30 / 04 / 2024

Antakya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü

Antakya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü

Antakya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Küçükdalyan Mahallesi’nde yol açma ve malzeme serme çalışması gerçekleştirdi. İşte Antakya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin son birkaç günde gerçekleştirdiği faaliyetler...

Antakya Belediyesi 19 adet arsa, arazi ve zeytinlik satacak!

Hatay İli Antakya Belediye Başkanlığı, Hatay'da yer alan arsa, arazi ve zeytinlikleri satışa çıkardı. Merakla beklenen satış ihalesi 5 Ekim tarihinde yapılacak.

İzmit Belediyesi o bina için istinat duvarı örüyor!

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri temeli kayan Karadeniz Apartmanı’nın güvenliğinin sağlanması amacıyla istinat duvarı örüyor.

Büyükçekmece Belediyesi evi yanan aileye yardım eli uzattı!

Geçtiğimiz günlerde patlama sonucu kullanılamaz hale gelen apartman dairesi, Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından baştan aşağı yenileniyor.

Antakya Emek ve Aksaray'da dönüşüm imzaları atılıyor!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antakya Belediyesi, Emek ve Aksaray Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde hak sahipleriyle ıslak imzalı resmi sözleşme imzalamaya devam ediyor.

Antakya Emek dönüşüm projesi için yıkımlar devam edecek!

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Antakya Belediyesi, Emek ve Aksaray Mahallesi kentsel dönüşüm alanındaki yıkımlara devam ediyor.

Antakya Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Antakya Belediyesi emlak vergisi ve iş yerleri için çevre temizlik vergisi 2. taksiti için uyarı yaptı...

Antakya Emek Dönüşüm Projesi için imzalar atılıyor!

Antakya Belediyesi Emek ve Aksaray Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi için imzalar atılıyor.

Antakya Aksaray dönüşüm projesinde imzalar atılıyor!

Kentteki kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antakya Belediyesi, Emek ve Aksaray Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde sözleşme imzalama işlemlerini sürdürüyor.

Antakya dönüşüm projesinde imzalar atılıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antakya Belediyesi Emek ve Aksaray Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde hak sahipleriyle ıslak imzalı resmi sözleşme sürecini sürdürüyor.

Antakya Dönüşüm Projesi'nde sözleşmeler imzalanıyor!

Antakya Belediyesi Emek ve Aksaray Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde sözleşmeler imzalanıyor.

Antakya Emek Dönüşüm Projesi sözleşmeleri imzalanıyor!

Kentsel dönüşüm projelerine hız kesmeden devam eden Antakya Belediyesi Aksaray ve Emek Kentsel Dönüşüm Projesi'nde sözleşme imzalama işlemlerine devam ediyor.

Antakya Emek ve Aksaray'da sözleşmeler imzalanıyor!

Kentteki kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antakya Belediyesi Emek ve Aksaray'da hak sahipleriyle sözleşmeleri imzalıyor.

Antakya Emek Projesi'nde sözleşmeler imzalanıyor!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antakya Belediyesi, Emek ve Aksaray Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi’ndeki sözleşme imzalama işlemlerine devam ediyor.

Antakya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Haberi

Antakya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü

Antakya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Küçükdalyan Mahallesi’nde yol açma ve malzeme serme çalışması gerçekleştirdi.Antakya Belediyesi’nden yapılan açıklamada 95 mahallede ihtiyaç duyulan yerlere yeni imar yolları açılarak şehre güzel bir görünüm sağlamak ve vatandaşlara yeni yollar kazandırmak için yol çalışmalarının sürdürüldüğü belirtildi. Yürütülen hizmet kapsamında Küçükdalyan Mahallesi’nde ihtiyaç doğrultusunda imar planında bulunan ancak daha önce yapılmamış olan yolun açılarak vatandaşların hizmetine sunulduğu belirtildi. Açıklamaya göre malzeme serme ve sıkıştırma işlemi yapılan yolda parke döşeme çalışması da en kısa sürede yapılarak yepyeni bir sokak mahalleye kazandırılmış olacak.    Antakya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin son birkaç günde gerçekleştirdiği faaliyetler şöyle sıralandı; 


Tahtaköprü okul yolu karyak malzeme serme işi,

Bohşin mahallesi karyak malzeme serme ve sıkıştırma işi,

Saraykent mahallesi 260 no’lu sokak malzeme serme...