27 / 07 / 2024

ankaranın merkezi kayıyor

ankaranın merkezi kayıyor

Başkent Ankara'nın merkezi denilince akıllara önceleri Çankaya ve civarı gelirken, şimdilerde plazalar ve hastanelere olan yakınlığıyla Eskişehir Yolu, Konya Yolu ve Söğütözü bölgesi kentin yeni merkezleri olarak öne çıkıyor.

Golden vize konuttan doğrudan yatırımlara kayıyor!

İspanya, Portekiz ve Yunanistan'ın aralarında yer aldığı "Golden Vize" programında tercihler konut alımından doğrudan yatırımlara kayıyor. Pek çok hükümet yabancılara konut satışının gayrimenkul piyasasını olumsuz şekilde etkilemesi sebebiyle artık vize için yatırım fonlarını teşvik ediyor.

EYT’de Bağ-Kur’a geriye dönük kayıt hakkı! Bu iki kritik tarihe dikkat!

Bağ-Kur tescil affı için son dakika gelişmeler yakından takip edilirken, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığınca yeni adımlar atılıyor. Prim eşitliği gündeme gelirken tüm dikkatler tescil affına çevrilmiş durumda. Peki, EYT'de 2 bin öncesi Bağ-Kur'a geriye dönük kayıt hakkı verilecek mi? İşte detayl

Taksim AKM bugün açılıyor!

2019'da temeli atılan Taksim Atatürk Kültür Merkezi (AKM), bugün açılıyor. Açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gerçekleştirecek. 

Taksim AKM yarın açılıyor!

2019'da temeli atılan Taksim Atatürk Kültür Merkezi (AKM) yarın açılıyor. Açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gerçekleştirecek.

OECD İstanbul Merkezi yarın açılıyor!

Türkiye ile Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Teşkilatının (OECD) iş birliğiyle kurulan "OECD İstanbul Merkezi" yarın açılıyor. 

356 AVM yarın kapılarını yeniden açıyor!

Koronavirüs salgını sebebiyle market, eczane ve hijyen ürünleri satan firmalar dışında faaliyetlerini durduran 356 alışveriş merkezi, yarından itibaren kapılarını yeniden açıyor...

Dap Çekmeköy'de ön talep toplanıyor! Yeni proje!

Dap Çekmeköy'de ön talep toplanıyor. Az katlı mimari yapıya sahip olacak projede, ticari üniteler, konutlar, eğitim merkezi, park, sosyal ve kültürel tesis yer alacak...

Üsküdar Engelsiz Yaşam Merkezi yarın açılıyor!

Üsküdar Belediyesi, Türkiye’nin En Kapsamlı Engelsiz Yaşam Merkezi’ni yarın hizmete açıyor...

Atakule bugün açılıyor!

Atakule GYO tarafından inşa edilen Atakule, yeniden hizmet vermek için muhteşem bir geri dönüşe hazırlanıyor. Türkiye’nin ikinci alışveriş merkezi olan ve kulesi Atakule, bugün açılıyor.

Nevbahar Üsküdar'da ön talepler toplanıyor! Yeni proje!

Nevbahar Üsküdar projesi Kalyon inşaat  tarafından İstanbul Üsküdar merkezde hayata geçiriliyor. Ön talep toplanan projede konut ve ticari alanların yanı sıra alışveriş merkezi planlanıyor.

Akasya Port'ta ön talepler toplanıyor! Yeni proje!

İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te hayata geçirilecek Akasya Port projesinde ön talepler toplanıyor. Viaport Alışveriş Merkezi'ne yürüme mesafesinde yükselecek projede inşaat henüz başlamadı.

İmar barışı başvuruları cuma günü başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki, Editör Masası'nda Yapı Kayıt Belgesi hakkında önemli açıklamalarda bulundu. İmar barışının başvuruları cuma günü başlıyor...

Çanakkale, sanayi sektörünün merkezi olacak!

Sanayi, turizm ve tarım alanlarda atılım gösteren Çanakkale'nin, köprüyle birlikte şehircilik anlamında da fazla yol alması öngörülüyor.Şehir köprüyle birlikte sanayi sektörünün merkezi olacak.

ankaranın merkezi kayıyor Haberi

ankaranın merkezi kayıyor

Başkent Ankara'nın merkezi denilince akıllara önceleri Çankaya ve civarı gelirken, şimdilerde plazalar ve hastanelere olan yakınlığıyla Eskişehir Yolu, Konya Yolu ve Söğütözü bölgesi kentin yeni merkezleri olarak öne çıkıyor.İş dünyasının Eskişehir Yolu, Konya Yolu ve Söğütözü Caddesi için "altın üçgen" tabirini kullandığını kaydeden Besa Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, bölgedeki yeni yapılaşma ve hareketliliğin Ankara merkezinin eksenini kaydırdığını bildirdi.


Dünya...