29 / 04 / 2024

İşte Whatsapp’in yeni özelliği! Artık kayıtlı olmasa da profil resmi görülebilecek!

İşte Whatsapp’in yeni özelliği! Artık kayıtlı olmasa da profil resmi görülebilecek!

Whatsapp’ta pek çok kullanıcının çok beğeneceği bir özellik geliyor.  Popüler sosyal medya platformunun getireceği yeni özellik ile artık telefonda numarası kayıtlı olmayan kişilerin de profil resmi görüntülenebilecek.



Milyonlarca kullanıcı olan WhatsApp, yeni özelliğiyle tam not alacak.

Çok kullanılan mesajlaşma uygulaması WhatsApp,  en yeni özelliğini duyurdu.  Bir süre önce uygulamaya “topluluklar” adı altında yeni bir özellik getirilmiş ve kamuoyuna duyurulmuştu. Bu seçenek ile WhatsApp, bundan sonra 5 bin kişilik duyuru grupları oluşturmaya imkan açıyor.

Yeni duyurusu yapılan özellikte ise uygulamada artık kullanıcılar, grup mesajlarında diğer katılımcıların da profil fotoğraflarını görme imkanı bulacak.

 İşte Whatsapp’in yeni özelliği! Artık kayıtlı olmasa da profil resmi görülebilecek!

En popüler mesajlaşma uygulamalarının başında gelen whatsapp yeni özelliğini devreye alıyor.

Bu yeni getirilen özellik ile  WhatsApp, bundan sonra kullanıcılara grup mesajlarında, gruba dahil edilmiş başka kişilerin profil fotoğraflarını da görebilme olanağı bulacak.

Bu yeni güncelleme sayesinde, gruplardaki kişiler mesaj gönderdiklerinde, mesajı atan söz konusu kişinin fotoğrafı da görüntülenebilecek.

ONLARCA KİŞİNİN OLDUĞU GRUPLARDA KOLAYLIK SAĞLAYACAK

Whatsapp’ın bu yeni özelliğinin oldukça kullanışlı olduğu, bu nedenle kullanıcılardan tam not alacağı değerlendiriliyor.

Özellikle iş amaçlı gruplarda whatsapp kullanıcıları, gruptaki herkesi tanımamaları nedeniyle güçlük yaşayabiliyor. Getirilen yeni özellikle birlikte bu tür pek çok kişinin olduğu kalabalık gruplarda, profesyonel amaçlı oluşturulmuş mesaj gruplarında kolaylık yaşayacak.


Geri Dön