05 / 05 / 2024

Antakya Kuzeytepe zeytinlik ihalesi

Antakya Kuzeytepe zeytinlik ihalesi

TC. Hatay 2. (Sulh Hukuk Mah.) Satış memurluğu, Hatay, Antakya Kuzeytepe Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 26 milyon 28 bin 625 TL olarak belirlendi.

Antakya Belediyesi 19 adet arsa, arazi ve zeytinlik satacak!

Hatay İli Antakya Belediye Başkanlığı, Hatay'da yer alan arsa, arazi ve zeytinlikleri satışa çıkardı. Merakla beklenen satış ihalesi 5 Ekim tarihinde yapılacak.

Antakya Evleri restore edildi!

Hatay'da dar sokaklar içerisinde yer alan, avlusu ve mimarisiyle dikkat çeken eski Antakya evleri, restore edilerek kafe ya da butik otel olarak yerli ve yabancı turistlerin hizmetine sunuluyor.

İsmail Kimyeci: Kentsel dönüşüm Antakya için milat olacak!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, kurmayları ile birlikte Antakya Ticaret Borsası’nı (ATB) ziyaret etti. Kimyeci:" Antakya’nın yaşam kalitesini bir üst seviyeye taşıyacak olan kentsel dönüşüm projesi şehrimiz için bir milat olacaktır." dedi.

Antakya Belediyesi Meclisi'nin gündeminde imar var!

Antakya Belediyesi, Cuma günkü Meclis oturumunda, başkanlığa borçlanma yetkisi veren maddenin görüşülmesini istedi, borçlanma istemi de gündeme alındı. Antakya Belediyesi Meclisi'nin gündeminde imar var.

Antakya Hilton Müze Otel'de inşaat çalışmaları sürüyor!

Dünyanın en prestijli mimarlık ödüllerinden olan Dünya Mimarlık Festivali'nde “Geleceğin Yapıları ve Tatil Yerleşkeleri” ödülünün sahibi olan Antakya Hilton Müze Otel'in inşaatındaki çalışmalar aralıksız sürüyor.

Antakya'daki kentsel dönüşümde son başvuru tarihi uzatıldı!

Antakya Belediyesi Emek ve Aksaray mahallelerinde uygulanacak olan Kentsel Dönüşüm Projesi için hak sahiplerinden gelen talepler doğrultusunda başvuru süresini uzattığını bildirdi.

İsmail Kimyeci Antakya'daki kentsel dönüşümü anlattı!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci Emek ve Aksaray Mahallelerini kapsayan 35 hektarlık riskli alanın dönüştürülmesine yönelik hazırlanan Kentsel Dönüşüm Projesi’ni tüm yönleri ile Mimarlar Odası Yönetim kurulu üyelerine aktardı.

Antakya Hilton Müze Otel, Daikin'i tercih etti!

Antakya Hilton Müze Otel, iklimlendirme tercihini verimli ve yüksek teknolojili çözümlerden yana yaptı. Antakya Hilton Müze Otel, yüksek verimli, uzun ömürlü ve çevre dostu Daikin Isıtma Sistemleri’ni tercih etti.

Antakya'da yol genişletme çalışmaları başlatıldı!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Kisecik ve Oğlakören mahallelerinde yapılan çalışmaları inceleyerek vatandaşlarla sohbet etti. Kimyeci Antakya'nın 95 mahallesine eşit hizmet verdiklerini belirtti.

Antakya'daki dönüşümde hak sahipleri mağdur olmayacak!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci her ay periyodik olarak düzenlenen bilgilendirme ve istişare toplantısında basın mensupları ile bir araya geldi. Başkan Kimyeci konuşmalarının devamında hak sahiplerinin mağduriyet yaşamayacaklarını söyledi.

Antakya Kentsel Dönüşüm Projesi anlatıldı!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Emek ve Aksaray Mahallelerini kapsayan 35 hektarlık riskli alanın dönüştürülmesine yönelik hazırlanan Kentsel Dönüşüm Projesi’ni Antakya Belediyesi Meclis Üyelerine aktardı.

Antakya'da atıl alanlar park oluyor!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci Saraykent Mahallesi’nde bulunan Antakya Belediyesi’ne ait 710 metrekarelik atıl alanın yeşil alan vasfında olması nedeniyle mahalleye park olarak kazandırılacağını belirtti.

Antakya Mobilyacılığının Geliştirilmesi Projesi 7.3 milyon Avro yatırımla hayata geçiyor!

Avrupa Birliği ve Türkiye tarafından desteklenen, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından yürütülen Rekabetçi Sektörler Programı'nda yer alan Antakya Mobilyacılığını Geliştirme Projesi, 7.3 milyon Avro yatırımla gerçekleştiriliyor.

Antakya Kuzeytepe zeytinlik ihalesi Haberi

Antakya Kuzeytepe zeytinlik ihalesi

T.C. HATAY 2. (SULH HUKUK MAH.) SATIŞ MEMURLUĞU 

TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI


2014/14 SATIŞ 


Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri: 


1 NO'LU TAŞINMAZIN


Özellikleri : Taşınmaz Hatay, Antakya Kuzeytepe Mahallesinde kain 128 parsel sayılı taşınmazdır. Belediye imar planı içindedir. Her türlü altyapı hizmetinden faydalanır. Arsa Vasfındadır. Meskun alanda olup üzerinde herhangi bir yapı yoktur. Taşınmazın hemen yanında Bahçelievler Konut Sitesi bulunmaktadır. Taşınmazda 9 adet Zeytin, 8 adet Dut ve 3 adet İncir ağacı mevcuttur.

Yüzölçümü : 61.238 m2

Arsa Payı : Dosyasındadır

İmar Durumu : Dosyasındadır

Kıymeti : 26.028.625,00 TL

KDV Oranı :%18 Kaydındaki Şerhler : Dosyasındadır

1. Satış Günü : 22/04/2016 günü 10:10 - 10:20 arası

2. Satış Günü : 18/05/2016 günü 10:10- 10:20 arası

Satış Yeri : Hatay 1. Sulh Hukuk Mahkemesi Duruşma Salonu

Satış şartları :1-...