29 / 04 / 2024

Pakpen, Antakya'da bilgilendirme semineri gerçekleştirdi!

Pakpen, Antakya'da bilgilendirme semineri gerçekleştirdi!

Yapı sektörünün öncü kuruluşlarından Pakpen, 14 Mayıs’ta Antakya Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı mühendisleri ve kamu müteahhitlerine özel bir bilgilendirme semineri vererek projeyi gerçekleştirdi.



Seminerde Pakpen yetkilileri, kamu sektörünün de ihtiyaçlarına uygunluk taşıyan ve Konya’daki entegre tesislerinde üretimini gerçekleştirdiği PVC profil, yalıtım, altyapı ve bina içi tesisat boruları hakkında bilgi verdi. 


Yapı sektörünün öncü kuruluşlarından Pakpen,  14 Mayıs’ta Antakya Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı mühendisleri ve kamu müteahhitlerine özel bir bilgilendirme semineri gerçekleştirdi. Seminerde Pakpen yetkilileri, kamu sektörünün de ihtiyaçlarına uygunluk taşıyan ve Konya’daki entegre tesislerinde üretimini gerçekleştirdiği PVC profil, yalıtım, altyapı ve bina içi tesisat boruları hakkında bilgi verdi. 


Bir bina için gerekli birçok malzemeyi bir arada üretme kapasitesine sahip tek firma olan Pakpen, Pakboard markası ile plastik yalıtım malzemeleri, Pakplast markası ile altyapı ve üstyapı plastik boruları, Pakdoor markası ile plastik kompozit kapı ürünleri, Pakpen markası ile PVC pencere ve kapı profilleri, Pakpanel markası ile dekoratif kapı panelleri ve plakaları üretiyor. Geniş ürün gamının farklı sektörlerden paydaşlarına düzenli olarak tanıtımını gerçekleştiren Pakpen, bu kez Antakya ilindeki kamu paydaşlarından Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı’na bir bilgilendirme semineri düzenledi. Seminere Pakpen Ar-Ge Müdürü Serhat Çiftçi, Pakpen Kurumsal İletişim Müdürü Hale Kuyucu, Pakpen Yalıtım Grubu Satış Uzmanı Hüseyin Ergun ve Pakpen Konya Bölge Satış Uzmanı Kerem Korkmaz katıldı. 


Pakpen’in kalite konusundaki önceliğine dikkat çeken Ar-Ge Müdürü Serhat Çifti, “Üretimini yaptığımız tüm ürün gruplarında Avrupa Birliği tarafından istenilen tüm sertifikalara sahibiz. Ayrıca bünyemizde bulunan TÜRKAK tarafından akredite laboratuvarlarımızda tüm ürünlerimizin testlerini gerçekleştirebiliyoruz. Ancak binaların yapımında kaliteli ürün kullanımı kadar, doğru yerde doğru ürün kullanımı, uygulama ve denetleme de kesinlikle dikkat edilmesi gereken alanlar olarak karşımıza çıkıyor. Dolayısıyla kaliteyi bütün olarak ele almamız gerekli” diye konuştu.


Özellikle kamu binalarında ve okullarda kullanılması gereken kapı ve yalıtım malzemeleri konusunda da katılımcılara bilgi veren ve yönlendirmede bulunan Çiftçi, “Pakdoor kompozit kapılar PVC plakalar arasında yer alan EPS sayesinde, içlerinde karton ya da kağıt petek bulunan kapılara göre daha iyi ısı ve ses yalıtımı sağlar. Kapılarımızın tüm bileşenleri plastik esaslı olduğu için ıslanmaya ve neme son derece dayanıklıdır. Ayrıca yangına karşı direnç sınıfı yapı malzemeleri yönetmeliğinin uygun gördüğü «E»  sınıfına dahildir” açıklamasında bulundu. Serhat Çifti, seminerde, Pakboard XPS ve EPS yalıtım malzemelerinin uygulama ve kullanım alanları hakkında da bilgi verdi.







Geri Dön