29 / 04 / 2024

iPhone 15 Pro için Ses Tuşları Yeniden Tasarlanıyor: Tek Uzun Düğme Olacak! 4 Mart 2023 Fiyat Listesi...

iPhone 15 Pro için Ses Tuşları Yeniden Tasarlanıyor: Tek Uzun Düğme Olacak! 4 Mart 2023 Fiyat Listesi...

Bir teknoloji analisti, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda iPhone 15 Pro modelinin ses tuşları için tasarım değişikliği olduğunu açıkladı!



Apple'un eylül ayında yapacağı etkinlikte tanıtacağı iPhone 15 serisi için yeni bir tasarım detayı ortaya çıktı. Bir teknoloji analisti, Twitter hesabında yaptığı paylaşımda iPhone 15 Pro modelinin ses tuşları için bir tasarım değişikliği olacağını açıkladı. Bu değişiklik, ses tuşlarının tek bir uzun düğme şeklinde olacağı anlamına geliyor. Bu tasarım dilinin daha önce birkaç iPhone modelinde kullanıldığı biliniyor. Firmanın diğer modellerinde bu tasarım dilinin kullanılıp kullanılmayacağı henüz net değil.

iPhone 15 Plus tasarımı sızdı! 27 Şubat 2023 fiyat listesi...iPhone 15 serisinde yer alan üst modellerde titanyum malzeme kullanılacak. Bu da akıllı telefonların daha sağlam hale getirilmesini sağlayacak. Diğer modellerde ise paslanmaz çelik kullanılmaya devam edilecek. Ayrıca, yeni çıkan bir yasa nedeniyle telefonlarda ortak bağlantı bulunması için serinin tamamında USB-C girişi yer alacak. Bu seriyle birlikte lightning bağlantı girişiyle yollarını ayıran firma, ayrıca tüm modellerde Dinamik Ada özelliğini sunacak.


Geri Dön