04 / 05 / 2024

ankaraşehit ailesine konut

ankaraşehit ailesine konut

Darbe girişiminde hainler tarafından 3 ferdi şehit edilen Gülşen ailesini ziyaret eden Gökçek, TOKİ tarafından aileye üç konut verileceğini söyledi.

Merkez Ankara'nın konut sayısı değişti! 2 bin 61 konut ve 1.246 ticari alan olacak!

Emlak Konut GYO projelerinden Merkez Ankara'da hem konut hem ticari ünite sayısı değişti. İşte proje ile ilgili yapılan o son dakika açıklaması... 

TOKİ, Ankara için düğmeye bastı! Çankaya'ya 50 konut ve 6 dükkanlık yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara'da 50 konut ve 6 dükkanlık yeni proje inşa edecek. Projenin ihalesi 15 Şubat tarihinde yapılacak.

Bayraktar İnşaat Adres Ankara Evleri'nde konut sayısını artırıyor! 3 bin 376 yeni konut geliyor!

Sınırlı Sorumlu Yenişehir Ankara Konut Yapı Kooperatifi tarafından Ankara ili Yenimahalle İlçesi, Işınlar Mahallesi sınırları içerisinde, 2 bin 486 adet konut ve 84 adet işyerinden oluşan Adres Ankara Evleri'nde kapasite artışına gidiliyor.

Ankara'ya 490 konut ve 98 ofislik yeni proje geliyor!

BCM İnşaat, başkent Ankara'daki yeni projesi için düğmeye bastı. 490 konut ve 98 ofisin yer aldığı proje 1 milyar 903 milyon 200 bin TL'ye mal olacak.

Next Capital resmen başlıyor! Zeray İnşaat'tan Ankara'ya 491 konut ve 91 ticari ünitelik yeni proje!

Zeray İnşaat'ın başkent Ankara'da inşa edeceği Next Capital projesi resmen başlıyor. Maliyeti 1 milyar 950 milyon 120 bin 329 TL'ye mal olacak olan projede 491 konut ve 91 ticari ünite yer alacak.

İst Port Residence için düğmeye basıldı! Ankara'ya 741 konut ve 123 dükkanlık yeni proje geliyor!

İst Port Residence için düğmeye basıldı. Başkent Ankara'da hayata geçirilecek olan projede 741 adet konut ve 123 adet ticari ünite yer alacak.

TOKİ'den Ankara'ya bir yeni proje daha geliyor! 50 konut ve 6 dükkanı kaçırmayın!

Hayata geçireceği 250 bin yeni konutun kura çekilişlerine hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara'da 50 konut ve 6 dükkanlık yeni proje inşa edecek.

12 soruda TOKİ Ankara Evren 2022 sosyal konut projesi! TOKİ Ankara Evren ucuz konut projesinde kaç konut yapılacak?

TOKİ merakla beklenen 250 bin konut projeleri çerçevesinde Ankara Evren'de de yeni konutlar inşa edecek. Peki TOKİ Ankara Evren projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 12 soruda TOKİ Ankara Evren 2022 ucuz konut projesi...

12 soruda TOKİ Ankara Bala 2022 sosyal konut projesi! TOKİ Ankara Bala ucuz konut projesinde kaç konut yapılacak?

TOKİ merakla beklenen 250 bin konut projeleri çerçevesinde Ankara Bala'da da yeni konutlar inşa edecek. Peki TOKİ Ankara Bala projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 12 soruda TOKİ Ankara Bala 2022 ucuz konut projesi...

12 soruda TOKİ Ankara Ayaş 2022 sosyal konut projesi! TOKİ Ankara Ayaş ucuz konut projesinde kaç konut yapılacak?

TOKİ merakla beklenen 250 bin konut projeleri çerçevesinde Ankara Ayaş'ta da yeni konutlar inşa edecek. Peki TOKİ Ankara Ayaş projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 12 soruda TOKİ Ankara Ayaş 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ Ankara Kayabaşı 185 konut ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara Haymana Kayabaşı 185 konut ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ Ankara Haymana 185 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Haymana Kayabaşı Mahallesi 185 konut ihalesini yarın saat 14:30'da gerçekleştirecek.

TOKİ'den Ankara'da ucuz konut fırsatı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kuzey Ankara 3. Bölge projesi için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

ankaraşehit ailesine konut Haberi

ankaraşehit ailesine konut

Darbe girişiminde hainler tarafından 3 ferdi şehit edilen Gülşen ailesini ziyaret eden Gökçek, TOKİ tarafından aileye üç konut verileceğini söyledi.


Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, demokrasi ve milli iradeye sahip çıkmak için Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önüne giden ve hainlerin ağır silahlarla yaptığı atışlarla 3 ferdi şehit olan Gülşen ailesini ziyaret etti. Gökçek, Mehmet Gülşen, kardeşi Büyükşehir ANFA Güvenlik Amiri Hakan Gülşen ve amcaoğulları Lütfi Gülşen'in Kızılcahamam Mahkeme Ağacin köyündeki evlerine giderek ailesinin acılarını paylaştı. Ziyarette, aile bireylerinin yanı sıra Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney, Mahkeme Ağacin Köyü Muhtarı Ramiz Temur da bulundu. Aile üyelerine başsağlığı dileyen Gökçek, tüm şehitlerimiz gibi Gülşen ailesinin verdiği 3 şehidin de bu dünyada hakkının ödenmesinin mümkün olmadığını vurguladı. Gökçek, "Hain darbe girişimini önleyen kahraman şehitlerimizin yakınlarına...