02 / 05 / 2024

Antakya Kisecik

Antakya Kisecik

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Kisecik ve Oğlakören mahallelerinde yapılan çalışmaları inceleyerek vatandaşlarla sohbet etti. Kimyeci Antakya'nın 95 mahallesine eşit hizmet verdiklerini belirtti.

Hatay Antakya'da icradan 3.4 milyon TL'ye satılık arsa!

Hatay 2. Satış Memurluğu, Hatay Antakya Daf Otomotiv Servisi'nin yanındaki arsayı satışa çıkardı. 3 bin 781 metrekare yüzölçümlü arsanın toplam satış bedeli 3 milyon 402 bin TL olarak belirlendi.

Hatay Antakya'da kaldırım çalışmaları başladı!

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Fen işleri Daire Başkanlığı ekipleri il genelinde başlattığı kaldırım çalışmaları ve bordür taşı döşeme çalışmaları kapsamında Antakya ilçesine bağlı Ürgen Paşa Mahallesi’nde estetik kaygı gözeten çalışmalar gerçekleştiriyor.

Antakya Kavaslı Battı Çıktı Projesi’nin temeli atılıyor!

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş öncülüğündeki HBB Ulaşım Daire Başkanlığı, Antakya Kavaslı mevkiinde hayata geçecek battı- çıktının proje uygulama hazırlıklarını tamamladı.

Antakya TOKİ 3.Etap Konutları'na mesire alanı kazandırılıyor!

Hatay Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, hizmet denetimleri kapsamında Akasya Mahallesi TOKİ 3.Etap 956 Konutlar mevkiinde, yaklaşık 20 dönümlük alanda yapımı devam eden park ve mesire alanı çalışmalarını denetledi.

Antakya'da 13.6 milyon TL'ye satılık arsa!

Hatay 1.Sulh Mahkemesi, Hatay İl, Antakya İlçesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. İhalesi 14 Ekim Cuma günü yapılacak taşınmazın bedeli 13 milyon 675 bin TL olarak belirlendi.

Antakya'da kentsel dönüşüm 4. aşamaya geldi!

Antakya Belediyesi’nin şehrin geleceğine yönelik hazırladığı Kentsel Dönüşüm süreci tüm hızıyla sürüyor. Antakya’nın en büyük projesi olan dönüşümde 4. aşamaya gelindi.

750 yataklı Antakya Devlet Hastanesi Eylül'de açılacak!

TOKİ tarafından Antakya Küçük Dalyan Mahallesi’nde yaptırılan 750 yataklı Antakya Devlet Hastanesi, sahip olduğu donanımla adeta bölge hastanesi gibi hizmet verecek.

Antakya Güzelburç'ta köprü yapım çalışması tüm hızıyla devam ediyor!

Lütfü Savaş önderliğinde HBB Fen İşleri Daire Başkanlığına bağlı ekiplerin Antakya ilçesinin Güzelburç Mahallesi’nde başlattığı köprü yapım çalışması tüm hızıyla devam ediyor.

Antakya'da 13 milyon 675 bin TL'ye icradan satılık arsa!

Hatay Antakya'da yer alan 68.375 metrekare yüzölçümlü arsa 13 milyon 675 bin TL bedelle satışa sunuluyor. Arsanın satışı Hatay 1. Sulh Hukuk Mahkemesi Duruşma Salonu'da gerçekleşecek.

Antakya Battı-Çıktı Projesi'ne start verildi!

Hatay Büyükşehir Belediye (HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş öncülüğündeki ekipler, Antakya'da trafiğe rahat bir nefes aldıracak Kavaslı bölgesinde Battı- Çıktı Projesi'ne başladı.

750 yataklı Antakya Hastanesi 3 ay sonra açılacak!

2013 yılında Eskişehir, İstanbul, Ankara, Bursa, Edirne, İzmir gibi illerinde bulunduğu yerleşim birimlerinde en büyük Hastane 750 yatak ile Antakya'ya uygun görülmüş ve inşaatına başlanmıştı. Hastanenin 3 ay sonra açılması planlanıyor.

Antakya-İskenderun yoluna üst geçit geliyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi'nce yapımı süren Antakya-İskenderun yolu 2. km'sindeki üst geçit tamamlanmak üzere. Üst geçidin çift asansörlü olduğu ve oldukça modern bir görüntü içerdiği gözleniyor.

Antakya Emek Mahallesi'ndeki kentsel dönüşümde son durum!

ANTAKYA'nın Emek mahallesinde kentsel dönüşüm kapsamında yıkılmakta olan binaların hem can güvenliği tehlikesinin bulunduğunu hem de çevre kirliliğinin hat safhada ulaştığını iddia eden vatandaşlar, ilgililerden gerekli önlemleri almalarını istediler.

Antakya Kisecik Haberi

Antakya Kisecik

Başkan Kimyeci,"Vatandaşlarımızın ihtiyaçları ve talepleri doğrultusunda parke döşeme çalışması öncesinde yol genişletme ve malzeme serme çalışması gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımızın taleplerini anında değerlendiriyoruz " dedi.

Antakya'nın 95 mahallesine eşit hizmet verdiklerini belirten Başkan Kimyeci, "Antakya Belediyesi olarak tüm mahallelere hizmet götürme noktasında gösterdiğimiz gayretli çalışmalarımız aralıksız sürüyor.

Bu çalışmalar kapsamında ihtiyaç doğrultusunda önceden tespit etmiş olduğumuz eksiklikler mahallelerimizde hızlıca giderilmeye devam ediyor" diye konuştu.



Sabah...