05 / 05 / 2024

Ankarada çöken asfalt

Ankarada çöken asfalt

Ankara'da onlarca araç suların etkisiyle metrelerce sürüklendi. Büyük çapta maddi hasar meydana geldi. İşte o anlar...

Erzurum Yıldızkent'e 4 bin 418 ton asfalt!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Yapım Şube Müdürlüğü ekipleri, Palandöken ilçesi Yıldızkent mevkiinde bulunan Kosova Caddesi’ndeki 23 bin metrekare alana 4 bin 418 ton sıcak asfalt serimi yaptı.

Erzurum Büyükşehir'den 36 bin asfalt!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Aziziye, Palandöken ve Yakutiye ilçelerine 2 ayda 36 bin 527 ton asfalt serimi yaptı.

Erzurum Palandöken'de asfalt çalışması sürüyor!

Erzurum merkez Palandöken Belediyesi, çalışmalarını sürdürüyor. Palandöken Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Mahalle ve bazı sokaklarda tamamladığı karo, bordür çalışmalarının ardından asfalt dökmeye başladı.

Ünal Köken: Kandıra’yı cazibe merkezi haline getireceğiz!

Kandıra Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Akdurak Mahallesi’ndeki yollara asfalt serimi yapıyor. Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, “Kandıra’yı cazibe merkezi haline getirecek dev projelerimizin yanı sıra alt ve üst yapı çalışmalarımızı da aralıksız sürdürüyoruz.'' dedi.

Palandöken'de yol genişletme çalışmaları devam ediyor!

Palandöken İlçe Belediyesi tarafından başlatılan asfalt, yol genişletme ve çevre düzenleme çalışmaları büyük bir titizlikle devam ediyor.

Erzurum Palandöken'de yol çalışmaları başladı!

Erzurum Palandöken Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Ramazan ayı olmasına rağmen hız kesmeyerek Yıldızkent, Hüseyin Avni Ulaş Mahallesinde seri sıcak asfalt döküm çalışması başlattı

Küçükçekmece'de sağanak nedeniyle asfalt çöktü!

Küçükçekmece'de sağanak nedeniyle asfalt çöktü. İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece'de sağanak nedeniyle çöken asfalta düşen iki araçta hasar oluştu. Araçlar da çekici yardımıyla bulundukları yerden çıkarıldı.

Antalya Kaş ve Kumluca'da asfalt çalışmaları başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Antalya’nın bütün ilçe ve köylerinde başlattığı hizmet seferberliği devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi, Kumluca Belediyesi ile ortak başlattığı çalışmayla Kumluca ve Kaş ilçelerinde asfalt çalışması yapıyor.

Sağken miras bırakma!

Mirasbırakan sağ iken malını istediği şekilde tasarruf etme hakkına sahip oluyor. Peki, sağken miras bırakılır mı? Sağken miras bırakma nasıl olur? Sağken miras bırakmanın hukiki boyutu nedir?

Sağken miras reddi nasıl yapılır?

Mirasçılar, miras bırakanın ölümü ile mirası bir bütün olarak, kanun gereğince kazanmış oluyorlar. Peki mirası red etmek mümkün mü? Sağken miras reddi nasıl yapılır?

Kocaeli Başiskele köy yolları bakım çalışmalarında bin ton asfalt kullanıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerince yürütülen çalışmalarda yollara asfalt yama yapılıyor. Uygulama kapsamında Başiskele Doğantepe ve Rahmiye Mahallesi’nde yollar asfalt yama yapıldı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi asfalt ihalesi yaptı!

Büyükşehir Belediyesi kış mevsiminde bozulan yolları yenilemek ve açılan yeni yollarda kullanmak amacıyla asfalt ihalesi yaptı. Yaklaşık maliyeti 24 milyon 430 bin lira olan ihalede Şenyol-Ölmez İnşaat İş Ortaklığı 28 milyon 283 bin lira teklif verdi.

Antalya Fatih Bulvarı’nda asfalt çalışmaları başladı!

Verdiği her sözü yerine getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Korkuteli ziyaretinde vatandaşlara verdiği sıcak asfalt sözünü de yerine getiriyor. Büyükşehir ekipleri, Fatih Bulvarı’nı sıcak asfalt ile kaplıyor.

Ankarada çöken asfalt Haberi

Ankarada çöken asfalt

Ankara’da Yenimahale İvedik metro istasyonu bitişiğinde bulunan Şehit Cem Ersever Caddesinde dün akşam saatlerinde ana su borusu patladı. Patlamanın etkisiyle asfalt yol çökerken, tonlarca su dışarı akmaya başladı. Ana borudan çıkan su, istinat duvarlarını yıktı. Binaların bahçelerine dolan su nedeniyle çok sayıda daire ve araç sular altında kaldı. Dehşet anları cep telefonuyla...