04 / 05 / 2024

antalya 2013 projeleri

antalya 2013 projeleri

Modern ve insanca' bir Antalya için 4.5 yılda 700 milyon TL yatırım Göreve geldiğimiz günden bu yana benimsediğimiz şeffaf belediyecilik anlayışıyla, her proje öncesi halkın tepkisini göz önüne alıyor ve ona yönelik yol haritası çiziyoruz...

Antalya'ya yeni tesisler geliyor!

Yeni yatırımlarda ilk sırayı 3, 4 ve 5 yıldızlı tesisler alıyor. Antalya ise 5 yıldızlı yeni yatırımları çekiyor. Yatak sayısının artması nedeniyle, doluluklarda sorun yaşanan Antalya, yine yatırımların gözdesi oldu.

TOKİ'den Antalya'nın o ilçelerine yüzlerce ucuz konut geliyor! TOKİ Antalya projeleri için düğmeye bastı!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Antalya projeleri için düğmeye bastı. Peki TOKİ'nin Antalya projeleri hangi ilçelerde hayata geçirilecek? İşte projelerle ilgili detaylar...

İşte Antalya’nın mega projeleri!

Antalya’da farklı sektörleri kalkındıracak 11 mega projenin inşa ediliyor. İşte Antalya’nın mega projeleri..

Antalya'nın mega projeleri Katar'da tanıtılacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, “EXPO Turkey by Qatar 2018” Fuarı’na katılmak üzere Katar’agitti. Türel, fuarda Katarlı yatırımcılara Boğaçayı, Kruvaziyer Liman, Tünektepe gibi vizyon projeleri anlatacak.

Antalya'nın vizyon projeleri MIPIM 2017'de tanıtıldı!

Antalya Büyüksehir Belediyesi'nin projeleri Fransa’nın Cannes sehrinde düzenlenen dünyaca ünlü ‘Uluslararası Gayrimenkul Fuarı’ MIPIM’in gözdesi oldu.

Antalya'nın vizyon projeleri makine mühendislerine anlatıldı!

Katılımcı belediyeciliğin Türkiye’deki en güzel örneklerini veren Antalya Büyükşehir Belediyesi, projelerini sivil toplum kuruluşlarıyla paylaşmaya devam ediyor. Büyükşehir’in Antalya’nın geleceğine yön verecek vizyon projeleri makine mühendislerine anlatıldı

Antalya'nın vizyon projeleri ticareti canlandıracak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Doğu Garajı, Nekropol, Balbey, Kent Müzesi projeleri ile Boğaçayı, Kruvaziyer Liman, Konyaaltı Sahili vizyon projelerinin esnafın ticaretini canlandıracağını söyledi.

Antalya hızlı tren projeleri 2017'de tamamlanacak!

Antalya hızlı tren hayaline iki koldan koşuyor. Kenti Eskişehir ve Kayseri üzerinden hızlı tren ağına bağlayacak iki yatırımın etüt projeleri 2017’de tamamlanıyor.

Türkiye'nin en önemli projeleri Antalya'da hayata geçiyor!

Antalya Büyüksehir Belediyesi kentin marka değerine katkı sağlayacak vizyon projeleri ile göz doldurmaya devam ediyor. İşte o projeler...

Menderes Türel, Antalya'daki projeleri anlattı!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Salı Grubu’nun iftar yemeğine katılarak Antalya'daki projeleri anlattı. Başkan Türel, çoğu projenin çok önemli olduğunu belirtti.

Antalya'daki dev projeler eleştirilmemeli!

Antalya İleri Gazetesi köşe yazarı olan Umut Özen bugünkü yazısında Antalya'daki projeleri, yatırımları ve hizmetleri değerlendirdi. Özen, Meydan-EXPO raylı sistem projesi inşaatının devam ettiğini belirtti.

Antalya'nın dev projeleri City Expo Fuarı'nda tanıtılacak!

Antalya’da bu yıl 16-18 Mart tarihlerinde gerçekleştirilecek olan 6. Antalya City Expo - Antalya şehircilik ve teknoloji fuarında başta Büyükşehir Belediyesi’nin olmak üzere kamu kurum ve kuruluşlarının Antalya için yapacağı dev projeleri tanıtılacak.

Vizyon projeleri Antalya'nın değerine değer katacak!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin vizyon projeleri Antalya'nın değerine değer katacak. Büyükşehir Belediyesi, Boğaçayı Projesi, Konyaaltı Sahil Projesi, Film Platosu ve Tünektepe Projesi gibi vizyon projeler ile Antalya'ya çağ atlatacak

Mevlüt ​Çavuşoğlu Antalya'daki projeleri anlattı!

Antalya'da temaslarını sürdüren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt ​Çavuşoğlu, Lara bölgesinde bir restoranda düzenlenen programda, Muratpaşa ilçesinde faaliyet gösteren esnafla bir araya geldi.

antalya 2013 projeleri Haberi

antalya 2013 projeleri

Modern ve insanca' bir Antalya için 4.5 yılda 700 milyon TL yatırım Göreve geldiğimiz günden bu yana benimsediğimiz şeffaf belediyecilik anlayışıyla, her proje öncesi halkın tepkisini göz önüne alıyor ve ona yönelik yol haritası çiziyoruz. Kentin ulaşım planını da kentin imar planını da sosyal yönden zayıf bölgelerin yeniden yapılandırma planını da halkla, demokratik kitle örgütleriyle, katılımcı ve şeffaf bir anlayışla ürettik. 

mokratikçe oluşturmak ve daha da ileriye götürmek. 

Ve bütün bu hizmet ve etkinliklerimizin de tek bir hedefi var Kayıtsız koşulsuz insan mutluluğu, kayıtsız koşulsuz mutlu Antalya. 

Mutlu ve aydınlık bir ülke vizyonu üzerine kurulu, çağdaş bir Antalya için çalışıyoruz. Modern, aydınlık ve ışıl ışıl caddeleri, sokakları, meydanları, parkları ve sosyal yaşam alanlarıyla dolu, insanların huzur ve güven içinde alışveriş ettikleri, eğlendikleri,...