07 / 07 / 2024

antakya itfaiyesi yenileniyor mu

antakya itfaiyesi yenileniyor mu

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Fen İşleri Daire Başkanlığı, HBB Antakya İtfaiye Müdürlüğü’nde çevre düzenleme ve saha iyileştirme çalışması başlattı.

Antakya Bahçeci Parkı yenileniyor!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, hizmet denetimleri kapsamında Kuyulu Mahallesi'nde yer alan İbrahim Bahçeci Parkı’ndaki revize çalışmalarında incelemelerde bulundu.

Antakya Altınevler Parkı yenileniyor!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, hizmet denetimleri kapsamında Ürgenpaşa Mahallesi Altınevler Parkı’nda incelemelerde bulundu.

Antakya İtfaiyesi'nde yenileme çalışmaları başladı!

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Fen İşleri Daire Başkanlığı, HBB Antakya İtfaiye Müdürlüğü’nde çevre düzenleme ve saha iyileştirme çalışması başlattı.

Hatay Antakya'nın altyapısı yenileniyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), merkez ilçe Antakya’da eski olmasından dolayı sık sık arızalanan ve su kesintilerine sebep olan isale hatlarında yenileme çalışmalarının devam ettiğini duyurdu.

Antakya'da kentsel dönüşüm projesi start aldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Türkiye genelinde başlatmış olduğu ve deprem bölgelerinde risk taşıyan konutların yeniden inşa edilmesi üzerine hazırlanan "Kentsel Dönüşüm" projesi Antakya Belediyesi tarafından hayata geçiriliyor.

Yenimahalle Belediyesi Başkanlık binası yenileniyor!

Yenimahalle Belediyesi Başkanlık binası vatandaşa daha iyi hizmet verebilmek için yenileniyor.Belediye, misafir yemek salonu ve dış cephe yenilemede sona yaklaşırken, modern protokol girişini tamamlayarak kullanıma açtı.

Antakya Akasya Mahallesi’ne yeni pazar yeri!

Antakya Belediyesi hizmet çıtasını her geçen gün yükseltmeye devam ediyor. Bu kapsamda son olarak Akasya Mahallesi’ne yeni bir Pazar yeri kazandırmak üzere çalışmalar başlatıldı.

Turgutlu'da eski Manisa yolu yenileniyor!

Manisa Turgutlu’da uzun yıllardır bakıma alınmayan yollar yenileniyor. Çalışmaların tamamlanmasıyla, İzmir-Ankara arasındaki trafik yoğunluğunun azalması bekleniyor. Turgutlu'da yapılması planlanan yeni yolların geçiş noktaları da belirlendi.

Kocaeli Seka Park Otel yenileniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden olan Seka Park Otel’deki yenileme çalışmaları kapsamında 45 adet oda ve koridorlar baştan sona yenileniyor.

Kocaeli Sekapark Otel yenileniyor!

Sekapark Otel, vatandaşlara daha iyi hizmet vermek amacı ile iç ve dış mekanlarında tadilata başladı. Otel’de bulunan 45 oda yenileniyor.

İzmit Barın Parkı yenileniyor!

İzmit Belediyesi ekipleri, Yenimahalle’de bulunan 653 metrekarelik Barın parkı yenileniyor. Parktaki oyun alanı, yürüyüş yolları ve oturma alanları yeniden düzenleniyor. Çalışmalar yaklaşık bir ay sürecek.

Yenimahalle Belediyesi Hizmet Binası yenileniyor!

Yenimahalle Belediyesi Başkanlık Hizmet Binası, daha iyi hizmet verebilmek için yenileniyor. Belediyenin VIP girişine Viyana Belediyesi modeli uygulanırken, projenin en dikkat çeken ayrıntısı ise belediye bütçesinin şeffaflığı olacak.

Antakya Belediyesi müteahhit su birikintilere karşı uyardı!

Antakya Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri yaz aylarında artan haşere ve sivrisinek ile mücadele kapsamında 95 mahallede ilaçlama çalışması yaptı.

antakya itfaiyesi yenileniyor mu Haberi

antakya itfaiyesi yenileniyor mu


Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Fen İşleri Daire Başkanlığı, HBB Antakya İtfaiye Müdürlüğü’nde çevre düzenleme ve saha iyileştirme çalışması başlattı.


HBB Antakya İtfaiye Müdürlüğü’ndeki 5 bin metrekarelik saha alanda 15 cm kalınlığında beton dökme çalışması gerçekleştiren HBB ekipleri, beton yüzeyin helikopterli makinelerle 10 kat daha sağlamlaştırılacağını bildirdi.


Doğal afetler ve olağanüstü durumlarda müdahaleye her an hazır vaziyette bekleyen itfaiye araçlarının hareket alanlarını iyileştiren ekipler, çevre düzenleme ve saha iyileştirme çalışmalarının 10 gün içerisinde tamamlanacağını duyurdu.


YENİ HAVUZ HİZMETE SUNULDU


Saha iyileştirme çalışmasıyla araçların hareket kabiliyetini arttıran HBB ekipleri, HBB Antakya İtfaiye Müdürlüğü içerisine acil durumlara su ile müdahalede kullanılan yeni bir havuz inşa etti.


Müdürlük içerisine yeni bir garaj kazandırmaya hazırlandıklarını ifade eden HBB Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, büyük bir özveriyle çalışan itfaiye erlerinin sportif...