01 / 05 / 2024

ANKOMAK 2016 açıldı mı

ANKOMAK 2016 açıldı mı

Uluslararası İş Makinaları, Yapı Elemanları ve İnşaat Teknolojileri Fuarı – ANKOMAK; 21.kez kapılarını açtı. 350 katılımcı firmanın yer aldığı fuara 80 ülkeden 25 bin ziyaretçi gelmesi hedefleniyor.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Binası açıldı!

15 Temmuz 2016 yılındaki darbe girişiminde uçak ve helikopterden atılan bombalarla hasar gören Ankara Emniyet Müdürlüğünün yerine yapılan yeni hizmet binası açıldı.

Bosch'un Manisa'daki 40 Milyon TL’lik fabrikası açıldı!

Bosch'un Manisa'daki 40 Milyon TL’lik fabrikası açıldı. Açılışta konuşan Bosch Termoteknik Türkiye Ticari İşler Genel Müdürü Akın Kazak, 'Aralık 2016’da açılan İnovasyon Merkezi yatırımımızı bu sene Lojistik Merkezimiz ile güçlendiriyoruz.' dedi.

Balıkesir Yaş Sebze ve Meyve Toptancı Hali açıldı!

Temeli 16 Nisan 2016 tarihinde atılan Balıkesir Yaş Sebze ve Meyve Toptancı Hali Balıkesirli vatandaşların hizmetine açıldı.

Hünkar Sofrası Van'da açıldı!

Van’da lokanta sektöründe ilin kültürünü yansıtacak olan Hünkar Sofrası İkinisan Caddesi’nde açıldı. Burada konuşan Van TSO Başkanı Necdet Takva, kentte 2016 yılında açılan işyeri sayısının kapanan işyeri sayından iki kat daha fazla olduğunu söyledi.

2016 Ağustos ayında yabancılara kaç konut satıldı?

TÜİK geçtiğimiz ay yapılan konut satışları ile ilgili istatistik verilerini açıkladı. Açıklanan verilere göre, Türkiye’de 2016 Ağustos ayında 114 bin 751 konut satıldı. Peki, 2016 Ağustos ayında yabancılara kaç konut satıldı?

2016 Ağustos ayında kaç konut satıldı?

Her ay Türkiye genelinde kaç konutun satıldığı, en çok ve en az satışların hangi illerde gerçekleştiği, satışların ne şekilde yapıldığı gibi veriler TÜİK tarafından açıklanıyor. Peki, 2016 Ağustos ayında kaç konut satıldı?

ISK-SODEX 2016 Fuarı açıldı!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sn. Fikri Işık’ın açılışını yaptığı, alanında Avrasya'nın en büyük fuarı, ISK-SODEX Istanbul 2016, 4 Mayıs’ta CNR EXPO Fuar Merkezi'nde açıldı.

Beşiktaş Aşık Veysel Parkı açıldı!

Ünlü halk ozanı Âşık Veysel'in heykeli 27 Mart 2016 tarihinde Balmumcu'da açıldı. Âşık Veysel’in ailesinin de katıldığı törende Müzisyen Cengiz Özkan da bir konser verdi.

Niksar'daki Şeyh Keşfi Osman Efendi Camisi açıldı!

Tokat’ın Niksar ilçesinde beş aydır tadilat dolayısıyla kapalı durumda bulunan Şeyh Keşfi Osman Efendi Camisi ibadete açıldı. Keşfi Camisi, 2016’da yeni yılın ilk cuma günü ibadete açıldı.

Nidapark Seyrantepe'de örnek daireler açıldı!

Nidapark Seyrantepe'de örnek daireler açıldı Daire alanlarını 79 metrekare ile 349 metrekare arasında değiştiği projedeki dairelerin teslimleri 2016 yılının Aralık ayında gerçekleşecek.

Park Mavera web sitesi www.parkmevara.com açıldı!

Park Mavera web sitesi www.parkmevara.com açıldı. 2016 yılında teslim edilecek olan projede metrekare birim fiyatı 2 bin 600 TL'den başlıyor. Projede 672 daire bulunuyor.

Bahçekent Florya'nın www.bahcekentflora.com internet sitesi açıldı!

Toplamda 875 adet daireden meydana gelen Bahçekent Florya projesi İstanbul Avrupa yakası Başakşehir'de konumlandırılıyor. 2016 yılında teslim edilmesi planlanan projenin www.bahcekentflora.com internet sitesi açıldı.

Arthur&Miller Real Estate'in Bahçeşehir Ofisi açıldı!

Arthur & Miller Real Estate'in yeni franchise ofisi Bahçeşehir'de hizmete açıldı

ANKOMAK 2016 açıldı mı Haberi

ANKOMAK 2016 açıldı mı

Sektöründe Avrasya bölgesinin uluslararası platformu olma niteliği taşıyan ANKOMAK 2016'da inşaat sektörünün yanı sıra madencilik, doğaltaş ve tünelcilik makinaları sektörüyle ilgili ürün, hizmet ve teknolojiler sergileniyor. T.C. Ekonomi Bakanlığı ve OAİB'nin desteğiyle ANKOMAK, 35 ülkeden yurtdışı alım heyetlerini ağırlayacak.


Türkiye’nin lider sektörlerinde lider fuarlar düzenleyen ITE Turkey bünyesinde yer alan EUF – E Uluslararası Fuarcılık tarafından 2 yılda bir düzenlenen Uluslararası İş Makinaları, Yapı Elemanları ve İnşaat Teknolojileri Fuarı – ANKOMAK, 21. kez kapılarını açtı. Ülke ekonomisinin önemli yapı taşlardan inşaat, madencilik, doğaltaş ve tünelcilik makinaları sektörünün bir araya getiren fuar, 5 gün boyuna sektörün nabzını tutarak 350’den fazla firmayı 80 ülkeden 25.000 ziyaretçiyle bir araya getirecek.


ANKOMAK 2016’da sektör temsilcilerine yeni satın alma, iş geliştirme, yeni iş ve işbirliği fırsatları...