04 / 05 / 2024

Antakya Stadyumu imar planı

Antakya Stadyumu imar planı

Mimarlar Odası Hatay Şube Başkanı Mustafa Özçelik, Antakya Stadyumu'nun imara açılmasının planlandığını söyledi. Özçelik, stadyum yerinin ticaret, konut, kısmen park ve küçük bir meydan olarak belirlendiğini söyledi.

MHP'li Lütfi Kaşıkçı'dan Antakya için yeni bir imar planı talebi!

MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında Antakya için yeni bir imar planı hazırlanmasını talep etti. MHP'li Lütfi Kaşıkçı'nın konu ile ilgili o açıklamaları...

Antakya Koruma Amaçlı İmar planı masada! Bina tasarımına kadar tüm detayları içeriyor!

Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdür Vekili Birol İnceciköz, Antakya Koruma Amaçlı İmar Planı’nın istişare toplantısına katılarak, bölgenin tarihi ve kültürel kimliğinin mekanla birleştiği imar planı çalışmalarının, Türkiye Tasarım Vakfı işbirliğinde tamamlandığını açıkladı.

Antakya Belediye Meclisi'nde imar konuşulacak! 

Antakya Belediye Meclisi, yarın saat 14.00’de toplanacak. Toplantıda imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşulacak.

Antakya Belediye Meclisi'nde imar konuşulacak!

Bugün saat 15:00'de toplanacak olan Antakya Belediye Meclisi'nde imar konuları konuşulacak.

Antakya Belediye Meclisi'nde imar konuşulacak!

Antakya Belediye Meclisi Eylül ayı toplantısında imar tadilat teklifleri ve imar komisyon raporu konuşulacak.

Antakya Stadyumu'nun yenine konut planı!

Mimarlar Odası Hatay Şube Başkanı Mustafa Özçelik, Antakya Stadyumu'nun imara açılmasının planlandığını söyledi. Özçelik, stadyum yerinin ticaret, konut, kısmen park ve küçük bir meydan olarak belirlendiğini söyledi.

Türk Telekom Stadyumu'nun yanına spor salonu yapılacak!

Galatasaray’ın Seyrantepe’deki stadı Türk Telekom Stadyumu'nun bulunduğu araziye 15 bin seyirci kapasiteli spor salonu inşa edilecek. Proje için imar planı hazırlandı.

Türk Telekom Stadyumu'nun imar planı değişikliği askıda!

Türk Telekom Stadyumu'nun içerisine uzanan otopark giriş ve çıkış yolunu kapsayan imar planı değişikliği askıya çıkarıldı...

Antakya'nın eski stadyum alanına TOKİ projesi!

Hatay Antakya'nın yeni stadyumu tamamlanıyor. Bu durumda atıl durumda kalacak eski stadyum alanına da TOKİ konut projesi inşa edecek.

Antakya Günyazı'nın imar sorunu çözülecek!

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ve Hatay İnşaatçılar Derneği bir araya geldi. Toplantıda, Günyazı Mahallesi'ndeki imar sorunları konuşuldu.

Antakya Belediye Meclisi'nde imar görüşülecek!

Antakya Belediye Meclisi, Şubat ayı olağan toplantısını gerçekleştirmek üzere bugün bir araya geliyor.

Hatay'ın sorunu imar ve ulaşım!

Hatay Valisi Erdal Ata, ilin temel sorunlarının 'imar ve ulaşım' olduğunu söyledi. Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci'yi ziyaret eden Vali Ata, kent hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Hatay Büyükşehir Meclisi'nde imar planları onaylandı!

Antakya Gökçegöz Mahallesi 234 ada 3 numaralı parselin bir kısmında Çöp Gazından Elektrik Üretilmesi için 'Enerji Üretim Tesisi Alanı' amaçlı hazırlanan 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planı kabul edildi.

Antakya Stadyumu imar planı Haberi

Antakya Stadyumu imar planı

Hatay Akademik Meslek Odaları Koordinasyon Kurulu (HAMOK) adına yaptığı açıklamada konuşan Mimarlar Odası Hatay Şube Başkanı Mustafa Özçelik, Antakya kent merkezinde bulunan stadyumun imara açılması ile ilgili açıklamalarda bulundu. Özçelik, imarın planlama ve şehircilik ilkelerine aykırı olduğunu belirtti.


Mezarlık kompleksi dışında başka yeşil alanın bulunmadığını söyleyen Özçelik, "Hatay’ın ülke ve dünya ölçeğinde hak ettiği yere gelmesi her zaman önceliğimiz olmuştur. Kamunun ve ülkenin çıkarlarının korunması, çevre ve tarihi değerlerin yaşatılması, kültürel mirasın korunması, tarımsal ve zirai üretimin arttırılmasıyla beraber yaşanabilir sağlıklı bir kent oluşturulması herkesin olduğu kadar bizlerinde görevidir. Bu bağlamda Antakya kent merkezinde bulunan stadyum alanının stadyum taşındıktan sonra imara açılacağı bilgisini maalesef aldık" şeklinde konuştu.


Özçelik, Antakya Stadyumu yerinin ticaret, konut, kısmen park ve küçük bir meydan olarak belirlendiğini...