29 / 04 / 2024

Pakpen PVC profil

Pakpen PVC profil

Yapı sektörünün öncü kuruluşlarından Pakpen, 14 Mayıs’ta Antakya Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı mühendisleri ve kamu müteahhitlerine özel bir bilgilendirme semineri vererek projeyi gerçekleştirdi.

Pakpen Yapı Fuarı'nda yalıtım malzemelerine ağırlık verecek!

PVC profil, yalıtım malzemeleri, altyapı ve bina içi tesisat boruları olmak üzere üç ürün gamında faaliyet gösteren Pakpen, ArGe çalışmalarında çevre dostu ürünlere ağırlık veriyor.

Atlas Yassı Metal Profil Demir Çelik Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atlas Yassı Metal Profil Demir Çelik Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Gökçe Kamiloğlu Aydın tarafından kuruldu.

Üçler İnşaat Pvc Emlak Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Üçler İnşaat Pvc Emlak Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Üçler İnşaat Pvc Emlak Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı.

Keskin Alüminyum Metal Profil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keskin Alüminyum Metal Profil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile İlhan Keskin tarafından kuruldu.

Açarlar İnşaat Yapı Malzemeleri Mühendislik Profil Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Açarlar İnşaat Yapı Malzemeleri Mühendislik Profil Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Emin Açar tarafından kuruldu.

Profil Mimarlık Ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Profil Mimarlık Ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Büyükbakkal tarafından kuruldu.

Etcsan Alüminyum Profil Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Etcsan Alüminyum Profil Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emrah Erbaşı tarafından kuruldu.

Tepkim İnşaat Pvc Cam Boya Plastik Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tepkim İnşaat Pvc Cam Boya Plastik Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Durmuş tarafından kuruldu. 

İşte Whatsapp’in yeni özelliği! Artık kayıtlı olmasa da profil resmi görülebilecek!

Whatsapp’ta pek çok kullanıcının çok beğeneceği bir özellik geliyor.  Popüler sosyal medya platformunun getireceği yeni özellik ile artık telefonda numarası kayıtlı olmayan kişilerin de profil resmi görüntülenebilecek.

WhatsApp'tan bir ilk! Profil fotoğrafları herkese açık olacak! Mesaj atan kişi resmen görecek!

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp bir ilke imza attı. WhatsApp 5 bin kişilik duyuru gruplarına izin vererek profil fotoğrafları herkese açık olacak. Mesaj atan kişi resmen görecek! İşte detaylar...

St Cephe Sistemleri Alüminyum Pvc Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

St Cephe Sistemleri Alüminyum Pvc Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Açıkgöz ve Ömer Kahrıman ortaklığında kuruldu.

Vanmed Mobilya Pvc İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vanmed Mobilya Pvc İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fehmi Şahin ve Mehmet Mustafa Güngör ortaklığında kuruldu.

Erse Profil Demir İnşaat Ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erse Profil Demir İnşaat Ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yılmaz Demir tarafından kuruldu.

Gnylm Yapı İnşaat Orman Ürünleri Saç Profil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Gnylm Yapı İnşaat Orman Ürünleri Saç Profil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Gnylm Yapı İnşaat Orman Ürünleri Saç Profil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bayrampaşa'da yapıldı.

Pakpen PVC profil Haberi

Pakpen PVC profil

Seminerde Pakpen yetkilileri, kamu sektörünün de ihtiyaçlarına uygunluk taşıyan ve Konya’daki entegre tesislerinde üretimini gerçekleştirdiği PVC profil, yalıtım, altyapı ve bina içi tesisat boruları hakkında bilgi verdi. 


Yapı sektörünün öncü kuruluşlarından Pakpen,  14 Mayıs’ta Antakya Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı mühendisleri ve kamu müteahhitlerine özel bir bilgilendirme semineri gerçekleştirdi. Seminerde Pakpen yetkilileri, kamu sektörünün de ihtiyaçlarına uygunluk taşıyan ve Konya’daki entegre tesislerinde üretimini gerçekleştirdiği PVC profil, yalıtım, altyapı ve bina içi tesisat boruları hakkında bilgi verdi. 


Bir bina için gerekli birçok malzemeyi bir arada üretme kapasitesine sahip tek firma olan Pakpen, Pakboard markası ile plastik yalıtım malzemeleri, Pakplast markası ile altyapı ve üstyapı plastik boruları, Pakdoor markası ile plastik kompozit kapı ürünleri, Pakpen markası ile PVC pencere ve kapı profilleri,...