19 / 05 / 2024

pakpen bilgilendirme semineri

pakpen bilgilendirme semineri

Yapı sektörünün öncü kuruluşlarından Pakpen, 14 Mayıs’ta Antakya Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı mühendisleri ve kamu müteahhitlerine özel bir bilgilendirme semineri vererek projeyi gerçekleştirdi.

Taşınmaz Ticareti Yönetmeliği Tekirdağ'da anlatıldı!

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası ‘Taşınmaz Ticareti’ (Emlak Danışmanlığı) hakkında bilgilendirme semineri gerçekleştirildi. 

Bursa'da Taşınmaz Ticareti Yönetmeliği semineri gerçekleştirildi!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Akademi Projesi kapsamında ‘Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelik Bilgilendirme Semineri’  yapıldı. 

Hatay İnşaat Mühendisleri'nden bilgilendirme semineri!

TMMOB İnşaat Mühendisleri Hatay Şubesi İskenderun Temsilciliği tarafından İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’nda üyelere yönelik bilgilendirme seminerleri aralıksız devam ediyor.

Esenyurt Belediyesi'nden zabıtalara imar semineri!

Esenyurt Belediyesi Kültür Merkezinde 3 Hafta boyunca gerçekleştirilecek olan Zabıta bilgilendirme semineri tüm zabıta çalışanlarının katılımıyla gerçekleşti.Kadıoğlu'nun da katıldığı programda Zabıtalara görevleri, sorumlulukları hakkında bilgi verdi.

Antalya'da imar mevzuatı semineri yapıldı!

Akdeniz Belediyeler Birliği (AKBB), hizmet kalitesini artırmak için 19 ilçe belediyesinin imardan sorumlu bürokratlarına, Büyükşehir Yasası 'imar mevzuatı' hakkında bilgilendirme semineri verdi.

AKBB Antalya'da imar mevzuatı bilgilendirme semineri verdi!

Akdeniz Belediyeler Birliği (AKBB), hizmet kalitesini artırmak için 19 ilçe belediyesinin imardan sorumlu bürokratlarına, yeni Büyükşehir Yasası ile ilgili ‘imar mevzuatı’ bilgilendirme semineri verdi.

Kanada, ABD ve Avrupa’da Yatırım semineri düzenlendi!

Toronto merkezli Global Locales ve çözüm ortaklarının işbirliği ile düzenlenen “Kanada, ABD ve Avrupa’da Yatırım” konulu bilgilendirme semineri, SOHO House Istanbul’da gerçekleştirildi.

Kanada, ABD ve Avrupa'da Yaşam ve Yatırım Semineri 14 Kasım'da!

“Kanada, ABD ve Avrupa’da Yaşam ve Yatırım” konulu bilgilendirme semineri, 14 Kasım 2015, Cumartesi günü SOHO House Istanbul’da gerçekleştirilecektir.

Pakpen, Antakya'da bilgilendirme semineri gerçekleştirdi!

Yapı sektörünün öncü kuruluşlarından Pakpen, 14 Mayıs’ta Antakya Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı mühendisleri ve kamu müteahhitlerine özel bir bilgilendirme semineri vererek projeyi gerçekleştirdi.

GAP Bilgilendirme Toplantısı gerçekleşti!

GAP Bölge Kalkınma İdaresi (BKİ) Başkanı Sadrettin Karahocagil, Valililik konferans salonunda düzenlenen GAP Bilgilendirme Toplantısında, bölgede enerji, sulama ve turizm yatırımlarının sürdüğünü belirtti.

JCR'den Pakpen'e yatırım yapılabilir notu!

Yenilikçi ürünleri, yüksek marka bilinirliği, üretim kapasitesi, ürün çeşitliliği, yaygın dağıtım kanalı, finansal kaynaklara erişim kolaylığı ve sergilediği büyüme performansı, Pakpen'e, Derecelendirme Kuruluşu JCR'dan 'yatırım yapılabilir* notu getirdi.

Denizli'de Güvenli İskele Semineri düzenlenecek!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı (ÇSGB) İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) işbirliğinde yürütülen "Güvenli İskele, İskelede Güvenlik Projesi" semineri, Denizli’de düzenlenecek.

Ankara'da 'Güvenli İskele' semineri yapıldı!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, TOBB ve ATO'nun birlikte düzenlediği "Güvenli İskele, İskelede Güvenlik" semineri ATO Meclis Salonu'nda yapıldı.

pakpen bilgilendirme semineri Haberi

pakpen bilgilendirme semineri

Seminerde Pakpen yetkilileri, kamu sektörünün de ihtiyaçlarına uygunluk taşıyan ve Konya’daki entegre tesislerinde üretimini gerçekleştirdiği PVC profil, yalıtım, altyapı ve bina içi tesisat boruları hakkında bilgi verdi. 


Yapı sektörünün öncü kuruluşlarından Pakpen,  14 Mayıs’ta Antakya Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı mühendisleri ve kamu müteahhitlerine özel bir bilgilendirme semineri gerçekleştirdi. Seminerde Pakpen yetkilileri, kamu sektörünün de ihtiyaçlarına uygunluk taşıyan ve Konya’daki entegre tesislerinde üretimini gerçekleştirdiği PVC profil, yalıtım, altyapı ve bina içi tesisat boruları hakkında bilgi verdi. 


Bir bina için gerekli birçok malzemeyi bir arada üretme kapasitesine sahip tek firma olan Pakpen, Pakboard markası ile plastik yalıtım malzemeleri, Pakplast markası ile altyapı ve üstyapı plastik boruları, Pakdoor markası ile plastik kompozit kapı ürünleri, Pakpen markası ile PVC pencere ve kapı profilleri,...