24 / 07 / 2024

Antakya Güzelburç köprü inşaası

Antakya Güzelburç köprü inşaası

Lütfü Savaş önderliğinde HBB Fen İşleri Daire Başkanlığına bağlı ekiplerin Antakya ilçesinin Güzelburç Mahallesi’nde başlattığı köprü yapım çalışması tüm hızıyla devam ediyor.

2023 köprü ücretleri arttı mı? Köprü ve otoyol ücretleri ne kadar oldu? 

Geçtiğimiz hafta cuma günü alınan kararla birlikte yüzde 18'lik KDV dilimi yüzde 20'ye yükseltilmişti. Bu kapsamda birçok kalemde fiyatlar peş peşe güncellenirken köprü ve otoyol ücretlerinin fiyatı da arttı.

1915 Çanakkale Köprüsü'nde Seyit Onbaşı'nın mermisi tasvir edilecek!

Yapımı hızla devam eden ve dünyada eşi benzeri olmayacak 1915 Köprüsü için detaylar gelmeye devam ediyor. Aktarılan bilgilere göre köprüdeki kulelerin ucunda Çanakkale Savaşı kahramanlarından Seyit Onbaşı'nın mermisi tasvir edilecek. 

Adıyaman Göksu Köprüsü'nün yenilenmesi talebi mecliste!

Adıyaman ilinde bulunan Göksu Köprüsü'nün yenilenmesi talebi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Diyarbakır ve Mardin arasındaki köprü 24 yıldır tamamlanmayı bekliyor!

Bismil ile Savur ilçeleri arasında yapılan köprüye 24 yıldır yol bağlanmıyor. 10 hükümet gören köprüye isim bile verilmedi. Köylüler ise yetkililerden köprünün neden bitmediği ile ilgili bir cevap bekliyor.

Irak'ın en uzun köprüsünde çökme riski var!

Irak'ta, Kerkük-Bağdat kara yolu üzerinde yer alan Dakuk Köprüsü, geçen hafta meydana gelen selde ciddi hasar gördü, köprüde çökme riski var.

Gördes-Köprübaşı karayolu inşaatı meclis gündeminde!

CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakıroğlu, Gördes-Köprübaşı karayolu inşaatının tamamlanma tarihine ilişkin soru önergesinde hazırladı..

Konut fiyatlarına ‘3. Köprü’ dopingi!

Sahibinden. com'un emlak endeksi verilerine göre, köprü güzergahında bulunan bölgelerde konut fiyatlarında artış gözlemlendi.

Antakya'ya yeni köprü!

Antakya Belediyesi Esentepe ve Altınçay Mahalleleri’ni birbirine bağlayacak yaya ve araç köprüsünün yapım çalışmalarını sürdürüyor.

Giresun Görele Köprüsü genişletiliyor!

Görele Belediyesi günde binlerce araç ve vatandaşların geçiş yaptığı, Görele Köprüsü’nde, vatandaşların can güvenliği için kaldırım genişletme çalışması başlattı.

Beykoz 15 Temmuz Gaziler Köprüsü açıldı!

Beykoz Belediyesi tarafından yaptırılan, Göksu’da ulaşımı kolaylaştıracak, trafiği ve bölge halkını rahatlatacak Göksu köprüsü ve bağlantı yollarının açılışı gerçekleştirildi.

Manisa Gölmarmara Köprüsü onarıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gölmarmara ilçesinde 9 mahalleyi birbirine bağlayan köprüde temizlik, bakım ve onarım çalışması yaptı. Kısa sürede tamamlanan çalışma, sürücülerin yüzünü güldürdü.

Hatay Güzelburç'a 2 milyon TL'lik köprü!

HBB, Antakya İlçesi Güzelburç Mahallesi’nde trafiği rahatlatmak ve bölgedeki çocukların okula güvenli bir şekilde ulaşım sağlayabilmesi adına yapımını tamamladığı köprüyü halkın hizmetine sundu.

Ordu'ya 35 milyon liralık 27 yeni köprü geliyor!

Geçtiğimiz Ramazan Bayramı’nda yaşanan sel felaketinde yıkılan ve zarar gören köprülerin tamamının ihalesi gerçekleştirildi. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, köprülerin 4 ay içerisinde bitirilerek ulaşıma açılacağını söyledi.

Antakya Güzelburç köprü inşaası Haberi

Antakya Güzelburç köprü inşaası

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş önderliğinde HBB Fen İşleri Daire Başkanlığına bağlı ekiplerin Antakya ilçesinin Güzelburç Mahallesi’nde başlattığı köprü yapım çalışması tüm hızıyla devam ediyor.


80 METRE UZUNLUĞA VE 14 METRE GENİŞLİĞE SAHİP KÖPRÜ İLE VATANDAŞLAR RAHAT BİR NEFES ALACAK 


Güzelburç Mahallesi’nde eskiyerek kullanımı sıkıntı haline gelerek can ve mal güvenliğine tehdit oluşturan mevcut köprüyü yıkarak yeni köprü yapı çalışmasına bağlayan HBB ekipleri, 80 metre uzunluğa ve 14 metre genişliğe sahip yeni köprünün en kısa süre içerisinde hizmete sunulması için hummalı çalışmalar gerçekleştiriyor.


Antakya’nın trafik yoğunluğu bakımından önemli köprülerinden biri olan güzergâhta yapımına devam edilen köprünün tamamlanmasıyla yalnızca mahalle sakinlerinin değil, güzergâhı sık kullanan yaya ve sürücülere de rahat bir nefes aldırmayı amaç edinen HBB, il genelinde ortaya koyduğu...