27 / 04 / 2024

Antakya Güzelburç'ta köprü yapım çalışması tüm hızıyla devam ediyor!

Antakya Güzelburç'ta köprü yapım çalışması tüm hızıyla devam ediyor!

Lütfü Savaş önderliğinde HBB Fen İşleri Daire Başkanlığına bağlı ekiplerin Antakya ilçesinin Güzelburç Mahallesi’nde başlattığı köprü yapım çalışması tüm hızıyla devam ediyor.



Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş önderliğinde HBB Fen İşleri Daire Başkanlığına bağlı ekiplerin Antakya ilçesinin Güzelburç Mahallesi’nde başlattığı köprü yapım çalışması tüm hızıyla devam ediyor.


80 METRE UZUNLUĞA VE 14 METRE GENİŞLİĞE SAHİP KÖPRÜ İLE VATANDAŞLAR RAHAT BİR NEFES ALACAK 


Güzelburç Mahallesi’nde eskiyerek kullanımı sıkıntı haline gelerek can ve mal güvenliğine tehdit oluşturan mevcut köprüyü yıkarak yeni köprü yapı çalışmasına bağlayan HBB ekipleri, 80 metre uzunluğa ve 14 metre genişliğe sahip yeni köprünün en kısa süre içerisinde hizmete sunulması için hummalı çalışmalar gerçekleştiriyor.


Antakya’nın trafik yoğunluğu bakımından önemli köprülerinden biri olan güzergâhta yapımına devam edilen köprünün tamamlanmasıyla yalnızca mahalle sakinlerinin değil, güzergâhı sık kullanan yaya ve sürücülere de rahat bir nefes aldırmayı amaç edinen HBB, il genelinde ortaya koyduğu duyarlı çalışmalara bir yenisini daha ekleyerek vatandaşların takdirini kazandı.


BAŞKAN SAVAŞ, HEMŞEHRİLERİNİN CAN VE MAL GÜVENLİĞİNİ ÖN PLANDA TUTUYOR 


Başkan Savaş’ın can ve mal güvenliğini ön plana koyarak hizmet üreten insan odaklı belediyecilik anlayışı ışığında çalışmalarına özverili bir şekilde devam eden HBB ekipleri, il genelinde vatandaşların yaşam kalitesini yükseltecek hizmet hamlelerine devam edecek. 


Hatay Büyükşehir Belediyesi 


Geri Dön