedeli 11 milyon 538 bin 750 TL olarak belirlendi.

Marmaris'te 5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Marmaris Belediye Başkanlığı, Sarıana Mahallesi'nde bulunan gayrimenkulü satışa çıkardı. Üzerinde yapı ruhsatlı işyeri bulunan gayrimenkulün ihalesi 19.10.2016 günü gerçekleştirilecek. Tahmini satış bedeli 5 milyon TL olarak belirlendi.

Pendik'te icradan 20.9 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İstanbul 10. İcra Dairesi, İstanbul Pendik'e bağlı Ballıca Köyü'nde bulunan gayrimenkulü satışa çıkardı. İhalesi 26 Eylül Pazartesi günü gerçekleşecek olan gayrimenkulün toplam satış bedeli 20 milyon 967 bin 224 TL olarak belirlendi.

Onikişubat Belediyesi'nden 3.6 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Onikişubat Belediye Başkanlığı, Üngüt Mahallesi'nde bulunan gayrimenkulü satışa çıkardı. İhalesi 25 Ağustos'ta yapılacak gayrimenkulün bedeli 3 milyon 689 bin 670 TL olarak belirlendi.

Malatya'da icradan 3.6 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Malatya 1.Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, Malatya İl, Yeşilyurt İlçesi'nde bulunan gayrimenkulü satışa çıkardı. İçerisinde tek katlı ev ve kullanılır halde tek şeritli bir yol bulunan taşınmazın ihalesi 23 Eylül Cuma günü yapılacak.

Adana Çukurova'da 12 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Çukurova İlçe Belediye Başkanlığı, 100.Yıl Mahallesi'nde bulunan gayrimenkulü satışa çıkardı. İhalesi 10 Ağustos'ta gerçekleşecek gayrimenkulün satış bedeli 12 milyon TL olarak belirlendi.

TTA Gayrimenkul, Adana Seyhan gayrimenkulü özelleştirildi!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Adana Seyhan'da bulunan gayrimenkulü özelleştiriyor. Gayrimenkule 102 bin TL ile en yüksek teklifi veren Mahmut Uruç oldu.

ankarada bulunan gayrimenkul icrayla satılıyor Haberi

ankarada bulunan gayrimenkul icrayla satılıyor


Çankaya Zafertepe Mahallesi, incesu Caddesi'nde bulunan 824 metrekare alana sahip olan ve üzerinde bir ahşap yapı bulunan arsa Ankara 22. İcra Müdürlüğü tarafından satışa sunuluyor.


1 milyon 3 bin 706 TL değere sahip olan gayrimenkulün satışı, 23 Ekim 2012 günü saat 10.15'te gerçekleştirilecek.



Detaylı bilgi için tıklayın



Melek...