06 / 05 / 2024

ankarada bulvarlara ses yalıtımı yapılmalı mı

ankarada bulvarlara ses yalıtımı yapılmalı mı

Canpa Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özcan: “Ankara’da trafiğe bağlı gürültü kirliliği had safhada. Vakit yitirmeden ses yalıtımı uygulamasına gidilmeli” dedi.

Master Constructıon Enterprıses İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Anonim Şirketi kuruldu!

Master Constructıon Enterprıses İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Anonim Şirketi Şişli'de Ercan Engin tarafından kuruldu.

Zekeriyaköy'de 4 katlı lüks villa! İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli işte bu evde yaşıyor

İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli, Zekeriyaköy'de yaşadıkları 4 katlı lüks evin kapılarını ilk kez açtı. 

Akustiksan Ses Yalıtım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akustiksan Ses Yalıtım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sultanbeyli'de Zehra Zorlu Gaygusuz tarafından kuruldu.

Uzamsal Ses destekli AirPods Bim'de! Müziğin tadına varın! İşte 22 Haziran 2022 fiyat listesi...

Eşsiz bir ses deneyimi için Aktif Gürültü Engelleme özelliği sunan AirPods, BİM'in mobil uygulamasında satışa çıktı! Peki, BİM'de AirPods fiyatları ne kadar? İşte 22 Haziran 2022 fiyat listesi...

Ses Design Gayrimenkul Alım Satım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ses Design Gayrimenkul Alım Satım Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Sedat Ceyhan tarafından kuruldu.

Benzersiz ses kalitesi ile Apple AirPods ailesi ve Mart 2022 fiyat listesi…

Global markalar arasında ilk sıralarda gelen Apple, geliştirdiği teknoloji harikası ürünleri ile dikkat çekmeye devam ediyor. Ses teknolojisi alanında hem teknolojik özellikleri hem de kullanım farkları ile bir numara olan AirPods ailesini ve fiyatlarını sizler için inceledik…

İbrahim Tatlıses'e verilen AVM ihalesi iptal edildi!

Burhaniye Belediyesi yaptığı açıklamada, İbrahim Tatlıses'e verilen alışveriş merkezi ihalesini iptal ettiğini duyurdu...

İbrahim Tatlıses AVM açıyor! 700’e yakın kişiyi işe alacak!

Ünlü şarkıcı  İbrahim Tatlıses, Balıkesir Burhaniye'de Alışveriş Merkezi açacağını duyurdu. AVM'nin tamamlanmasından sonra 700 kişi işe alınacak.

Ses Grup Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ses Grup Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar’da 50 bin TL sermaye bedeli ile  Fahri Selman Gürses tarafından kuruldu.

Nashnoush Enterprıses Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nashnoush Enterprıses Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Mohamed Ahmed ve Salem Nashnoush ortaklığında kuruldu.

1 milyar TL'lik kripto para dolandırıcılığı iddiasında ses kayıtları ortaya çıktı!

Son zamanların gündemden düşmeyen konuları arasında yer alan 1 milyar TL'lik kripto para dolandırıcılığı iddiasında ses kayıtları ortaya çıktı...

Binalarda ses yalıtımı için geç değil!

İzocam, 28 Nisan Uluslararası Gürültü Farkındalık Günü’nde yaşam alanlarında ses yalıtımının altını çiziyor. İzocam Kalibel ile yeni veya eski olması fark etmeden her yapıya kolay ve çabuk uygulama fırsatıyla ses yalıtımı yapılıyor. 

Komşu gürültüsüne karşı en etkili çözüm: Binalarda ses yalıtımı!

Pandemi sürecinde evlerde daha fazla vakit geçirilmesi sebebiyle, binalarda gürültüye karşı duyarlılığın yükseldiğini söyleyen İZODER Başkanı Levent Gökçe, ses yalıtımına ilişkin açıklamalarda bulundu.

ankarada bulvarlara ses yalıtımı yapılmalı mı Haberi

ankarada bulvarlara ses yalıtımı yapılmalı mı

Canpa Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özcan: “Ankara’da trafiğe bağlı gürültü kirliliği had safhada. Vakit yitirmeden ses yalıtımı uygulamasına gidilmeli” dedi. Özcan: “İstanbul Yolu, Eskişehir Yolu, Esenboğa Yolu ve Ankara Çevre Yolu ile İncek, Bağlıca ve Doğukent Bulvarları, ses yalıtımına acilen gidilmesi gereken yolların başında geliyor”


Nüfus artışı ve göçlere bağlı olarak hızla büyüyen kentlerde, düzensiz kentleşme ve alt yapı problemleri ile artan araç trafiğine bağlı yaşanan “gürültü kirliliği”, insan sağlığını tehdit eden önemli bir toplumsal sorun haline gelmiş bulunuyor. 


Gelişmiş ülkelerde; yoğun trafiği bulunan otoyollarda çevrede oturanları olumsuz etkileyen gürültüyü azaltmak amacıyla doğal veya yapay gürültü perdeleri kullanılıyor. Şehir merkezlerine yakın otoyollar, çevre yolları, kent içinden geçen önemli ana yollar ve gürültü kirliliğine yol açan diğer ulaşım hatları, gürültüyü asgariye indiren...