06 / 05 / 2024

ant yapı ilk ofis projesi

ant yapı ilk ofis projesi

Yurtiçi ve yurtdışında birçok projeye imza atan Ant Yapı, yeni projelerini hayata geçirmek için tüm hızıyla çalışıyor. Şirket, Türkiye'deki ilk ofis projesini de satışa çıkardı.

Ant Yapı, yurt dışındaki başarılarıyla bir kez daha gururlandırdı!

Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi Listesi’nde Türkiye’yi temsil eden ilk 10 şirket arasında 6. sırada yer alan Ant Yapı, 2019 Yılı Yurtdışı Müteahhitlik Hizmetleri Başarı Ödülleri Töreni'nde yurt dışındaki başarıları nedeniyle ödül aldı...

Ant Yapı Domodedovo'da sözünü tuttu!

Uluslararası alanda en çok iş yapan 86 müteahhit firmadan biri olan Ant Yapı; Rusya’nın ikinci büyük havalimanı Domodedovo’nun 2. Terminal binasının inşaatını söz verdiği tarihte tamamladı. Ant Yapı’nın ilk havalimanı projesi, aynı zamanda en yüksek bedelli kontratı özelliği taşıyor.

Ant Yapı, Domodedovo Havalimanı’nın inşaatını bitirdi!

Rusya inşaat sektörünün önemli oyuncularından Ant Yapı, ülkenin ilk özel havalimanı Domodedovo’nun inşaatını bitirdi. 700 milyon dolarlık yatırım ülkenin en büyük ikinci havalimanı...

Ant Yapı, yurt içi ve yurt dışında önemli projeler hayata geçiriyor!

“ENR Dünyanın En Büyük 250 Müteahhidi” listesinde geçtiğimiz senelerde olduğu gibi bu yıl da 86. sırada yer alan, Türkiye’de de ilk 10’da bulunan Ant Yapı, yurt içi ve yurt dışında önemli projeleri hayata geçiriyor. Başarılı yatırımlar birbirini izliyor.

Ant Yapı, Rusya'da yeni projeye başlıyor!

"Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi" listesinde bu yıl da 86. sırada yer alarak ilk 10 Türk firmasından biri olan Ant Yapı,  Rusya’nın Moskova şehrinde, otel-ofis projesine başlıyor.

ANT Yapı Ümraniye'ye 600 milyon dolarlık yatırım yaptı!

Ümraniye’ye ilk yatırımlarım 1999 yılında yaptıklarını belirten Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, “Ümraniye’de bugüne kadar yaklaşık 600 milyon dolarlık yatırım bedeli ile 1500 konut yaptık. Yeni projelere de sıcak bakıyoruz” dedi.

Ant Yapı, Belgravia Gate'de metrekaresi 50 bin Pound'a!

Ant Yapı'nın İngiltere'deki ilk projeleri olan, Belgravia Gate 40 milyon pound yatırım bedeliyle inşa ediliyor. Belgravia Gate 2017'de tamamlanması hedefleniyor.

Ant Yapı, Antteras'ta 2. etap başlıyor!

Beylerbeyi sırtlarından Boğaz manzarası sunuyor Ant Yapı, Antteras projesiyle Beylerbeyi sırtlarından Boğaz manzarası sunuyor. Projenin bir diğer özelliği ise Türkiye'de ilk defa verilen Yeşil Bina sertifikası, ÇEDBİK-Konut'a sahip olması.

Ant Yapı yurtdışında büyüyor!

Ant Yapı, Rusya'nın en büyük havaalanı Domodedovo'nun Terminal 2 binası ile birlikte Moskova'da yeni projelere başlıyor. Ant Yapı ayrıca şirket olarak ilk kez bir havaalanı projesine imza attı.

Ant Yapı, Buckingham Sarayı’na komşu proje yapacak!

Ant Yapı’nın yeni imzaladığı sözleşmeler arasında bir de Londra projesi bulunuyor. Londra’da ilk kez iş yapacak olan şirket, Buckingham Sarayı’na komşu ‘super prime’ bir konut projesine imzasını atacak.

Ant Yapı Londra projesinin inşaatı Mart 2016'da başlayacak!

Ant Yapı Londra projesinin sözleşmesini imzaladı. Londra'da ilk kez iş yapacak olan şirket, Buckingham Sarayı'na komşu 'super prime' bir konut yatırımına imzasını atacak.

Ant Yapı, Buckingham Sarayı’na komşu proje yapacak!

Dünyanın en iyi 250 müteahhiti arasında yer alan, yurt dışında 4.5 milyar dolar değerinde projeye imza atan Ant Yapı, ilk kez Londra'da projeye hazırlanıyor

Ant Yapı Antplato'da ruhsat işlemleri tamamlandı!

Ant Yapı’nın Basın Ekspres Yolu üzerinde yer alan, Türkiye’deki ilk ofis projesi Antplato’nun ruhsat işlemleri tamamlandı; çevre dostu ofisler satışa çıkıyor. Metrekare birim fiyatları 4.500 TL'den başlıyor.

ant yapı ilk ofis projesi Haberi

ant yapı ilk ofis projesi

Ant Yapı; Rusya, Ukrayna ve Türkmenistan'da iddialı projelere imza atmaya devam ediyor. Hali hazırda yurtdışında 30 projeyi yürüten firma, Türkiye'deki ilk ofis projesini de görücüye çıkardı. 


50 milyon dolarlık yatırım bedeline sahip olan Antplato ofis projesi, Basm Ekspress Yolu'nda hayata geçiriliyor. Toplamda 180 birim bulunduğu ve 25 kattan oluşan projede ofislerin metrekare birim fiyatı 4 bin 500 TL'den başlıyor. Antplato projesinde teslimlerin ise 24 ay sonra yapılması planlanıyor. 

Ant Yapı; Rusya, Ukrayna ve Türkmenistan'da toplam 3.30 milyar dolar değerindeki 30 adet projeve de devam ediyor.


Yurtdışındaki yeni projeleri hakkmda bilgi veren Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, "Şu an Rusya, Ukrayna ve Türkmenistan'da aynı anda 30 projeyi yürütüyoruz. Bunların başlıcaları; önümüzdeki yıl tamamlanması planlanan ve hali hazırda Avrupa'nın en yüksek kulesi...