23 / 05 / 2024

ANT şirketi

ANT şirketi

1991’de kurduğu Ant Yapı, Moskova’da OXO adını taşıyan proje ile Avrupa’nın en yüksek binasına imza attı. Şirketin yeni projeleri de yolda.

Ant Ros İnşaat İthalat İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Ant Ros İnşaat İthalat İhracat Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Arif Ekşi tarafından kuruldu.

Dce Invest Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Dce Invest Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 5 milyon TL sermaye bedeli ile Doğantürk Gülşen tarafından kuruldu.

Bgatur İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bgatur İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da Bayram Akkuş ve Birhat Ant ortaklığında kuruldu.

Ant Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ant Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Nermin Turgut, Yasin Turgut ve Yavuz Turgut ortaklığında kuruldu.

Ant Site Yönetim Hizmetleri Ve Turizm Anonim Şirketi Şişli Anthill Şubesi açıldı!

Ant Site Yönetim Hizmetleri Ve Turizm Anonim Şirketi Şişli Anthill Şubesi Şişli'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Halit Okay tarafından açıldı.

Investment Project Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Investment Project Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Çavuşoğlu, Figen Yurtsever ve Şant Zincir ortaklığında kuruldu.

Ant Tekne İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ant Tekne İnşaat Anonim Şirketi Sancaktepe’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Aleksandr Boev-Pokrovskıı tarafından kuruldu.

Relıant Teknik Tank Ve Terminal Servis Hizmetleri  Limited Şirketi kuruldu!

Relıant Teknik Tank Ve Terminal Servis Hizmetleri  Limited Şirketi Ataşehir’de   10 bin  TL sermaye bedeli ile İhsan Akgün tarafından kuruldu.

Brıllıant Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brıllıant Emlak Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de  10 bin TL sermaye bedeli ile Sergey Kotov tarafından kuruldu.

Rusya'nın prestijli konut projesini ANT Yapı inşa edecek!

Rus Donstroy şirketi, Rusya'daki gayrimenkul sektörünün önde gelen aktörlerinden. Şirket, başkentin prestijli konut projesi olan “Symbol” Ant Yapı'nın müteahiitliği üstlenmesine karar verdi. 

Ant Team Organizasyon Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ant Team Organizasyon Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile H.Tayfun Alpay ve Arzum Altunbozar ortaklığında kuruldu.

Relıant Endüstri Tesisleri Mühendislik İmalat İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Relıant Endüstri Tesisleri Mühendislik İmalat İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İhsan Akgün ve Osman Akgün tarafından kuruldu.

FC ANT Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

FC ANT Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Topuz ve Cihan Öztunç tarafından kuruldu.

ANT şirketi Haberi

ANT şirketi

Mehmet Okay, Cengiz Karaduman, Kadir Tokman ve Hasan Yılmaz’ın 1991 yılında kurduğu Ant Yapı, Moskova’da OXO adını taşıyan proje ile Avrupa’nın en yüksek binasına imza attı.


Şişli-Bomonti’deki Türkiye’nin en yüksek ikiz kuleleri Anthill’de de imzası bulunan şirket, hâlâ dünya genelinde toplam 20 şantiyede 2 milyar dolarlık iş yürütüyor.



‘Uluslararası 250 müteahhit’ sıralamasına da üst sıralardan giren Ant Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, Star gazetesinden Yaşar Kızılbağ’ın sorularını cevaplandırdı.



-Ant Yapı nasıl kuruldu?



M. Okay: Biz 4 ortağız. Üniversite hayatından sonra bütün ortaklar profesyonel olarak Mesa’da işe başladık. Bütün ortaklar yaklaşık 10-15 yıl çalıştıktan sonra 4 ortak 1991 yılında Ant Yapı’yı kurduk. Ağırlıklı Rusya’da iş yapmaya başladık. Ufak taşeronluk hizmetleriyle başlamıştık. 1990’yı yılların sonunda da Türkiye’de proje geliştirmeye başladık. Orada kazandıklarımızla...



-Peki Rusya’daki ilk...