05 / 05 / 2024

Anlı Dış Ticaret İnşaat nerede

Anlı Dış Ticaret İnşaat nerede

Anlı Dış Ticaret İnşaat Metal Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Sedat Kenan Öztürk tarafından 10 bin TL sermaye ile 4 Eylül'de Beyoğlu, Emekyemez Mahallesi'nde kuruldu.

Römmerk Yapı Kimya Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Römmerk Yapı Kimya Dış Ticaret Limited Şirketi Soğanlık'ta Fatih Açık tarafından kuruldu.

BFC Dış Ticaret ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BFC Dış Ticaret ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Soğanlık'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Burak Çalış tarafından kuruldu. 

DYN İnşaat Otomotiv İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DYN İnşaat Otomotiv İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Hakan Dayan tarafından 50 bin TL sermaye ile 3 Ağustos'ta Kartal, Soğanlık,Yeni Mahallesi'nde kuruldu.

Gold Rumman İnşaat Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gold Rumman İnşaat Dış Ticaret Anonim Şirketi 600 bin TL sermaye 7 Haziran'da Soğanlık'ta Fatih Yılmaz tarafından kuruldu.

1Bay İnşaat Emlak ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

1Bay İnşaat Emlak ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Hakan Bay tarafından 10 bin TL sermaye ile 16 Mart'ta Bahçelievler, Soğanlı Mahallesi, Mucize Sokak' ta kuruldu.

Motta İnşaat Nakliye Metal Reklam Matbaa Bilgisayar Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Motta İnşaat Nakliye Metal Reklam Matbaa Bilgisayar Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Merve Elkoca tarafından 40 bin TL sermaye ile 25 Ocak'ta Kartal, Soğanlık Yeni Mahallesi, Balıkesir Caddesi'nde kuruldu.

MZF Otomotiv İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MZF Otomotiv İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Muzaffer Kabakunduradiker tarafından 10 bin TL sermaye ile 22 Ekim'de Bahçelievler, Soğanlı Mahallesi, Ferit Selim Paşa Caddesi'nde kuruldu.

Anlı Dış Ticaret İnşaat Metal Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anlı Dış Ticaret İnşaat Metal Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Sedat Kenan Öztürk tarafından 10 bin TL sermaye ile 4 Eylül'de Beyoğlu, Emekyemez Mahallesi'nde kuruldu.

Pelikantur Organizasyon Dış Ticaret Limited Şirketi Soğanlı Şubesi açıldı!

Pelikantur Organizasyon Dış Ticaret Limited Şirketi Soğanlı Şubesi, Necati Hazıroğlu Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL'lik sermaye ile 17 Kasım 2014 tarihinde Bahçelievler, Soğanlı Mahallesi'nde kuruldu.

Goldeway İnşaat Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Goldeway İnşaat Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi, Morteza Fallah Ashtari tarafından 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 25 Aralık'ta Başakşehir, İkitelli Organize Sanayi Bölgesi'nde kuruldu

Bozkent Yapı Turizm İnşaat Mekanik İç ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Bozkent Yapı Turizm İnşaat Mekanik İç ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi, Mehmet Cengiz Bozan tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 24 Aralık'ta kuruldu.

NSU Grup Mimarlık Tasarım Reklam Hizmetleri ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

NSU Grup Mimarlık Tasarım Reklam Hizmetleri ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Nuri Serkan Uğuz tarafından 250 bin TL'lik sermaye ile 23 Aralık'ta Mecidiyeköy, Fulya'da kuruldu

Asaad İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asaad İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi, Asaad Hadi Salman Almajtoomi tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Aralık'ta Fatih, Piyerloti Caddesi, Dostlukyurdu Sokak'ta kuruldu

Anlı Dış Ticaret İnşaat nerede Haberi

Anlı Dış Ticaret İnşaat nerede

Anlı Dış Ticaret İnşaat Metal Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Sedat Kenan Öztürk tarafından 10 bin TL sermaye ile 4 Eylül'de Beyoğlu, Emekyemez Mahallesi'nde kuruldu.


Anlı Dış Ticaret İnşaat Metal Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Yürürlükteki mevzuat çerçevesinde her türlü malın ve hizmetin ihracatı, ithalatı, alımı, satımı ve pazarlaması konularında faaliyette bulunmak. 2-a)İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. b)Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza,...