18 / 05 / 2024

Ansa Yatırım mal varlığı

Ansa Yatırım mal varlığı

Ansa Yatırım Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ansa Yatırım Holding A.Ş. Panaroma Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi'ni aldı.

Ffkh İnşaat Yatırım Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ffkh İnşaat Yatırım Dış Ticaret Limited Şirketi Esenler'de Anss Ibrahım M. Abdelrahım, Fathelrahman H. M. Elkhursanı, Fatih Yıldız, Ibrahım Malık B. Mohammed ve Khubaıb F.H. ortaklığında kuruldu.

Kıbrıs Rum kesiminde tartışmalı yatırım karşılığı vatandaşlık programı iptal edildi!

Güney Kıbrıs Rum yönetiminde "yatırım karşılığı vatandaşlık" programı sonlandırıldı.

İnşaat sektörü doğru yatırım aracı olacak!

Simon-Kucher&Partners Direktörü Cem Balıkçıoğlu, normalleşme süreci ve sonrasına ilişkin, "Teknoloji olan ülkeler de elektronik ara malı ithalinin yükseleceğini öngörebiliriz. Benzer şekilde bir çok alt sektörü ile istihdam yaratabilecek inşaat sektörü de bazı ülkeler için doğru yatırım olacak" dedi

Konya Güneysınır'da 5,9 milyon liralık ana cadde yatırımı yapıldı!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Yeni Büyükşehir Yasası ile Güneysınır ilçesindeki düzenlemede 16,3 ton asfalt kullanıldığını ve 9 bin metrekare tretuvar yapıldığını belirtti. Akyürek yatırımın 5,9 milyon liraya mal olduğunu söyledi.

Bursa Yenişehir'e 100 milyon TL'lik alt yapı yatırımı!

AK Parti ilçe Başkanı Adnan Kamıl, “Bugüne kadar yaptığımız 50 milyon liraya mal olan atık su arıtma tesisi, 61 köy ve ilçe merkezinde yapılan kanalizasyon hatları, içme suyu hatları ve üst yapıdaki asfaltlama çalışmaları ile birlikte yerin altına 100 milyon liralık bir yatırım yaptık.''dedi.

İZSU'dan 40 milyonluk tarihi yatırım!

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, Torbalı merkezinin 1970’lerden kalma içme suyu şebekesini baştan sona yeniliyor. 40 milyon liraya mal olacak tarihi yatırım önümüzdeki ay başlıyor.

Pamukkale Develi'ye 700 bin TL'lik yatırım!

Pamukkale Belediyesi, Develi Mahallesi'ne sıcak asfalt, kaldırım ve yağmur suyu hattı çalışmasını t tamamlayarak 700 bin liraya mal olan yatırımı törenle açtı.

Emin Şirketler Grubu enerji yatırımı yapacak!

İmece usulü bir sistem ile insanları mal sahibi yapan Emin Üstün, bugüne kadar 80 bin kişinin ev ve otomobil hayallerini gerçekleştirdi. Geçen yıl enerji sektörüne de giren Üstün, ortaklık yoluyla 1’er MW’lık, 40 güneş enerjisi yatırımı yapacak.

İzmir Selçuk'a 17.3 milyon liralık yatırım!

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, Selçuk ilçesinin 1970’lerden kalma içme suyu şebekesini baştan sona yenileyecek. 17.3 milyon liraya mal olacak bu tarihi yatırım kısa süre içinde başlıyor.

Bursa'ya 50 milyon TL’lik yatırım!

Her alanda tam bir yatırım hamlesi başlatan Büyükşehir Belediyesi, Yenişehir İlçesi’nde de yaklaşık 50 milyon TL’ye mal olan atıksu arıtma tesisi, kanalizasyon hatları, meydan ve yeniden düzenlenen yolları hizmete açtı.

Yenişehir'e 50 milyon TL'lik yatırım yapıldı!

Merkeze sonradan bağlanan 10 ilçede her alanda yatırım hamlesi başlatan Büyükşehir Belediyesi, Yenişehir'de yaklaşık 50 milyon liraya mal olan atıksu arıtma tesisi, kanalizasyon hatları, meydan ve yeniden düzenlenen yolları hizmete açtı.

Sertaş Turizm'den Aksu'ya 196 milyon TL'lik otel yatırımı!

Sertaş Turizm Yatırım ve İşletmecilik A.Ş., Antalya Aksu ilçesi Kemerağzı mevkiinde 5 yıldızlı otel yatırımı yapacak. Otel projesi 196 milyon TL'ye mal olacak.

Sherwood Hotel'den Antalya Aksu'ya otel yatırımı!

Sherwood Hotel Antalya Aksu ilçesi Kemerağzı Mahallesi'nde 450 oda 900 yatak kapasiteli otel projesine başlayacak. Sherwood Hotel'in Aksu yatırımı yaklaşık 38 milyon TL'ye mal olacak...

Ansa Yatırım mal varlığı Haberi

Ansa Yatırım mal varlığı

Ansa yatırım tarafından yapılan açıklama şöyle;


İçerik 01.07.2014 tarihli özel durum açıklaması ile aynı olup, ilgili modül kullanılarak tekrar gönderilmiştir.


Şirketimiz merkezinde yapılan yönetim kurulu toplantısında;


Şirket yönetiminin, 27.03.2014 tarih 2014-11 sayılı yönetim kurulu kararı ile, turizm sektöründe faaliyet gösteren, Turizm acentacılığı, kongre turizmi,  VIP hizmetler ve konsiyerj hizmetler sunan tarzda kişiye özel ve A + tüketicilere yönelik hizmetler veren, Panaroma Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi' ne %51 ve/veya üzerinde yapılması hedeflenen pay alımı ile Bağlı Ortaklık görüşmeleri çerçevesinde, 



1. Panaroma Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi' nin 1.000.000 TL olan ödenmiş sermayesinin 2.100.000 TL na bedelli artırılmasına ilişkin ortaklar kurulu kararına ilişkin, artırılan 1.100.000.- TL lık payların tamamının 1 TL bedel ile Ansa Yatırım Holding A.Ş. olarak kullanmaya,


2. Ön ödeme verilen 600.000 TL'...