05 / 05 / 2024

Ankarada Mahalle Tipi Spor Tesisleri tamamlandı

Ankarada Mahalle Tipi Spor Tesisleri tamamlandı

Gençlik ve Spor Bakanlığı, 582 mahalle tipi futbol, basketbol voleybol sahasının yapımını tamamladı. 494 tesis inşa halinde...

Gaziantep'e 12 yüzme havuzu ve 10 spor salonu inşa edilecek!

Yatırımlarına hız kesmeden eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen  “Mahalle Tipi Havuz Projesi” kapsamında 13 yüzme havuzu 2020 Mayıs ayının sonunda hizmete alınacak.

1.800 mahalle tipi kompleks yapıldı!

Yapılan spor tesislerinin sayısının hızla arttığını söyleyen Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç: "Son 1,5 yıl içinde, 35'e 50 metre halı saha yanında basketbol ve voleybol sahası yer alan 'mahalle tipi kompleks' olarak adlandırdığımız 1800 tesis yaptık" dedi.

Kartallife-Atalar'da özlenen mahalle hayatı yaşanacak!

Kartallife-Atalar, Adalar manzarası, sosyal donatıları, yeşil alanları ile güvenlikli site projesi olmasının yanı sıra 2+1, 3+1 tipi aile konsepti daireleriyle de eski zamanların özlenen samimi aile ve mahalle yaşamını sunmaya hazırlanıyor!

Mahalle tipi spor tesislerinin sayısı 1076'ya ulaşacak!

Gençlik ve Spor Bakanlığının Türkiye genelinde hayata geçirmeye çalıştığı mahalle tipi spor tesislerinin sayısı 582'ye ulaştı. Planlanan 494 tesisin tamamlanmasıyla sayı bin 76'ya çıkacak.

Ankara'da 582 mahalle tipi spor sahası yapımı tamamlandı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı, 582 mahalle tipi futbol, basketbol voleybol sahasının yapımını tamamladı. 494 tesis inşa halinde...

Çağatay Kılıç: Türkiye'ye 750'yi aşkın saha inşa edildi!

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "Bu yaz 750'yi aşkın mahalle tipi diye tabir ettiğimiz futbol, basketbol ve voleybol sahasını yan yana Türkiyemizin bir çok ilinde, farklı mahallelerde inşa ettik." dedi.

TOKi mahalle tipi konuta yönelecek!

2023 hedefleri doğrultusunda vizyonunu yenileyen TOKİ, yatay konsepte odaklanacak.Son 12 yılda 3 milyon kişiyi ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi (TOKİ) 2015 yılına kadar 50 bin yeni konut yapacak.

TOKi mahalle tipi konuta yönelecek!

TOKi mahalle tipi konuta yönelecek. Konut projelerinde vizyon değişikliğine giden kurum, önümüzdeki yıllarda alt ve orta gelir düzeyine hitap eden daha nitelikli ve sosyal konutlar inşa edecek.

Adanuspark, Penthouse tipi özel yaşam alanlarında evler natamam teslim ediliyor!

Adanuspark, Penthouse tipi özel yaşam alanlarında evler natamam teslim ediliyor. Natamam oldukları için sahiplerinin özgürce planlayabileceği 350 metrekarelik Penthouse 'lar adalar ve deniz manzarası izlenebiliyor.

Aziz Torun: Gayrimenkul sektörü on yıl önce mahalle müteahhitliği seviyesindeydi!

GYODER Başkanı Aziz Torun, Gayrimenkul sektörü 10 yıl öncesine kadar mahalle müteahhitliği seviyesindeydi ancak geçmiş 10 yıl içerisinde Türkiye'nin hızlı büyümesine paralel olarak, gayrimenkul sektörü de büyüdü dedi...

TOKİ Ilıca Eski Mahalle 2. etabın ihale süreci başladı!

Erzurum Aziziye Belediyesi’nin vizyon projelerinden biri olan Eski Mahalle İkinci Etap Kentsel Dönüşüm Projesi'nde ihale süreci başladı. Ilıca’nın çehresi ile birlikte kaderini de değiştirecek proje, ilçede büyük heyecan yarattı....

Alstom, Belçika'da dünyanın en büyük deniz tipi rüzgar türbinini kurdu!

Mevcut deniz tipi türbinlerden %15 daha verimli olan Haliade™, 150 metrelik rotor çapı sayesinde (73,50 metre uzunluğundaki kanatları ile), yaklaşık 5.000 haneye eşdeğer enerji temin edilmesine imkan sağlıyor.

Eskişehir Kocakır mevkiine 7 yeni mahalle kurulacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Eskişehir'deki 770 hektarlık Kocakır mevkii, afet riskli alanların kentsel dönüşümü için rezerv alanı olarak ilan edildi. Bu alanda 7 yeni mahalle kurulacak...

Ankarada Mahalle Tipi Spor Tesisleri tamamlandı Haberi

Ankarada Mahalle Tipi Spor Tesisleri tamamlandı

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın, gençlerin sporla tanışmaları ve mahallerinde spor yapabilmeleri için hayata geçirdiği ve futbol, basketbol- voleybol sahalarından oluşan mahalle tipi spor tesislerinin sayısı her geçen gün artıyor. Söz konusu tesislerin yapımına büyük önem veren Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "Gençlerimiz spor yapabilsin diye tabiri caizse tesisleri onların ayaklarına götürüyoruz" diye konuştu. Bakanlık, milyonlarca gencin spor yapabileceği ve boş vakitlerini değerlendirebileceği mahalle tipi spor tesislerini Türkiye genelinde hızla yaygınlaştırıyor. Ülke genelinde 582 mahalle tipi futbol, basketbol-voleybol sahasının yapımı tamamlanırken, 494 tesisin yapımı ise hızla devam ediyor. Söz konusu tesisler de tamamlandığında ülke genelinde mahalle tipi spor tesislerinin sayısı bin 76'ya yükselecek. Mahalle Tipi Spor Tesisleri'nin yapımında bölgelerinde spor tesisi olmayan yerlere öncelik veriliyor. Bakanlık tesislerin yapımında...