19 / 05 / 2024

pakpen antakya semineri

pakpen antakya semineri

Yapı sektörünün öncü kuruluşlarından Pakpen, 14 Mayıs’ta Antakya Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı mühendisleri ve kamu müteahhitlerine özel bir bilgilendirme semineri vererek projeyi gerçekleştirdi.

Hatay'da Kamulaştırma Hukuku ve Kentsel Dönüşüm Semineri düzenlendi!

Hatay Barosu Başkanı Ekrem Dönmez’in ev sahipliğinde Hatay Barosu ve TBB’nin işbirliğinde Antakya Savon Otel’de Kamulaştırma Hukuku ve Kentsel Dönüşüm Semineri düzenlendi.

Pakpen, Antakya'da bilgilendirme semineri gerçekleştirdi!

Yapı sektörünün öncü kuruluşlarından Pakpen, 14 Mayıs’ta Antakya Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı mühendisleri ve kamu müteahhitlerine özel bir bilgilendirme semineri vererek projeyi gerçekleştirdi.

Pakpen ile enerjide yüzde 40 tasarruf sağlanıyor!

Yapı sektörünün öncü firmalarından Pakpen, 11–14 Mart 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilen İstanbul Pencere Fuarı’na katıldı. Fuarda Pakpen ve PakDoor markası ile üretim yapılan pencere ve kapı ürünleri ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

İMO'dan meslek mensuplarına zemin etüd semineri!

İnşaat Mühendisleri Odası Hatay Şubesi, meslek mensuplarına ZEMİN ETÜDÜ ile ilgili bir Eğitim Semineri hazırladı. Seminer 21 - 22 - 28 - 29 Mart tarihlerinde Hatay Şube binasında düzenlenecek...

Teras Antakya Konutları fiyat listesi!

Teras Antakya Konutları fiyat listesine göre dairelerin fiyatları 185 bin TL'den başlıyor. Toplam 180 adet daireden oluşan projede daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.

Teras Antakya Konutları'nda fiyatlar 185 bin TL'den başlıyor!

Aküntaş İnşaat tarafından hayata geçirilen Teras Antakya Konutları projesinde 180 konut bulunuyor. Projedeki daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Teras Antakya Konutları'nda fiyatlar 185 bin TL'den başlıyor.

Wilo'dan Samandıra Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nde eğitim semineri!

Pompa sistemleri sektörünün lider şirketi Wilo, eğitim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Eğitimlerine öğrencileri de dahil eden Wilo, Samandıra Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğrencileri için bir eğitim semineri düzenledi.

ERA Türkiye İzmir'de kentsel dönüşüm semineri düzenledi!

ERA Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan'ın da katılımıyla Ege Bölgesi Sanayiciler Odası'nda (EBSO) düzenlenen "Kentsel Dönüşüm ve Gayrimenkulde Yatırım Fırsatları Semineri"nde kentsel dönüşüm masaya yatırıldı.

Antakya 2. Etap TOKİ bölgesine park ve yeşil alan kazandırılacak!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, 956 Toki olarak bilinen mahallenin Antakya'nın imar bakımından en güzide mekânlarından olmasına rağmen tek eksiğinin yeşil alan olduğunu ifade etti.

Antakya 2. Etap TOKİ 956 konutlarına yeşil alan yapılacak!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, 2. Etap Toki 956 konutları Dernek Başkanı ve üyeleri ile istişare ederek, bölgenin yeşil alan eksikliğinin giderileceğini ifade etti.

Antakya'da 57 mahalleye parke taşı döşenecek!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci Ekinci Mahalle Muhtarı Selim Yılmaz ve mahalle sakinleri ile bir araya gelerek sıkıntılarını dinledi.

Antakya'da 57 mahalleye parke taşları döşenecek!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimveci Ekinci Mahalle Muhtarı Selim Yılmaz ve mahalle sakinleri ile bir araya gelerek sıkıntılarını dinledi. Başkan Kimveci Ekinci Mahallesinde incelemelerde bulundu

Bursa İMO inşaat muhasebesi semineri düzenledi!

İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şubesi, taahhüt işleri yapan üyelerine katkı sağlamak için ‘Taahhüt İşlerinde İnşaat Muhasebesi Kayıtları, Vergi ve SGK Uygulamaları Semineri’ düzenledi..

pakpen antakya semineri Haberi

pakpen antakya semineri

Seminerde Pakpen yetkilileri, kamu sektörünün de ihtiyaçlarına uygunluk taşıyan ve Konya’daki entegre tesislerinde üretimini gerçekleştirdiği PVC profil, yalıtım, altyapı ve bina içi tesisat boruları hakkında bilgi verdi. 


Yapı sektörünün öncü kuruluşlarından Pakpen,  14 Mayıs’ta Antakya Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı mühendisleri ve kamu müteahhitlerine özel bir bilgilendirme semineri gerçekleştirdi. Seminerde Pakpen yetkilileri, kamu sektörünün de ihtiyaçlarına uygunluk taşıyan ve Konya’daki entegre tesislerinde üretimini gerçekleştirdiği PVC profil, yalıtım, altyapı ve bina içi tesisat boruları hakkında bilgi verdi. 


Bir bina için gerekli birçok malzemeyi bir arada üretme kapasitesine sahip tek firma olan Pakpen, Pakboard markası ile plastik yalıtım malzemeleri, Pakplast markası ile altyapı ve üstyapı plastik boruları, Pakdoor markası ile plastik kompozit kapı ürünleri, Pakpen markası ile PVC pencere ve kapı profilleri,...