02 / 05 / 2024

MKE Ankaragücü'nün tesisi yenileniyor!

MKE Ankaragücü'nün tesisi yenileniyor!

Ankara Altındağ Belediyesi'nce MKE Ankaragücü'nün Tandoğan'da bulunan tesisinde yenileme ve onarım çalışmaları başladı.



Ankara Altındağ Belediyesi tarafından, MKE Ankaragücü'nün Tandoğan'da yer alan tesisinde yenileme ve onarım çalışmalarına başlandı.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı tarafından verilen talimatla, Türk futbolunun köklü kulüplerinden ve başkent Ankara'nın markası MKE Ankaragücü'nün Tandoğan'daki tesisinde yenileme ve onarım çalışmalarına başlandı. 

Çalışmalar sonucunda MKE Ankaragücü'nün tesisine yeni bir görüntüye sahip olacak. MKE Ankaragücü’nün yanında olmayı sürdüreceklerini söyleyen Başkan Balcı, "İnşallah yapacağımız yenileme çalışması ile Tandoğan Tesisleri yeni yeteneklerin keşfedildiği bir yuva olma özelliğini sürdürecek. Başkentimizin en önemli markası olan Ankaragücü'nün yanında olmak hepimizin görevidir. MKE Ankaragücü Başkanı Sayın Fatih Mert'i ziyaretimiz sırasında Tandoğan Tesisleri’nin durumundan bahsetti. Biz de genç sporculara ev sahipliği yapan bu tesisinin bakımını üstlendik. Sporun ve sporcunun yanında olmayı sürdüreceğiz" açıklamasında bulundu.


Geri Dön