16 / 05 / 2024

Ankomak Yapı

Ankomak Yapı

30 yıllık İş Makinaları, Yapı Elemanları ve İnşaat Teknolojileri sektörlerinin buluşma noktası, Türkiye’de sektöründe Uluslararası Fuarlar Birliği (UFI) onaylı tek fuar ANKOMAK Fuarına geri sayım başladı

ANKOMAK 2016 Fuarı açıldı!

Uluslararası İş Makinaları, Yapı Elemanları ve İnşaat Teknolojileri Fuarı – ANKOMAK; 21.kez kapılarını açtı. 350 katılımcı firmanın yer aldığı fuara 80 ülkeden 25 bin ziyaretçi gelmesi hedefleniyor.

ANKOMAK 2016 Fuarı 1 Haziran'da başlıyor!

Uluslararası İş Makinaları, Yapı Elemanları ve İnşaat Teknolojileri Fuarı - ANKOMAK, 1 - 5 Haziran tarihlerinde 350 katılımcı firmayı 80 ülkeden 25 bin profesyonel ziyaretçi ile yeni fuar adresi İstanbul Fuar Merkezi - CNR Expo'da bir araya getirecek.

ANKOMAK Yapı Elemanları ve İnşaat Teknolojileri Fuarı 1 Haziran'da!

Uluslararası İş Makinaları, Yapı Elemanları ve İnşaat Teknolojileri Fuarı - ANKOMAK; 2016 yılında 21.kez kapılarını açıyor. Fuara sektörün öncü isimlerinin de katılması bekleniyor.

ANKOMAK Fuarı, 500 markaya ev sahipliği yapacak!

İş makineleri, yapı elemanları, inşaat teknolojileri ve tüm inşaat sektörünün gündemini belirleyen İş Makinaları, Yapı Elemanları ve İnşaat Teknolojileri Fuarı ( ANKOMAK ), ziyaretçilere kapılarını açıyor...

Ankomak Fuarı, dünya iş makineleri ve inşaat sektörünü buluşturuyor!

30 yıllık İş Makinaları, Yapı Elemanları ve İnşaat Teknolojileri sektörlerinin buluşma noktası, Türkiye’de sektöründe Uluslararası Fuarlar Birliği (UFI) onaylı tek fuar ANKOMAK Fuarına geri sayım başladı

Hesabımızı kitabımızı yeniden yapıyoruz

TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar, krizin inşaat sektörünü ve TOKİ'yi ciddi şekilde etkilediğini belirtirken, "ona göre hesabımızı, kitabımızı yeniden yapıyoruz" dedi.

Düzce'ye yakıt tasarruflu konut yapılacak

Düzce'nin Cumayeri ilçesinde yapımına başlanılan 72 konut yüzde 80 yakıt tasarrufu sağlayacak.

Yapı Kredi de faiz indirimine gitti

Yapı Kredi, Konut, Taşıt, Kampanyalı Taşıtve Bireysel İhtiyaç Kredisi faiz oranlarında indirim yaptı.

Yapı Kredi'nin krizde 'tarihi köşkler' planı

Kültür, sanat ve tarihi eserlere verdiği değerle tanınan Yapı Kredi Bankası, krize karşın elindeki Yeniköy Korusu, Kırmızı Köşk ve Abdülmecid Köşkü'ne sahip çıkıyor.

Kırşehir'e Adalet Sarayı yapılıyor

Kırşehir Adalet Sarayı'nın yapımına başlanacağı bildirildi.

Teknik Yapı'dan 50 milyon TL yatırım

Teknik Yapı, 50 milyon lira yatırımla UpCity projesine başladı. Konutlar 79 bin 900 ile 236 bin 200 liradan satılacak.

Yapı Kredi İstanbul şubeleri tek merkezde

Yapı Kredi Yatırım İstanbul'daki şubelerini merkezde bir araya getirme kararı aldı.

Teknik Yapı Upcity'yi satışa çıkarıyor!

Teknik Yapı tarafından Kartal'da inşa edilen Upcity satışa çıkıyor.

Ankomak Yapı Haberi

Ankomak Yapı

Devlet Malzeme Ofisi, KOSGEB, İzmir Ticaret Odası desteği ile 06–10 Haziran 2012 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi / Cnrexpo’da düzenlenen fuarın açılışını Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış yapacak.


ANKOMAK’ta 14 farklı ülkeden 350’ye yakın uluslararası katılımcı firma bulunuyor.  Fuar, sektörde gelinen son noktayı ve inovasyonları 30.000’i aşkın profesyonel uluslararası ziyaretçiyle paylaşarak yeni iş birliklerine zemin oluşturacak.


Fuarda; Beton, Asfalt Yol Makinelerinden, Delme, Çakma, Kesme Ekipmanlarına, İş Taşıtlarından Kaldırıcı, Yükseltici ve Taşıyıcı Sistemlere, İş Makinelerinden İş Makineleri Yedek parçalarına, İş Güvenliği Ekipmanlarından İşleme Makinelerine, Güç sistemlerine hemen her alandan sektör temsilcileri yer alıyor.


ANKOMAK YENİ BİR REKORA DAHA İMZA ATMAYA HAZIRLANIYOR!


Son 30 yıldır İş Makinaları, Yapı Elemanları ve İnşaat Teknolojileri sektörlerinin buluşma noktası olan ANKOMAK Fuarına sayılı günler kala fuara ilginin...