06 / 05 / 2024

ankaranın popüler bölgeleri

ankaranın popüler bölgeleri

EHA başkent Ankara'da konut sektöründe ön plana çıkan 9 bölgeyi mercek altına aldı. İşte Ankara'nın yıldızı parlayan gözde yerleri...

Kuyumculardan yürekleri ağza getiren açıklama geldi! Yatırımcılar altınlarını saklıyor! Böyle olunca da...

Altın fiyatlarında yükselişler devam ediyor. Yükselişler karşısında kuyumculardan yürekleri ağza getiren altın açıklaması geldi. Yatırımcılar altınlarını saklıyor. Böyle olunca da...

Beypiliç, Şenpiliç, Gedik, Lezita, Gözde bütün piliçler 48 TL'ye ayçiçek yağı 4 litre 99 TL'ye düştü!

Migros Market haftanın indirimli aktüel ürünlerini duyurdu. İndirim kapsamında Beypiliç, Şenpiliç, Gedik, Lezita, Gözde bütün piliçler 48 TL'ye ayçiçek yağı 4 litre 99 TL'ye düştü.

Bilim insanları peş peşe açıkladı! Deprem bölgeleri 1 yılda yeniden inşa edilebilir mi? 

İngiliz Financial Times gazetesi, geçtiğimiz hafta meydana gelen depremlerde yıkılan binaların yeniden inşa edilmesi ile ilgili çarpıcı bir habere yer verdi. Bilim insanları peş peşe açıkladı! Deprem bölgeleri 1 yılda yeniden inşa edilebilir mi? 

2022 yılının en popüler cep telefonu o marka oldu! Fiyatı kaç lira, özellikleri neler?

2022 yılının en popüler telefonları sıralamasında Samsung Galaxy S22 Ultra 5G  zirveye oturdu. Peki en popüler telefonlar listesinde başka hangi markalar var? Samsung Galaxy S22 Ultra 5G özellikleri neler? Fiyatı ne kadar?

Kütüphanenizi yanınızda taşıyın! En popüler e-kitap okuyucular ne kadar? 24 Aralık 2022 Fiyat Listesi

Teknolojinin kitapseverlere dokunuşu e-kitap okuyucular yoluyla oldu. Son yıllarda yurt dışında olduğu gibi Türkiye’de popülerliği giderek artan e-kitap okuyucu fiyatları ne kadar? En popüler e-kitap okuma markaları hangileri?

Popüler bir analiste göre, Bitcoin’de boğalar ve ayılar dengelendi!

Cryptovere kurucusu ve popüler kripto para analisti Benjamin Coven, Bitcoin'de (BTC) ayılar tükendiğinde boğaların konsolide olacağını ve piyasanın bir sonraki döngü için güç toplamaya başlayacağını öne sürdü. 

Flaş! Ford popüler modelinin üretimini durdurma kararı verdi!

Otomotiv sektörünün önde gelen markalarının arasında yer alan Ford, popüler modelinin üretimine son verme kararı aldı. İşte detaylar!

Elektrikli scooter fiyatları ne kadar? Piyasadaki en popüler scooterlar! İşte 20 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Sokaklarda ve caddelerde neredeyse her gün karşılaştığımız elektrikli scooterların fiyatları merak konusu oldu. Peki, en popüler elektrikli scooterlar satılıyor? Elektrikli scooter fiyatları ne kadar? İşte 20 Temmuz 2022 fiyat listesi...

En popüler ticari araçlardan Ford Transit Custom'un Temmuz fiyatları belli oldu! İşte fiyat listesi 10 Temmuz 2022!

Ford'un en popüler ticari araçları arasında bulunan Ford Transit Custom'ın Temmuz ayı fiyatları merak ediliyor ve araştırılıyor.  Peki Ford Transit Custom fiyatları ne kadar? En ucuz Ford Custom ne kadar? İşte Ford Transit Custom fiyat listesi 10 Temmuz 2022...

En popüler akıllı telefon şirketleri belli oldu!

130 milyon kullanıcısı olan Google Play Store'un en büyük alternatiflerinden biri olan Uptodown, dünya çapında en popüler akıllı telefon şirketlerini bildirdi.

En büyük ve en popüler NFT platformları hangisi?

Bitexen CEO'su Yahya Tuğyan Erdem, en popüler NFT'leri ve detaylarını açıkladı. Erdem, Para Dergisi için kaleme aldığı yazısında en popüler NFT'lerin özelliklerini anlattı. 

Organize Sanayi Bölgeleri Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Organize Sanayi Bölgeleri Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31447 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

İyi mimarlığın püf noktaları neler?

Günümüzün popüler mesleklerinden biri olan mimarlık tarih boyunca sürekli şekilleniyor. Peki iyi bir mimarlığın püf noktaları neler? İyi bir mimarda hangi özellikler olması gerekir?

ankaranın popüler bölgeleri Haberi

ankaranın popüler bölgeleri

Türk Emlak Haber Ajansı başkent Ankara’da konut sektöründe ilginin yöneldiği 9 semti inceledi. İşte Ankara’nın yıldızı parlayan gözde bölgeleri....

Türkiye’nin lokomotifi olan konut sektörü pandemi ve ekonomik sorunlar sebebiyle 2020 yılına iyi bir başlangıç yapamamış olsa da cazibesini koruyan bir yatırım aracı olarak ilk sırada kalmaya devam ediyor. Büyükşehirlerde barınma ihtiyacı artan nüfus ve göçle birlikte daha da önemli hale geliyor. Türk Emlak Haber Ajansı’nın, Ankara bölge temsilciliğinden edindiği bilgilere göre, Ankara’nın batıya doğru genişliyor. 

Eskişehir Yolu Ankaralının gözdesi oldu

Ankara’nın yeni yerleşim bölgeleri gün geçtikçe Eskişehir Yolu’na doğru gidiyor. Şehrin batı ve güney akslarını birleştiren İncek-Çayyolu-Yaşamkent aralığında, markalı konut projelerinin artarak süreceği tahmin ediliyor. 

İşte Ankara'da öne çıkan 9 bölge...

Yaşamkent

Ankara’nın son yıllarda konut bakımından en fazla yatırım alan bölgeleri arasında...