05 / 05 / 2024

Ankiros 2016 fuarı ne zaman

Ankiros 2016 fuarı ne zaman

13’üncü kez düzenlenecek olan Ankiros Uluslararası Demir-Çelik ve Döküm Teknoloji, Makine ve Ürünleri İhitasas Fuarı, sektör profesyonellerini bir araya getiriyor. İtalyan Dış Ticaret ve Tanıtım Ajansı, 11 İtalyan firması ile Ankiros 2016’ya katılacaklarını belirtti.

Düzce Melen Su Park'a ödül!

Düzce Belediyesi’nin en önemli projelerinden biri olan Melen Su Park Projesi Uluslar arası ATRAKS 2016 Fuarı kapsamında ödüle layık görüldü.

Balıkesir Gömeç Port'un imar çalışmaları yapılıyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Gömeç Port’ isimli ‘Gömeç Sahil Projesi’ MIPIM 2016 Fuarı’nda görücüye çıktı.Gömeç Belediye Başkanı Kazım Arslan, imar ve alt yapı çalışmaları yapıldığını söyledi.

Osmangazi, CNR EXPO Emlak Fuarı’nın yıldızı oldu!

Osmangazi Belediyesi tarafından hayata geçirilen Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi, ‘CNR EXPO Emlak Zirvesi 2016 Fuarı’nın yıldızı oldu. Fuara gelen ziyaretçilerin büyük ilgi gösterdiği Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi, yatırımcılardan da tam not aldı.

Kıbrıslı müteahhitler CNR Emlak Fuarı'nda!

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği, Kuzey Kıbrıs'ın önde gelen müteahhit firmaları ile birlikte CNR Emlak 2016 Fuarı'na katıldı.

Gümüş Panorama projesi Emlak Fuarı'nda tanıtıldı!

Uçar Grup son projesi Gümüş Panorama’yı Emlak 2016 Fuarı’nda görücüye çıkardı. 991 konut, 97 ticari ünite ile Esenyurt’a değer kazandıracak projenin tanıtımına başlandı.

Gümüş Panorama Esenyurt'ta metrekaresi 3 bin 550 TL'den!

Gümüş Panorama projesi, CNR Emlak 2016 Fuarı'na tanıtıldı. Satışların başladığı Gümüş Panorama projesinde metrekare birim fiyatı 3 bin 550 TL'den başlıyor.

Alya Penta Ekim 2018'de teslim edilecek!

Akkuş Grup şirketlerinden Akkuş Gayrimenkul, yeni konut projesi Alya Penta'yı 17 Kasım'da CNR Emlak 2016 Fuarı'nda vitrine çıkarıyor.

Müsiad Expo 2016’nın altın sponsoru Fakir Hausgeräte oldu!

Elektrikli küçük ev aletlerinin öncü markası Fakir Hausgeräte, 9-12 Kasım 2016 tarihleri arasında, CNR Expo Fuar Merkezi’nde düzenlenecek MÜSİAD Expo’nun altın sponsorlarından oldu…

Alya Penta projesi 17 Kasım'da satışta!

Akkuş Grup şirketlerinden Akkuş Gayrimenkul, yeni konut projesi Alya Penta’yı 17 Kasım’da CNR Emlak 2016 Fuarı’nda vitrine çıkarıyor. Az katlı bloklardan oluşan ve butik bir yaşam sunan proje, CNR Fuarı’na özel fiyatlarla satışa çıkacak.

GYODER, 2. RECEXPO Uluslararası Gayrimenkul Fuarı'na katılacak!

GYODER, 22-24 Kasım 2016 tarihleri arasında Azerbaycan Bakü’de düzenlenecek olan 2. RECEXPO Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’nda yer alacak.

Manisa projeleri Yapex Fuarı'nda!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, hayata geçirdiği projeleri görücüye çıkarıyor. 16-19 Kasım 2016 tarihlerinde restorasyon, renovasyon ve kültür mirasını koruma temasıyla düzenlenecek Yapex Fuarı'nda, Manisa Büyükşehir Belediyesi de projeleriyle yer alacak.

Özyurtlar İnşaat, Cityscape Cidde Fuarı'na katılıyor!

Gayrimenkul sektörünün öncü firmalarından Özyurtlar İnşaat, 2-4 Kasım 2016 tarihinde Suudi Arabistan'da düzenlenen Cityscape Cidde Fuarı'na katılıyor.

Yeni inşaat projeleri CNR Emlak 2016'da tanıtılacak!

Gayrimenkul sektörünün aktörleri, 17-20 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek “Emlak 2016 – 4.Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı” ve fuar kapsamında gerçekleştirilecek “CNR İstanbul Gayrimenkul Zirvesi” ile CNR EXPO’da buluşuyor.

Ankiros 2016 fuarı ne zaman Haberi

Ankiros 2016 fuarı ne zaman



29 Eylül-1 Ekim 2016 tarihleri arasında 13’üncü kez düzenlenecek olan Ankiros Uluslararası Demir-Çelik ve Döküm Teknoloji, Makine ve Ürünleri İhitasas Fuarı, sektör profesyonellerini bir araya getiriyor. İtalyan şirketlerinin uluslararası ilişkilerini güçlendirmek amacıyla 81 ülkede hizmet veren İtalyan Dış Ticaret ve Tanıtım Ajansı, bu sene Ankiros 2016’da 11 İtalyan firmasınınyeni teknolojilerini ziyaretçilerle buluşturacak.


2015 yılında 31,5 milyon ton üretimle dünyada 9’uncu sırada yer alan Türkiye demir-çelik sektörü büyümeye devam ediyor.Metalurji sektörünün merakla beklediği ve yılın en önemli fuarlarından biri olanAnkiros 2016ı,29 Eylül- 1 Ekim tarihleri arasında sektör temsilcilerini Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde bir araya getiriyor.


İtalya’dan 11 firma fuara katılıyor


Türk şirketlerinin İtalyan şirketlerle ticari ilişkilerini güçlendirmeyi amaçlayanİtalyan Dış Ticaret ve Tanıtım Ajansı, Ankiros 2016 fuarında İtalyan firmalarını bir araya getirecek büyük...