01 / 07 / 2024

antakya belediyesinin temizlik çalılşmaları

antakya belediyesinin temizlik çalılşmaları

Antakya Belediyesi temizlik ekipleri, belirlenen periyodik program kapsamında Antakya'nın tüm mahallelerinde bulunan cadde ve sokaklarda hummalı temizlik çalışması gerçekleştirmeye devam ediyor. Belediye Temizlik İşleri 95 mahallede çalışmalar yürütüyor

Antakya Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Antakya Belediyesi emlak vergisi ve iş yerleri için çevre temizlik vergisi 2. taksiti için uyarı yaptı...

Antakya Belediyesi yeni projelere hazırlanıyor!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci her ay periyodik olarak düzenlediği toplantıda basın mensupları ile bir araya geldi. Başkan Kimyeci her ay basın mensupları ile buluşarak, Antakya Belediyesinin yapmış olduğu hizmetlerini aktarmaya devam ediyor.

Ulugöl'deki temizlik çalışmaları tamamlandı!

Türkiye'nin 36'ncı tabiat parkı ilan edilen, kış ve sonbahardaki manzarasıyla görenleri adeta büyüleyen Ulugöl'de oluşan çevre kirliliği, Gölköy Kaymakamlığı ile Gölköy Belediyesinin yürüttüğü ortak çalışma sonucu temizlik ve dalgıç ekiplerince temizlendi

Antakya'da temizlik ekipleri kapsamlı çalışmalara devam ediyor!

Antakya Belediyesi temizlik ekipleri, belirlenen periyodik program kapsamında Antakya'nın tüm mahallelerinde bulunan cadde ve sokaklarda hummalı temizlik çalışması gerçekleştirmeye devam ediyor. Belediye Temizlik İşleri 95 mahallede çalışmalar yürütüyor

Viking Temizlik ve Kozmetik Mısır’da yatırım planlıyor!

Viking Temizlik ve Kozmetik, 2013’ü yüzde 30 büyümeyle 80 milyon ciroyla kapattı. 2014 için 100 milyon ciro hedefi koydu. Yeni yatırımlar var gündeminde. Mısır’da yatırım planlıyor.

Evlerde çevre temizlik vergisi!

Çevre ve temizlik vergisi, gayrimenkuller için alınan vergiler arasında yer alıyor. Vergi, konut, işyeri ve diğer şekillerde kullanılan yapı kullanıcılarından alınıyor. İşte evlerde çevre temizlik vergisi..

Çevre temizlik vergisi kiracı mı öder?

Çevre temizlik vergisine belediyelerin çevre temizlik hizmetlerinden yararlanan konut, iş yeri ve diğer şekillerde kullanılan binalar tabi tutuluyor. Peki, Çevre temizlik vergisi kiracı mı öder mal sahibi mi? İşte yanıtı...

Hazal Yönetim Organizasyon Danışmanlık Emlak Temizlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hazal Yönetim Organizasyon Danışmanlık Emlak Temizlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bekir Güneş, Gülgüle Doğan tarafından 25 bin TL'lik sermaye bedeli ile 6 Mart'ta kuruldu.

Çevre temizlik vergisi ödeme dönemleri!

Belediye sınırları ve mücavir alanlar içinde bulunan ve belediyelerin çevre temizlik hizmetlerinden yararlanan konut, iş yeri ve diğer şekillerde kullanılan binalar çevre temizlik vergisine tabi tutuluyor. Çevre temizlik vergisi ödeme dönemleri..

Dükkan kiracısı çevre temizlik vergisi öder mi?

Her sene iki eşit taksit halinde ödenebilen çevre temizlik vergisi çöp vergisi olarak da biliniyor. Peki, dükkanda kiracı olması halinde çevre temizlik vergisini kim öder? Dükkan kiracısı çevre temizlik vergisi öder mi?

De Kar Grup İnşaat Temizlik ve Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

De Kar Grup İnşaat Temizlik ve Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Keriman Şahin, Dursun Bedir tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 7 Mart'ta kuruldu.

Çevre temizlik vergisi kime aittir?

Çevre temizlik vergisi belediyelerin temizlik hizmetlerinden faydalanan yapılardan alınıyor. Peki, yapılarda kiracı olması halinde çevre temizlik vergisini kim öder? Çevre temizlik vergisi kime aittir? İşte yanıtı...

Çevre temizlik vergisi yılda kaç kez ödenir?

Belediyelerin çevre temizlik hizmetlerinden yararlanan konut, iş yeri ve diğer şekillerde kullanılan binalar çevre temizlik vergisine tabi tutuluyor. Çevre temizlik vergisi yılda kaç kez ödenir?

antakya belediyesinin temizlik çalılşmaları Haberi

antakya belediyesinin temizlik çalılşmaları

Antakya Belediyesi temizlik ekipleri, belirlenen periyodik program kapsamında Antakya'nın tüm mahallelerinde bulunan cadde ve sokaklarda hummalı temizlik çalışması gerçekleştirmeye devam ediyor. Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler belirlenen program dâhilinde, 95 mahallede yaptığı çalışmalarda caddeler, sokaklar, dereler ve yeşil alanlarda temizlik çalışması gerçekleştiriyor.Antakya Belediyesi ekipleri son olarak Hacı Ömer Alpagot, Haraparası, Narlıca, Kuruyer, Gökçegöz, Üzümdalı, Kışlasaray, Bozhöyük, Cumhuriyet, Şeyhali mahallelerinde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi. 

Hacı Ömer Alpagot Mahallesi'nde bulunan moloz yığınları kepçe ve kamyonlarla temizlendi. Haraparası Mahallesi'nde yangından kalan artıklar ve lastikler kaldırıldı. Narlıca Mahallesi 21 .sokakta bulunan moloz yığınları kaldırıldı. Kuruyer, Gökçegöz, Üzümdalı, Bozhöyük mahallelerinde genel temizlik çalışması gerçekleştirildi. İnönü Caddesi, Şehir kulübü önü, Şeyhali Mahallesi Baturay sokak, Ulus sokak, Yeraltı çarşısı, ulus alanı ve Akkent sitesi civarında gece...