04 / 05 / 2024

Antakya Ekinci Mahallesi imar planı incelemesi

Antakya Ekinci Mahallesi imar planı incelemesi

Antakya Belediye Meclisi'nde ele alınan ve üyelerin 12-12 şeklindeki eşit oyu ile karar alınamayan Ekinci'deki bazı imar parselleriyle ilgili tadilat olayının kamuoyunda yanlış anlamalara yol açabileceği endişesiyle, dosya geri çekildi.

Hatay Antakya'da 58.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay ili, Antakya ilçesi, Saraycık Mahallesi, 447 parsel nolu 23 bin metrekare yüzölçüme sahip gayrimenkulü toplam  58 milyon 250 bin TL muhammen bedelle satıyor...

Antakya'da 6.4 milyon TL'ye icradan satılık natamam bina!

Hatay İcra Dairesi Müdürlüğü, Hatay ili, Antakya ilçesi, Güzel Burç Mahallesi, 3119 ada 12 parselde yer alan natamam binayı 6 milyon 364 bin 140 TL'ye icradan satıyor...

Hatay Antakya'da 15.3 milyon TL'ye icradan satılık 2 arsa!

Hatay İli, Antakya İlçesi, Güzelburç Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsa toplamda 15 milyon 388 bin 23 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Antakya Emek ve Aksaray'da dönüşüm imzaları atılıyor!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antakya Belediyesi, Emek ve Aksaray Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde hak sahipleriyle ıslak imzalı resmi sözleşme imzalamaya devam ediyor.

Antakya Emek dönüşüm projesi için yıkımlar devam edecek!

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Antakya Belediyesi, Emek ve Aksaray Mahallesi kentsel dönüşüm alanındaki yıkımlara devam ediyor.

Antakya Emek Dönüşüm Projesi için imzalar atılıyor!

Antakya Belediyesi Emek ve Aksaray Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi için imzalar atılıyor.

Antakya Aksaray dönüşüm projesinde imzalar atılıyor!

Kentteki kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antakya Belediyesi, Emek ve Aksaray Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde sözleşme imzalama işlemlerini sürdürüyor.

Antakya dönüşüm projesinde imzalar atılıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antakya Belediyesi Emek ve Aksaray Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde hak sahipleriyle ıslak imzalı resmi sözleşme sürecini sürdürüyor.

Antakya Dönüşüm Projesi'nde sözleşmeler imzalanıyor!

Antakya Belediyesi Emek ve Aksaray Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde sözleşmeler imzalanıyor.

Antakya Emek ve Aksaray'da yıkımlar son sürat!

Antakya Emek ve Aksaray Mahallesi Kentsel Dönüşüm alanında yıkımlar son sürat devam ediyor.

Antakya Aksaray Dönüşüm Projesi'nin sözleşmeleri imzalanıyor!

Antakya Emek ve Aksaray Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde sözleşmeler imzalanmaya devam ediliyor.

Antakya Emek ve Aksaray projesinde sözleşmeler imzalanıyor!

Antakya Emek ve Aksaray Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde ıslak imzalı sözleşmeler imzalanıyor.

Antakya Emek Projesi'nde sözleşmeler imzalanıyor!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antakya Belediyesi, Emek ve Aksaray Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi’ndeki sözleşme imzalama işlemlerine devam ediyor.

Antakya Ekinci Mahallesi imar planı incelemesi Haberi

Antakya Ekinci Mahallesi imar planı incelemesi

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Ekinci Mahallesi'nde bulunan 543, 2335, 2336, 2337, 2338 ile 870 numaralı adada bulunan 2339, 2340, 2341, 2342 ve 2343 numaralı parselleri kapsayan İmar Plan Tadil Teklifi'nin 2 Şubat tarihi Meclis oturumu kararıyla Komisyon'a sevk edildiğini hatırlatarak süreçle ilgili şu bilgileri verdi: "Antakya Belediye Meclisimizin aldığı kararlara bakılacak olunursa, büyük bölümünün farklı partilere üye olan Meclis Üyelerimizin oy birliği ile çıktığı görülebilmektedir. 

Bu gerek icra olarak bizlerin ve gerekse Ak Parti'yi, Cumhuriyet Halk Partisi'ni, Milliyetçi Hareket Partisi'ni temsil eden Belediyemiz Meclis Üyeleri'nin, doğruların yanında olan ve yanlışa karşı çıkan yapıda olmalarından kaynaklanmaktadır. Nitekim söz konusu İmar Plan Tadil Teklifi'ne itiraz ederek yanlış bir karar vermemizi engelleyen tüm Meclis Üyelerimize teşekkür ediyorum. Yanlış...