26 / 07 / 2024

Antakya-Yayladağı karayolu

Antakya-Yayladağı karayolu

Yayladağı ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle Antakya-Yayladağı karayolu ve bazı mahalle yolları ulaşıma kapandı.Yayladağı ilçesinde öğle saatlerinde başlayan kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi.

Yayladağı-Antakya duble yol çalışmalarında sona gelindi!

Yayladağı-Antakya karayolu, Hatay’da, Fransızların işgali döneminde imece usulü kazma kürekle açılmıştı.Karayolunun bölünmüş yol yapılması çalışmalarında sona gelindi... 

6 il arasındaki duble yol çalışmaları TBMM gündeminde!

CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, Antakya-Altınözü arasındaki, Arsun-Samandağ arasındaki ve Antakya-Yayladağı arasındaki duble yol çalışmalarını meclis gündemine taşıdı...

Antakya'da kentsel dönüşüm masaya yatırıldı!

Antakya'nın çevre ve şehircilik sorunları ve Kentsel Dönüşüm, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde düzenlenen önemli bir toplantıda masaya yatırıldı.

Libadiye-Çamlıca karayolu tüneli ihalesi 15 Haziran'da!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Altyapı Hizmetleri Müdürlüğü tarafından ihaleye çıkarılan Libadiye - Çamlıca karayolu tüneli danışmanlık ve mühendislik hizmetleri işi ihalesi 15 Haziran 2015 tarihinde gerçekleştirilecek...

Antakya'da çevre ve kentsel dönüşüm raporu hazırlandı!

Antakya Ticaret ye Sanayi Odası Üyeleri, ilimizin çevre ve kentsel dönüşüm sorunları ile ilgili yapılacak olan toplantı öncesi rapor hazırladı.

Antakya'da kentsel dönüşüm sorunları toplantısı düzenlenecek!

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri, ilimizin çevre ve kentsel dönüşüm sorunları ile ilgili yapılacak olan toplantı öncesi rapor hazırladı. Yarın Antakya'nın çevre ve kentsel dönüşüm sorunları ile ilgili toplantı yapılacak.

Marshall Renk Hareketi projesi Antakya’da başladı!

Türkiye’de Marshall tarafından 2010 yılından bu yana sürdürülen projenin Antakya ayağı, Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin katkıları, gönüllüler ve sokak sakinlerinin katılımıyla Kırk Asırlık Türk Yurdu Sokağı’nda başladı.

Erzurum - Iğdır karayolu ulaşıma kapatıldı!

Iğdır’ın Tuzluca ilçesinde etkili olan sağanak yağış nedeniyle tıkanan menfezin açılması için Iğdır-Erzurum karayolu ulaşıma kapatıldı. 4 gün önce etkili olan yağışlarda karayolundaki menfez tıkanmıştı.

E5 karayolu üzerindeki Yürüyüş Parkı projesi hayata geçti!

Esenyurt Belediyesi tarafından İstanbul’un en yoğun trafiğinin yaşandığı E5 karayolu üzerindeki güzergâhta yapımı tamamlan yürüyüş parkını Bahar Şöleni ile hizmete açtı.

Pakpen, Antakya'da bilgilendirme semineri gerçekleştirdi!

Yapı sektörünün öncü kuruluşlarından Pakpen, 14 Mayıs’ta Antakya Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı mühendisleri ve kamu müteahhitlerine özel bir bilgilendirme semineri vererek projeyi gerçekleştirdi.

1996 yılında E-5 Karayolu için kavga!

1996 yılında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Tuzla-Harem arasındaki E-5 Karayolu'nun ortasından hızlı tramvay geçirme projesinin Karayolları Genel Müdürü tarafından engellenmesi polemik yaratmış.

Antakya'da kentsel dönüşümle 4500 konut yenilenecek!

Antakya Belediyesi'nin gelecek yıl içinde kazma vurulması işlemine başlayacağı belirtilen Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında, bölgede, 4500 konut bulunduğu belirtildi.

İsmail Kimyeci: Antakya'daki kentsel dönüşümde büyük yol aldık!

Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında çalışmalarının devam ettiğini belirten İsmail Kimyeci, "Bu konuda kısa zamanda büyük yol kat ettik. Antakya için en güzelini yapmaya çalışıyoruz." dedi.

Antakya-Yayladağı karayolu Haberi

Antakya-Yayladağı karayolu

Yayladağı ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle Antakya-Yayladağı karayolu ve bazı mahalle yolları ulaşıma kapandı.


Yayladağı ilçesinde öğle saatlerinde başlayan kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi.


Yayladağı-Antakya karayolunun yüksek kesimlerinde şiddetini arttıran kar nedeniyle, onlarca araç yolda kaldı.


Suriye sınırına yardım götürmek üzere yolu kullanan 3 yardım tırı, Sofular Mahallesi kavşağı yakınlarında kayarak yoldan çıktı. Yolu kapatan tırlar nedeniyle yaklaşık 300 araçlık konvoy oluştu. Olay yerine gelen jandarma, trafik ve karayolu ekipleri yolu trafiğe açmak için çalışma başlattı. Yaklaşık 1 saat süren çalışma sonucu tırlar yoldan çekildi.


- Belediyeden anons -


Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Kalkan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, aniden başlayan kar yağışına vatandaşların hazırlıksız yakalandığını söyledi. 


Vatandaşları, belediye hoparlörlerinden yaptıkları anonsla uyardıklarını ifade eden Kalkan, "Belediye ve diğer ilgili kurumları hemen harakete geçirdik. Tüm...