27 / 04 / 2024

ankaragücü stat kirası

ankaragücü stat kirası

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, MKE Ankaragücü Spor Kulübü ve Ankaragüçlü taraftarlarına büyük bir jest yaptı. Özhaseki, Göztepe maçı öncesi stat kirasını kendi cebinden karşılayacağını ifade etti.

Yeşim Salkım, 3 yıldır oturduğu evin kirasını 40 bin TL yapan ev sahibine seslendi! Sırf çıkarmak için yapıyorsunuz...

Ünlü Şarkıcı Yeşim Salkım'da kira mağduru oldu. 3 yıldır oturduğu evin kirasını 40 bin liraya yükselten ev sahibine ''Sırf çıkartmak ve dolarla ev kiralamak için yapıyorsunuz'' diyerek isyan etti. 

Galatasaray kasasını dolduracak! Dudak uçuklatan meblağ

Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında MKE Ankaragücü'nü 4-1 yenen Galatasaray, 2022-2023 sezonunun bitimine iki hafta kala şampiyon oldu. Ligde 3 sezon aradan sonra ipi göğüsleyen sarı-kırmızılı takım, toplamda 23. şampiyonluğunu kazandı. Böylece Galatasaray kasasını doldurdu.

Kapıcı tazminatında 'kira' hesaplaması!

Kapıcılar diğer işçilerden farklı çalışma koşullarına tabi olarak çalışıyor. Kapıcıya ödenecek kıdem tazminatı hesabında kapıcının oturduğu dairenin kirasının da tazminata eklenmesi gerekiyor. İşte kapıcı tazminatı hesaplaması....

Pasifik İnşaat, Ankaragücü'nün sponsoru oldu!

Pasifik İnşaat ve Ankaragücü arasında yeni sponsorluk anlaşması yapıldı. Pasifik İnşaat, spor kulübünün kol ve şort sponsoruda oldu.

MKE Ankaragücü'nün tesisi yenileniyor!

Ankara Altındağ Belediyesi'nce MKE Ankaragücü'nün Tandoğan'da bulunan tesisinde yenileme ve onarım çalışmaları başladı.

Merkez Ankara'dan MKE Ankaragücü'ne sponsorluk desteği!

Emlak Konut GYO güvencesi ve Pasifik İnşaat imzası ile hayata geçirilen Merkez Ankara'nın logosu, MKE Ankaragücü formasının göğüs kısmında yer alacak...

Eryaman Stadı Gençlerbirliği ve MKE Ankaragücü'ne tahsis edildi!

Kulüp başkanları Murat Cavcav ve Mehmet Yiğiner, 3 yıllık tahsis protokolüne imza attı. Başkentin sarı-lacivertli ve kırmızı-siyahlı ekiplerine tahsis eden protokole imza attı...

Eryaman Stadı açıldı!

Eryaman Stadı, Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında oynanan MKE Ankaragücü-Aytemiz Alanyaspor maçıyla kapılarını açtı.

Eryaman Stadı yarın açılıyor!

Başkentlilerin merakla beklediği Eryaman Stadı, Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında oynanacak MKE Ankaragücü-Aytemiz Alanyaspor maçıyla açılacak.

Eryaman Stadı, 28 Ocak'taki Ankaragücü-Alanyaspor maçı ile açılacak!

22 bin kişilik Eryaman Stadı'nda incelemelerde bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, "Gerçekten her yönüyle dört dörtlük stadı hep birlikte gezdik. İnşallah, önümüzdeki pazartesi günü Ankaragücü-Alanyaspor karşılaşmasına ev sahipliği yapacak." dedi...

Ankaragücü'ne stat müjdesi!

AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki, Süper Lig ekiplerinden Ankaragücü'ne stat müjdesi verdi. Özhaseki, Ankaragücü'nün ikinci yarıda maçlarını Eryaman'da oynayacağını açıkladı.

Mehmet Özhaseki'den Ankaragücü'ne stat kirası jesti!

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, MKE Ankaragücü Spor Kulübü ve Ankaragüçlü taraftarlarına büyük bir jest yaptı. Özhaseki, Göztepe maçı öncesi stat kirasını kendi cebinden karşılayacağını ifade etti.

Eryaman Stadı'nın inşaatında son durum!

Spor Toto Süper Lig takımlarından MKE Ankaragücü'nün başkanı Mehmet Yiğiner, yapımı devam eden Eryaman Stadı'nın sezonun ikinci yarısına da yetişmeyeceğini iddia etti.

ankaragücü stat kirası Haberi

ankaragücü stat kirası

Spor Toto Süper Lig'in 17'nci haftasında oynayacağı Göztepe maçını, Ankara Yenikent Stadyumu'nun zeminindeki problemler nedeniyle Kayseri Kadir Has Stadyumu'nda oynamak isteyen MKE Ankaragücü, Türkiye Futbol Federasyonu'ndan (TFF) da bu konuyla ilgili olumlu bir geri dönüş aldı.

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre, AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özhaseki, Ankaragücü'nün kendi evinde oynaması gereken bir maçı fiziksel koşulların olumsuzluğu nedeniyle Kadir Has Stadyumu'nda oynayacağının bilgisini alması üzerine nkaragücü'nden talep edilen stat kirasını kendisinin karşılayacağını açıkladı.

Ankaragücü'nün 1910 yılından bu yana boy gösterdiğini söyleyen Özhaseki, "Şehrimizin köklü kulübü Ankaragücü'nün Süper Lig'deki zorlu mücadelesini ilgiyle izliyorum. Ankaragücü bizim şehrimizin takımı ve şehir takımlarının anlamını çok iyi bilirim. Takımımızın kendi sahasında maç oynayamaması yeterince olumsuzluk oluşturuyor. Böyle bir dönemde yalnız olmadıklarını, Ankaragücü'nün yanında...